I AKO JESTE< NIJE!!! Ko razume, shvatice!rokavec:Hoces li reci da je doticni preminuo???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I AKO JESTE< NIJE!!! Ko razume, shvatice!rokavec:Hoces li reci da je doticni preminuo???
Pa ne bi ga pustili nigde.Pijanista:Колико му се татко накрао могао је дете да оперише и на некој ''адекватнијој'' иностраној приватној клиници, и без да га ико заебава за држављанство и л.к.
Pa on i nije dosao "nigde", on je mislio da je dosao kod brace da leci dete, ono ispade da je tu pogresio. Mozda je trebao poneti pecenog vola... :?nesha taxista:Pa ne bi ga pustili nigde.
zoka184:I AKO JESTE< NIJE!!! Ko razume, shvatice!
Došao je u drugu državu.*BILJA*:Pa on i nije dosao "nigde", on je mislio da je dosao kod brace da leci dete, ono ispade da je tu pogresio. Mozda je trebao poneti pecenog vola... :?
Ne seti se covek, mislio na bolesno dete...
Moja je, drugu nemam, za razliku od tebe. Lako je izdaleka pametovati.BAMB00:Poserem se i na tu drzavu i na takve poput tebe i slicnih sto danas zive u njoj.
pa ako si tuzan sto nije mladic , dacemo ti po turu starca, jer bez njega nema ni udarca! A ti posto si gay verovatno ces se obradovati i starome, nego cekaj samo da se vrati taj mladi covek gde mu je i mesto u drzavnom vrhu, visicete i na vrbe i pod vrbe vi usrase sto se toliko busite na internetu a u stvarnosti ste samo gejevi i to oni koji ga primaju u guzu!klikk:prvo me obraduješpa rastužiš :sad:
nije se lijepo tako igrat ljudskim osjećajima![]()
A sad tebi kao nesto ovo su budalastine jer ste poceli da propadate u sopstvena g****na, pa hteli ste ga , evo dajemo vam ga i to mladog samo kako ga zelite primiti zguza ili spreda?drbob:Jomini zatvaraj ove budalaštine.Neka idu na fantastiku pa nek pišu tamo.
*BILJA*:Pa on i nije dosao "nigde", on je mislio da je dosao kod brace da leci dete, ono ispade da je tu pogresio. Mozda je trebao poneti pecenog vola... :?
Ne seti se covek, mislio na bolesno dete...
primo 1:Ma nije, šalim se. A lepo zvuči, zar ne?
Viorija:Свакојаке кретенске србомрзачке теме су очигледно дозвољене на форуму.
nesha taxista:Moja je, drugu nemam, za razliku od tebe. Lako je izdaleka pametovati.