Mladić razbio bistu Karadžića

"Чуо је тресак и брзо изашао из галерије. Успео је да види само да се у смеру Музеја историје Југославије удаљава крупан, висок младић дуге косе, кога је касније препознао на снимку сигурносне камере."

Ово је довољно речено о каквој је персони реч. :rotf:Вероватно посећује ЕXIT и сличне манифестације и жури у Европу.....a могуће је и да је неки наркоман у питању....:mrgreen:

kakva je tvoja kosa da zakljucimo i o tvojoj personi?

"Чуо је тресак и брзо изашао из галерије. Успео је да види само да се у смеру Музеја историје Југославије удаљава крупан, висок младић дуге косе, кога је касније препознао на снимку сигурносне камере."

Ово је довољно речено о каквој је персони реч. :rotf:Вероватно посећује ЕXIT и сличне манифестације и жури у Европу.....a могуће је и да је неки наркоман у питању....:mrgreen:

Jeste, jeste, drogeras jedan i to jos sa EXIT-a grrrrrrrrr:evil:
:rotf:

Немој да генерализујеш ствари и ја имам дугу косу и Радованову слику у дневној соби ;)

Јесте ли ви нормални? Какве везе има које дужине му је коса, па и Караџић има дугачку косу...

Караџић нема "дугу косу", него барушнасту :per:

Очито је да је овај нека кукавица чим је гурнуо бисту Караџића, а кад би видео Караџића живог не би смео да га такне ус*o би се од страха.:mrgreen:

Немој да генерализујеш ствари и ја имам дугу косу и Радованову слику у дневној соби ;)

дугу косу поштујем једино ако је неки уметник у питању :mrgreen: :manikir: за ову искреност са Радовановом сликом добијаш репутацију од мене ;) :cao:

Back