Mladi preduzetnik 20g- Trafika u sklopu kuce sa mestom za jos 2 lokala. Cigarete

AleksandarTref023

Početnik
Poruka
5
Pozdrav, Moje ime je Aleksandar 20g, ostac i ja smo zapoceli mali biznis i dobro bih mi doslo malo saveta :)

Sama trafika je na uglu backe/sumadijske ulice U SKLOPU 2 kuce koje su takodje moje(Ova na slici sto se vidi to ce se urediti to je stara u kojoj smo ziveli , a odma pored u dvospratna velika kuca nova, dosta velik promet ljudi, jer svi iz ovog dela idu kilometar do 2 trafike i jednog gomexa. A isto na samom uglu je perionica auta a i automehanicar koji se probio dosta sa poslom, zimi a i sad je tu kao auto plac, a leti da ne pricam koliko ljudi dolaze i cekaju na popravku auta u redovima. Takodje ce biti parkin sa lepom travicom i eventualno ce se ubaciti klupe neke mozda i stolovi ako bude brza hrana kao teci lokal.

LINK ZA SLIKE : http://postimg.org/gallery/29rlpzhg/46bfa40b/

Planirala je trafika sa piljarnicom i kasnije jos neki lokal, Zasto piljarnica ?

Tehnicar sam Hortikulture, i razumem se to. Imamo zemljiste sa 300 vocki i mesta za jos 3 4 plastenika.
Znaci nasi prozivodi.

Uz dodatna primanja , su stolarija koju radimo cale i ja i posao nam ide dosta dobro uz misao na to kakvo je danasnje vreme.

Trafika ''Tref 023'' Backa 50/a je otvorena firma pod onim ''lokal u pripremi''. U APR se vodi kao aktivna ali jos nije pusten porez dok se lokal ne zavrsi,
Planiramo da bude u usponu 20 marta mozda i apria 10, zbog loseg vremena i dosadnih kisa.

Mene zanima sledeca iskustva i misljenja :

- Pocetna roba i u kojim kolicinama ? (Planiramo da to budu vode/bezalkoholna i alkoholna, razne grickalice,cigarete,dopune,stampa, znaci sto vise kako ne bi ljudi isli bogu iza nogu nego sve tu da bude,:worth:raznovrsnije ali normalno u manjim kolicinama dok se ne probijemo)
-Sa kojom distribuciom cigareta i duvana je najbolje saradjuvati i kakvi su uslovi oko placanja , posto su svi razliciti. I pod ovim mislim firma sa najvisim procentom vrsta cigareta.

Hvala mnogo na odgovorima, SVE primedbe i sugestije su DOZVOLJENE nadam se da sam bio jasan, dodatna pitanja slobodna pisite , i ja cu kako budem resavao svaki deo posla i ostale stvarcice koje me budu zanimale.:D

Back