Mladi iz DS-a recituju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sta mislite, dragi forumasi, ima li danasnja omladina nekakvu politicku perspektivu? Ima li nekog politickog ideala na koga moze da se ugleda? Zar zaista mislite da ce Srbija opstati jednoga dana kada na politicku scenu stupi danasnja omladina, koja je
"imala" od koga zanatu da se nauci?

Ne znam kuda ide Srbija sa tom omladinom, ali znam sigurno gde ide sa ovom omladinom koju većina na ovom pdf podržava iz samo njima znanih razloga:

images

Имам осећај да кад данашња омладина доће на власт да ћемо жалити за овом багром што је сад на власти.

Nazalost, moje misljenje se podudara sa tvojim. Ali ne krivim omladinu toliko, na koga da se ugledaju? Pogledajte sta se pusta na televiziji:
1. Insajder - kradje, malverzacije, lopovski trikovi, pravnicke praznine (rupe u zakonu) iskoriscene na najbolji moguci nacin u korist profitera
2. Dosije, Rikoset (do duse ne ide trenutno), Patrola itd... Pustaju na televiziji kako policija otkriva zlocince, i na sta to moze da ispadne u ovoj nemastini, nego da se omladina ugleda na to sto im mediji plasiraju
3. Dvor, Farma, VB, Parovi - rijaliti emisije u koje ulaze ljudi koji nemaju ni K od kulture, ne znaju dve prostoprosirene recenice da sastave uz to nivo znanja, obrazovanja i vaspitanja im je na nuli.
4. Dnevnici, vesti - malo, malo, pa vesti o silovanju, ubistvima, samoubistvima, a da ne pricam o prikazivanju socijalnih slucajeva na svakom dnevniku, sto naravno moze da izazove samo jos vece ogorcenje, i trovanje omladine, uspeli su kriminalci, mafijasi, primitivci sa 8 razreda, a ljudima sa fakultetom koji ne mogu da dodju do izrazaja od tog sljama seku struju, vodu, nemaju na sta da se greju, a o jelu i da ne pricam...
Politicka scena u Srbiji je "izvanrendan" primer danasnjoj omladini, na cija ledja treba sutra da spadne drzava. I sta onda ocekivati od buducunosti?! Ja sam se odavno pomirila da nama spasa nema...
Uz to da dodam da nam mladi geniji odlaze iz zemlje jer ovde nemaju uslova da razvijaju svoje nadprosecne sposbnosti.

Sta mislite, dragi forumasi, ima li danasnja omladina nekakvu politicku perspektivu? Ima li nekog politickog ideala na koga moze da se ugleda? Zar zaista mislite da ce Srbija opstati jednoga dana kada na politicku scenu stupi danasnja omladina, koja je
"imala" od koga zanatu da se nauci?

Care, svaka čast za ovaj video i ovaj naslov! LELE! Pa znaš li gde idemo? Ima jedna novokomponovana pesma "lele, što se ne ubih ispod one kruške" e tamo nas vode! Ovo su sve pacijenti! Nadam se da je cura OK!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back