Mladi Hrvatske čiste stranke prava, slave 70.godišnjicu rođenja kvislinške tzv.NDH

Tješite se.

Toje vaše gubitničko pravo.

Porazila vas je Hrvatska vojska i nitko drugi.

A mi sebe ne smatramo svjetskom silom.

Ali za vas smo sasvim dovoljna sila da vas držimo dalje od nas i da vam skršimo svaki pokušaj koji bi eventualno poželjeli napraviti prema Hrvatskoj. :)

Hahaha,joj majko moja ;)))))

E,reci mi kad je kroz vekove u nazad postojala Hrvatska kao pravna drzava,i kad je to Hrvatska imala svoju vojsku?:)
Izuzmi svojatanje Srpske vojske,jer ste vecinom bili u sklopu Srbije,odnosno Jugoslavije.
Ne bi postojala ni Hrvatska niti jedan covek Hrvat,da vas nije (mislim na prave Hrvate) spasao Kralj Petar :)
Ajde pronadji i reci mi cega vas spasao?:) I od koga? Nemoj mi reci da vi Hrvati nemate istoriju ;))))

Hahaha,joj majko moja ;)))))

E,reci mi kad je kroz vekove u nazad postojala Hrvatska kao pravna drzava,i kad je to Hrvatska imala svoju vojsku?:)
Izuzmi svojatanje Srpske vojske,jer ste vecinom bili u sklopu Srbije,odnosno Jugoslavije.
Ne bi postojala ni Hrvatska niti jedan covek Hrvat,da vas nije (mislim na prave Hrvate) spasao Kralj Petar :)
Ajde pronadji i reci mi cega vas spasao?:) I od koga? Nemoj mi reci da vi Hrvati nemate istoriju ;))))

Kralj Petar?

Bože sačuvaj.

Nema, nema, jedino su jos mozda albanci bolji i to je to.

Slazem se! Ja mislim da niko na svetu ne moze u sekundi da odsece bebi glavu ili je sprshti cokulom kao sto to moze hrvat! Respect! Ah da, vrlo je realno da za tri dana zauzmes citave planinske masive sa nepreglednim sumama i mnogo sela i gradove uz "zilav" otpor srpske vojske na koji su naisli hrvati! Osecam da ste vi neka balavurdija i mladjarija koja se kao i vasi ocevi i dedovi i pradedovi zeostoko primila na vase imaginarne bitke i junake i sad to velica i gradi svoj vojnicki duh i identitet na tim bajkama. Vi kao narod bolujete od sindroma podvojene licnosti tj.od one najopakije paranoidne sizofrenije. Umislili ste da vas Srbi proganjaju i tokom mirnodopskih uslova ih mrzite a kad pocne neki rat iz dubine vase duse izadje neki drugi hrvat koji krene da baca u jame i pravi sapun od ljudi i ubija maljem. Licite na "junake" iz onog engleskog filma gde je cela engleska zarazena nekim virusom ludila i jure zdrave da ih masakriraju dok se ona zdrava porodica bori da dospe do vojnog logora u kome ima jos zdravih ljudi. Neka neko kaze kako se zvase taj film, davno sam ga gledao.

Slazem se! Ja mislim da niko na svetu ne moze u sekundi da odsece bebi glavu ili je sprshti cokulom kao sto to moze hrvat! Respect! Ah da, vrlo je realno da za tri dana zauzmes citave planinske masive sa nepreglednim sumama i mnogo sela i gradove uz "zilav" otpor srpske vojske na koji su naisli hrvati! Osecam da ste vi neka balavurdija i mladjarija koja se kao i vasi ocevi i dedovi i pradedovi zeostoko primila na vase imaginarne bitke i junake i sad to velica i gradi svoj vojnicki duh i identitet na tim bajkama. Vi kao narod bolujete od sindroma podvojene licnosti tj.od one najopakije paranoidne sizofrenije. Umislili ste da vas Srbi proganjaju i tokom mirnodopskih uslova ih mrzite a kad pocne neki rat iz dubine vase duse izadje neki drugi hrvat koji krene da baca u jame i pravi sapun od ljudi i ubija maljem. Licite na "junake" iz onog engleskog filma gde je cela engleska zarazena nekim virusom ludila i jure zdrave da ih masakriraju dok se ona zdrava porodica bori da dospe do vojnog logora u kome ima jos zdravih ljudi. Neka neko kaze kako se zvase taj film, davno sam ga gledao.

Hehe,dobro poredjenje... :) Gledao sam taj film:)

Prijatelju, ti si se nazalost malo zbunio..? Ako se obracas meni, ja sam Srbin, ne znam koliko ti je to poznato?

Poslednja izmena:
Mladi Hrvatske čiste stranke prava slave NDH

ZAGREB - Omladina Hrvatske čiste stranke prava obeležila je 70. godišnjicu rođenja kvislinške tzv. Nezavisne države Hrvatske (NDH) u centru Zagreba performansom u kome su, umesto spominjanja ustaša i NDH, koristili izraz "aprilska revolucija" iz 1941.godine, preneli su hrvatski mediji.

"Omladina HČSP je na Trgu bana Jelačića izvela performans kojim je htela da podseti hrvatski narod na slavne dane aprilske revolucije u Hrvatskoj pre 70 godina", navodi se saopštenju te stranke, prenosi portal Index.hr.

NDH je osnovana na današnji dan 1941. godine na inicijativu nacionalsocijalističke Nemačke i fašističke Italije. Državom je vladao vođa ustaškog pokreta Ante Pavelić, podsetio je Index.hr.

Prema omladini pravaša, aprilska revolucija je bila odraz "kolektivne težnje hrvatkog naroda ka osnivanju samostalne hrvatske države, što se i ostvarilo 10. aprila 1941.godine, a aprilska rezvolucija i NDH bili su temelj stvaranju današnje država Hrvatske.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...a=2011&sifra=426b8b7aef3770a6e03f1e85984bc867

А јел био Тадић?

:hahaha::hahaha::hahaha:

evo te covpa ,vidi se pravi primerak uje

images.jpeg

Back