W We Found Love Zainteresovan član Poruka 429 10.11.2011. u 19:22 - MLADEZ-HITNO POTREBNA POMOC #1 Ljudi pomagajte ..Mojoj drugarici je danas otpao mladez sa ledja..Inace mu se u poslednjih par meseci promenila boja i velicina...Sta da radi? :S
Ljudi pomagajte ..Mojoj drugarici je danas otpao mladez sa ledja..Inace mu se u poslednjih par meseci promenila boja i velicina...Sta da radi? :S
pivosok Buduća legenda Poruka 26.396 10.11.2011. u 19:44 - MLADEZ-HITNO POTREBNA POMOC #2 nek ide na WMA .
Петар Iskusan Banovan Poruka 6.981 10.11.2011. u 21:10 - MLADEZ-HITNO POTREBNA POMOC #4 Odmah treba da ide kod lekar. To menjanje boje i velicine nije nimalo bezazleno !
Софија Legenda Poruka 54.606 11.11.2011. u 17:18 - MLADEZ-HITNO POTREBNA POMOC #5 We Found Love: Ljudi pomagajte ..Mojoj drugarici je danas otpao mladez sa ledja..Inace mu se u poslednjih par meseci promenila boja i velicina...Sta da radi? :S Kliknite za proširenje... Да оде код дерматолога, а он ће урадити дермоскопију.
We Found Love: Ljudi pomagajte ..Mojoj drugarici je danas otpao mladez sa ledja..Inace mu se u poslednjih par meseci promenila boja i velicina...Sta da radi? :S Kliknite za proširenje... Да оде код дерматолога, а он ће урадити дермоскопију.