Mjesec bez sminke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto kao do ishrane, ovo ono...jer je tako neki dermatolog rekao...bla bla.

Dobro kad vam jos uvijek koza ne opada koliko vremena nosite sminku.
kome nama i cemu taj generalni sud? sta te boli uvo koliko se neka devojka/zena sminka, ako nije tvoj tip nece ti ni biti u fokusu...npr akne ili bilo koju vrstu problema (bubuljice, kapilari etc) imaju i muskarci, uglavnom vecina njihh se ne sminka, kapiras? ili ces mi reci da muski problemi sa kozom jesu aktivirani kod muskaraca koji se sminkaju?

kome nama i cemu taj generalni sud? sta te boli uvo koliko se neka devojka/zena sminka, ako nije tvoj tip nece ti ni biti u fokusu...npr akne ili bilo koju vrstu problema (bubuljice, kapilari etc) imaju i muskarci, uglavnom vecina njihh se ne sminka, kapiras? ili ces mi reci da muski problemi sa kozom jesu aktivirani kod muskaraca koji se sminkaju?
Za pocetak, zene koje imaju cisto lice se uglavnom ne sminkaju, jer nemaju potrebu da kriju iste te bubuljice i ostale 'nepravilnosti'.

One koje imaju problema, pribjegavaju najlaksoj opciji a to je sminkanje i sakrivanje lica.

Ne kazem da je to jedini i glavni uzrocnik ali sigurno doprinosi. Ako imas nesto zanimljivo i/ili pametno reci, slobodno...ali mi nije do seljacke rasprave.

Rasprava moze samo uzivo i to prije seksa, tj. da seks bude epilog, inace mi rasprava nema smisla. :mrgreen:

Nesto kao do ishrane, ovo ono...jer je tako neki dermatolog rekao...bla bla.

Dobro kad vam jos uvijek koza ne opada koliko vremena nosite sminku.
kome nama i cemu taj generalni sud? sta te boli uvo koliko se neka devojka/zena sminka, ako nije tvoj tip nece ti ni biti u fokusu...npr akne ili bilo koju vrstu problema (bubuljice, kapilari etc) imaju i muskarci, uglavnom vecina njihh se ne sminka, kapiras?
Za pocetak, zene koje imaju cisto lice se uglavnom ne sminkaju, jer nemaju potrebu da kriju iste te bubuljice i ostale 'nepravilnosti'.

One koje imaju problema, pribjegavaju najlaksoj opciji a to je sminkanje i sakrivanje lica.

Ne kazem da je to jedini i glavni uzrocnik ali sigurno doprinosi. Ako imas nesto zanimljivo i/ili pametno reci, slobodno...ali mi nije do seljacke rasprave.

Rasprava moze samo uzivo i to prije seksa, tj. da seks bude epilog, inace mi rasprava nema smisla. :mrgreen:
,,
Ali boja koze lica totalno drugacija, svjetlija, sitne bubuljice...greote. To lice ne gleda sunca, vazduha...samo sminka.

Primijetio sam i kod zenskih od 30-35-40 godina lice unakazeno silnim sminkanjem u mladosti." Ovo je tvoj tekst, ne moja seljacka rasprava, pitam odakle onda muskarci sa problematicnom kozom ako nisu clanovi grupe Kiss ili vec neki napudrani voditelj sa tv-a?

kome nama i cemu taj generalni sud?
Zenama koje se sminkaju, mozda precerano.
sta te boli uvo koliko se neka devojka/zena sminka, ako nije tvoj tip nece ti ni biti u fokusu...
Mozda bi bila da nema 2kg sminke na faci da joj se lice procisti redovnim umivanjem.
npr akne ili bilo koju vrstu problema (bubuljice, kapilari etc) imaju i muskarci, uglavnom vecina njihh se ne sminka, kapiras?
Bubuljice su zastupljenje kod muskaraca u istoj mjeri kao kod zenskih? Wow.

Ovo je tvoj tekst, ne moja seljacka rasprava, pitam odakle onda muskarci sa problematicnom kozom ako nisu clanovi grupe Kiss ili vec neki napudrani voditelj sa tv-a?
Mozda rade u housekeepingu pa su izlozeni raznim hemikalijama, otvornoj hemiji koja sluzi za ciscenje...podova itd.

Zenama koje se sminkaju, mozda precerano.

Mozda bi bila da nema 2kg sminke na faci da joj se lice procisti redovnim umivanjem.

Bubuljice su zastupljenje kod muskaraca u istoj mjeri kao kod zenskih? Wow.

Mozda rade u house keepingu pa su izlozeni raznim hemikalijama, otvornoj hemiji koja sluzi za ciscenje...podova itd.
alal ti kacamak, sto bi moja prababa rekla :lol:
sad si se usraoooo na sopstvene tvrdnje

Super bi bilo kad bi se pocelo sa ovim trendom, recimo - no makeup march iiii imali bi makar taj jedan mjesec bez sminkanja a sigurno bi odredjeni broj zenskih permanentno odustao od daljeg sminkanja.

Mislim, to ste sto jeste, ko jos voli sminku...

Stvarno je preko glave, sad se sjetih jedne mlade djevojke na moru ove godine, koja je lezala na onom duseku za vodu...djevojka visoka, super gradjena, ma vrh.

Ali boja koze lica totalno drugacija, svjetlija, sitne bubuljice...greote. To lice ne gleda sunca, vazduha...samo sminka.

Primijetio sam i kod zenskih od 30-35-40 godina lice unakazeno silnim sminkanjem u mladosti.
Ja sam stala. Kad je korona počela.. masku nosila I nisam se sminkala vise.

Takodje sam primijetio da dosta djevojaka nakon udaje/radjanja prestane sa sminkanjem. Jer vec su nasle muskarca i postale majke...onda ih sretas na ulici i pitas se jesu li to one jer ih ne prepoznajes.
:rotf:

Kada se otvori neka tema , otvara se na osnovu znanja a ne na osnovu licnih pretpostavki... tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back