DeDa
Ističe se
- Poruka
- 2.566
cao.Zovem se Ivan,moja zena je Qi...iz Kine je.Planiramo vec dugo vreme da imamo decu.Sta mislite o toj MIX varijanti decice?Euro Asian...
HVALA
HVALA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ima da se kaze?u principu MIX deca su najlepsa deca.uostalom sta te briga za nase misljenje:vazno je da si ti zadovoljan.DeDa:cao.Zovem se Ivan,moja zena je Qi...iz Kine je.Planiramo vec dugo vreme da imamo decu.Sta mislite o toj MIX varijanti decice?Euro Asian...
HVALA![]()
![]()
![]()
Sta je ovo neka sala?Pa ti tek imas 18god i razmisljas o deci vec duze vreme.Ne mogu da verujem.Rano je to decko za tebe,ali ako si vec tako odlucio zasto trazis misljenje nekog drugog.Svako je krojac svoje srece.Sta misle tvoji roditelji o tome.I ja imam sina tvojih godina i veruj mi da ne znam kako bih se kao majka postavila da mi dodje sa takvom idejom.U svakom slucaju zelim vam puno srece.Poz..DeDa:cao.Zovem se Ivan,moja zena je Qi...iz Kine je.Planiramo vec dugo vreme da imamo decu.Sta mislite o toj MIX varijanti decice?Euro Asian...
HVALA![]()
![]()
![]()
DeDa:cao.Zovem se Ivan,moja zena je Qi...iz Kine je.Planiramo vec dugo vreme da imamo decu.Sta mislite o toj MIX varijanti decice?Euro Asian...
HVALA![]()
![]()
![]()