Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta je ovo neka sala?Pa ti tek imas 18god i razmisljas o deci vec duze vreme.Ne mogu da verujem.Rano je to decko za tebe,ali ako si vec tako odlucio zasto trazis misljenje nekog drugog.Svako je krojac svoje srece.Sta misle tvoji roditelji o tome.I ja imam sina tvojih godina i veruj mi da ne znam kako bih se kao majka postavila da mi dodje sa takvom idejom.U svakom slucaju zelim vam puno srece.Poz..
Imam kombinaciju Euro-Latin, ima 10 godina, prelep je i sve devojcice lude za njim. Ne mogu da zivim od telefonskih poziva. Latin i Evropi... uspeh zagarantovan! :wink:
Ma daj, klinac, idi igraj basket ili tako nesto, ne zamaraj ozbiljne porodicne i ine, ljude svojim glupostima, cerka mi je '87., stvarno mislis da ti neko veruje? Sto se kombinacije tice-pogledaj glumicu koja igra u "Tomb rider-u", ona je euro(tj. americko) - azijska kombinacija, uostalom, to i prilici tvojim godinama, pa sanjaj...