Kako ste vi zaostali.Nisi verovatno i prisao Italiji a pricas gluposti.Ako nisi znao ovo je takmicarski Punto koji je bio na dino testu i koji je isao po tuning takmicenjima a posto ocigledno nemas i nemate pojma o tim stvarima zato tako i govorite.
Da ste samo jednom bili na nekom nasem tuning skupu promenili bi pricu drasticno.
I opet moram da kazem dali si ti toliko ..up pa ne pamtis postove koje sam pisao ia da ne trazis jos jednom da ponovim da moj auto nema nijedan katalizator i da ima pletenu granu sa Ragazzon auspuhom.Onaj ko je upucen u materiju ce samo reci da je to vrh.
A evo ti i link da vidis koliko se dobija na chipu.
http://www.smchiptuning.com/208/fiat-punto-ii-1-2-16v-80
I ovo je samo blaga verzija jer sam video i jace verzije.
Znaci dodas na vazdusni filter par konja,na katalizatore oko 7 ks,na auspuh 5-10 ks i chip i sad saberi koliko je to.
I ovo nije bio auto za trgovinu nego sam ga uzeo za sebe i proslo leto mi je lik vadio 6000 eura i nisam hteo da ga dam.Sad sam ga izgustirao pa ga zato prodajem.
Tako sam i dosao do 52 auta koliko sam ih vozio a prosek vecine vas je 3 sto je daleko,daleko ispod i zato ja znam sta govorim a ako vi ne razumete onda to znaci nesto drugo.