Mitovi o ....masturbaciji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo skini taj kez.

:hahaha:

Ako nije osecanje ..sta je?
Znam mozda ces reci da je fizioloska reakcija orgaznizma. Znaci, kada masturbiras to radis da bi posmatrao fiziolosku rekaciju orgaznima

Evo opet imam to zadovoljstvo da citam tvoje "ingeniozne" zakljucke.Ili nebuloza pa onda posle reci "tako da..imamo "zakljucak".

Ako je nesto kvantitativno neodredivo, ako se ne moze rastaviti na sastavne delove jer i nema delova.. onda ne moze biti ni predmet analize. Samim tim nauka nema sta da tu ospora ili ne osporava..to je izvan oblasti naucnog metoda.

Ali ne izvan 'oblasti' prirode. Da li si... :lol: ... u stanju... :lol: ... toliko da skapiraš? :lol:

A ti si taj koji ces da je oboris. :roll:

I hoću, ali ne sad. Sada mi je mnogo veća fascinacija tvoje klasifikovanje orgazma u ... :lol: ... osećanja! :hahaha:

Da li si ti uopšte svestan koliko će tek sad svi da ti se smeju samo dok pročitaju?

ps. I da, prijavio sam ono "poluticaru natrpirodni" da se ne iznenadis kada ti izbrisu cenjeni post.

Filozofija ima svoj pogled na svet, koji nije realan. A kako znas da osecanja ne mogu da se mere? Sada mozda ne, al za 10, 20, 30god? Hoce tog trenutka cela jedna 'grana" filozofije propasti ili ce reci, nije to tacno vec kako mi kazemo?

Intenzivne kvalitativne velicine? Covece ti se bas gadjas pridevima, imenicama i ostalim glupostima.

Не могу да се мере сада као ни за милион година јер је то истина заснована на непосредним чињеницама свести и као таква аподиктичка тј неоспорива.

Као што једнакостраничан правоугли троугао у равни није могућ данас и неће бити могућ за вјеки вјеков...исто тако, осећања се не могу мерити јер су квалитативна а не квантитавниа величина.
Нешто што нема димензије, облик, ширину,дужину, обим...не може се мерити ни данас, ни за милион година..јер мерење није компатибилно са тиме.
Не ради се овде о том вашој фрази када год наиђете на необјашњиво или данс не знамо сутра ћемо знати...ма немој? Постоеј истине на које ниси навикао јер их нема у науци али их има у филозофији а оне су неоспориве..или аподиктичке другачије речено. Распитај се шта је то.

И ако си се већ ухавито за овакву тему онда се не жали на изразе.

cow5.gif

Ali ne izvan 'oblasti' prirode. Da li si... :lol: ... u stanju... :lol: ... toliko da skapiraš? :lol:

Да ли си у стању да скапираш да природа није оно што се теби ћефне већ да тај појам има своју дефинцију.

I hoću, ali ne sad. Sada mi je mnogo veća fascinacija tvoje klasifikovanje orgazma u ... :lol: ... osećanja! :hahaha:

"Оргазам (гр: οργασμός, orgasmós) или сексуални климакс је сложен физиолошко-психолошки феномен који се јавља као врхунац сексуалног уживања у сексуалном односу или некој другој сексуалној делатности. Након оргазма долази до наглог слабљења сексуалног узбуђења, смањења тонуса глатке мускулатуре предјела гениталија, а често и смањења напетости укупне телесне мускулатуре, те наступа осећај спокојства."

Па хајде гукни у паизи тог кежења шта је оргазам ако није осећање.

cow5.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back