Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Miting samopodrske. Genijalno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jedva čekam da vidim srpske naprednjake kako nose transparente sa likom Tonija Blera i skandiraju na mitingu: Toni mi te volimo! Toni mi te volimo! Toni mi te volimo!
I ono: Tonibler! Tonibler! Tonibler!
- - - - - - - - - -
Mračak, ti kao najpoznatiji forumski čuvar četničke ideologije moraš najglasnije da se dereš na mitingu: TONIBLER! TONIBLER! TONIBLER!
Kazu da prosli put ( valjda je bilo u Beogradu) nsiu delili uputstva kako se koriste pokretne stepenice.Нека дођу са аутобусима на спрат, да у повратку поведу и оне који су стигли раније, али се нису уклопили
Jednom davno sam se pitao kako bi nam izgedala država da je vode pacijenti iz "Laze" uz podršku onih iz Kovina.Ta misao me je u početku nasmejala,pa rastužila,a zatim i uplašila.
Nisam ni sanjao da ću tako nešto i da doživim... Još će biti održan i "miting podrške"...![]()
iskreno, mislim da ce se do 25. aprila toliko toga izdesavati u srbiji i svetu da ce ovaj miting biti poslednja rupa na svirali...
То сам и ја констатовао раније на овој теми ако пост није обрисан пошто дежурни касапин у последњих сат времена је изгледа гладан па би сендвич плус да заради.
Елем, много су далек датум заказали, до тада имају форе да се унереде само тако, судећи по темпу којим праве глупости
Namerno su izabrali Novi Sad zbog izbora u Vojvodini. Po meni je ista politika i njih i Demokrata u Vojvodini i nadam se da im neće doći puno ljudi sem onih koje ne dovedu autobusima. Pajtić treba da ode i cela njegova garnitura (Čanak, Pastor) a pitanje je dal treba da ga naslede Naprednjaci ili neko treći
Mister Proper kida ...
Ovako je i kraj žute pošasti počeo .
Cenzura, bežanje od stvarnosti, ali automiting TTS - to je vrhunac.
Митинг подршке Вучићу???
Ово је вријеђање грађана Србије на најбруталнији могући начин. Брука.
Srpska napredna stranka će 25. aprila u Novom Sadu organizovati veliki miting podrške premijeru Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-Miting-podrske-Vucicu-25-aprila-u-Novom-Sadu
a mozda ce seselj da napravi kontramiting posto u vojvodini ima najvise pristalica.... to ce bas biti skup srpske elite
Ovo jos malo pa kao u Slobina vremena.
Cudo ga nisu nazvali "miting solidarnosti".
Kakva je ovo sad igranka..zar ne rece krakati da imaju 99% poverenje gradjana?
Pa taj drugi ( i jedini) likopter ne da vosjka. Ali Gasic ce to sve pozlatiti...јојјј...па ди ће то све стати на нолики Н.Сад...и још да буде места за 'ликоптер са Вођом и свитом...?!
Srpska napredna stranka će 25. aprila u Novom Sadu organizovati veliki miting podrške premijeru Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-Miting-podrske-Vucicu-25-aprila-u-Novom-Sadu