Miting podrške Vučiću 25. aprila u Novom Sadu

Ja jedva čekam da vidim srpske naprednjake kako nose transparente sa likom Tonija Blera i skandiraju na mitingu: Toni mi te volimo! Toni mi te volimo! Toni mi te volimo!

I ono: Tonibler! Tonibler! Tonibler!

- - - - - - - - - -

Mračak, ti kao najpoznatiji forumski čuvar četničke ideologije moraš najglasnije da se dereš na mitingu: TONIBLER! TONIBLER! TONIBLER!

Evropski druze, sve se slazem sa tobom. Evropa sa tobom.

Нека дођу са аутобусима на спрат, да у повратку поведу и оне који су стигли раније, али се нису уклопили
Kazu da prosli put ( valjda je bilo u Beogradu) nsiu delili uputstva kako se koriste pokretne stepenice.
Sada ce Stefanovic deliti letke sa uputstvom

Poslednja izmena od moderatora:
Jednom davno sam se pitao kako bi nam izgedala država da je vode pacijenti iz "Laze" uz podršku onih iz Kovina.Ta misao me je u početku nasmejala,pa rastužila,a zatim i uplašila.
Nisam ni sanjao da ću tako nešto i da doživim... Još će biti održan i "miting podrške"... :confused:

Могу да се кладим да би пацијенти из "Лазе" имали много боље идеје кад је српска привреда у питању :lol:

iskreno, mislim da ce se do 25. aprila toliko toga izdesavati u srbiji i svetu da ce ovaj miting biti poslednja rupa na svirali...

То сам и ја констатовао раније на овој теми.

Елем, много су далек датум заказали, до тада имају форе да се унереде само тако, судећи по темпу којим праве глупости

Poslednja izmena od moderatora:
То сам и ја констатовао раније на овој теми ако пост није обрисан пошто дежурни касапин у последњих сат времена је изгледа гладан па би сендвич плус да заради.

Елем, много су далек датум заказали, до тада имају форе да се унереде само тако, судећи по темпу којим праве глупости

sta god da je u pitanju srbi kao narod ce uvek biti zrtveni jaganjci... mene bi bre kao coveka bio blam ma koliko da sam se love navatao i polozaj me iskvario, da drzavu koju zastupam sutnem u kanal... ali ovi to rade od izbora, od prvog dana su sve principe pogazili, sve na kojima su dobili izbore.... ai to je posebna prica :roll:

i taj koji kaze da je seselj bolji...sutra da on dodje, svu bulumentu ovih primitivaca bi okupio u srs i isto bi bilo....mozda sa nekom drugom sminkom.

Namerno su izabrali Novi Sad zbog izbora u Vojvodini. Po meni je ista politika i njih i Demokrata u Vojvodini i nadam se da im neće doći puno ljudi sem onih koje ne dovedu autobusima. Pajtić treba da ode i cela njegova garnitura (Čanak, Pastor) a pitanje je dal treba da ga naslede Naprednjaci ili neko treći

Pa valjda ce Seselj sada preuzeti Vojvodinu. Nije nesto odavno tamo zario i palio.

11045418_10155333990840158_3955811997875567424_n.jpg

Митинг подршке Вучићу???

Ово је вријеђање грађана Србије на најбруталнији могући начин. Брука.

не...вређање грађана Србије је свеопште пљување по медијима и сатанизација власти коју су изабрали...па да би се показало да је *народ незадовоан и мрзи ову власт* како се гура кроз све медије где се креирају медијски напади треба реално показати киолико људи подржава ову власт...чисто мало да се попиша на наручене и плаћене протесте *опозиције која поштује вољу народа који је против ове власти*...Вучић је одлагао и одбијао да се прави такав протест али заиста су напади Мишка &co. превршили свцаку меру и укус и треба показати колику подршку ужива Премијер и ова Влада...и то баш пред носом ових што стално хушкају народ на побуну а не дају власт у Војводини иако немају никакву подршку...

Back