Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Саопштење за јавност
Београд, 27. мај 2011.

БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!

Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!

Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!

Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Bitce onoliko naprednjaka, koliko je bilo radikala na stiropor mitingu...mislim da bi to bilo posteno...

Posteno!
Isla sam, nisam nikoga vabila -da se tako izrazim, nisam nikoga prozivala, nismo uspeli da izborimo prevremene izbore a mozda bismo da nas je bilo nekoliko stotina hiljada, i danima sam licno bila meta svakojakih napada, "posalica" pa i vredjanja. Ne vidim zbog cega se pozivaju naprednjaci, kad se njima niko nije pridruzio? Makar kad bi mi neko hteo da objasni, zasto prozivaju Nikolca a cute o Kostunici, pa nek mrem, ali me i ne zanima. Necu doci jer ne vidim svhu pre svega. Ispred Skupstine, kao da je Mladic u Skupstini, ne trazi se njegovo oslobadjanje (kao da bi dali) nego da dodjem sutra uvece iz Sapca da stojim ispred Skupstine i "dam podrsku"?

Cemu?

Mladicu ne mogu pomoci, ma koliko da moju podrsku ima makar toliku da zna (iako ne zna) da sam uz njega, da mrzim ovog sto ga uhapsi, da mu zelim da istraje koliko god moze, ali, sta on ima od toga licno?
Nista, njemu je sudbina zapecacena, on se sprema na put bez povratka i to zna, kao sto znaju oni koji ga tamo salju i oni koji cekaju kao hijene, i gle cuda, pravo u bivsu Slobinu celiju, ima tu simbolike, znaju oni, zna i on, znamo i mi!
Dakle, NE, a prekosutra i radim, nisam iz Beograda.

Posteno!
Isla sam, nisam nikoga vabila -da se tako izrazim, nisam nikoga prozivala, nismo uspeli da izborimo prevremene izbore a mozda bismo da nas je bilo nekoliko stotina hiljada, i danima sam licno bila meta svakojakih napada, "posalica" pa i vredjanja. Ne vidim zbog cega se pozivaju naprednjaci, kad se njima niko nije pridruzio? Makar kad bi mi neko hteo da objasni, zasto prozivaju Nikolca a cute o Kostunici, pa nek mrem, ali me i ne zanima. Necu doci jer ne vidim svhu pre svega. Ispred Skupstine, kao da je Mladic u Skupstini, ne trazi se njegovo oslobadjanje (kao da bi dali) nego da dodjem sutra uvece iz Sapca da stojim ispred Skupstine i "dam podrsku"?

Cemu?

Mladicu ne mogu pomoci, ma koliko da moju podrsku ima makar toliku da zna (iako ne zna) da sam uz njega, da mrzim ovog sto ga uhapsi, da mu zelim da istraje koliko god moze, ali, sta on ima od toga licno?
Nista, njemu je sudbina zapecacena, on se sprema na put bez povratka i to zna, kao sto znaju oni koji ga tamo salju i oni koji cekaju kao hijene, i gle cuda, pravo u bivsu Slobinu celiju, ima tu simbolike, znaju oni, zna i on, znamo i mi!
Dakle, NE, a prekosutra i radim, nisam iz Beograda.

Типична жута демагогија ... Напредњаци пожутели опасно

Типична жута демагогија ... Напредњаци пожутели опасно

Jeste li bili kad su naprednajci organizovali mitinge?
Hocete li sutra uvece osloboditi Ratka Mladica iz Centralnog zatvora, a idete pred Skupstinu?
Jeste li pozvali Kostunicu, je li se odazvao?
Sta trazite vi uvece ispsred Skupstine? Sto uvece, sto makar ne u podne? Pod okriljem noci svasta se moze desiti, a ja imam dete o kome sam duzna da se staram, i sve da imam cilj: Idemo da oslobodimo Ratka, nego pred Skupstinu da "damo podrsku", Mladic ima moju podrsku i u mojoj kuci, ali mu, na zalost ne moze pomoci. Niko ne moze, pa i sam apeluje da se zbog njega niko ne okuplja, ali, eto koliko postujete i njegovu. Da niste vi bili zuti, bili biste kad smo mi trazili prevremene izbore, ali vam ne odgovaraju, znate kako cete proci.

Ionako niko i nije hteo na ulice...imaju ljudi pametnija posla...

zaxebo se Ratko :lol: to tamo njegovi s Pala mogu biti tako zatucani ;):mrgreen:

gledao onu klinčurdiju i sve si mislim trebalo bi njihove roditelje preko kolena...sramota kako su to vaspitali decu koja mahom nisu ni rođena ili su piškila u gaće kad je dotični kasapio po Hrvatskoj i BiH
a ovih dana protestuju zbog njegova uhićenja :roll: i onda se pitamo zašto svakih 50 godina zaratimo :evil:

Poslednja izmena od moderatora:

zaxebo se Ratko :lol: to tamo njegovi s Pala mogu biti tako zatucani ;):mrgreen:

gledao onu klinčurdiju i sve si mislim trebalo bi njihove roditelje preko kolena...sramota kako su to vaspitali decu koja mahom nisu ni rođena ili su piškila u gaće kad je dotični kasapio po Hrvatskoj i BiH
a ovih dana protestuju zbog njegova uhićenja :roll: i onda se pitamo zašto svakih 50 godina zaratimo :evil:

Ма хајде ... ти ипак припази да се следећи пут не сечеш ;)

Da a hrvati su mirno čekali na kolenima i sa cvećem proterivali nehrvatski narod ccccc,samo se pitam što mi iz Srbije nismo isto tako sa cvećem ispraćali vaše juju

Mladić: Vojislav Šešelj je kreten!
Blic - Pre 19 minuta
BEOGRAD - Sramota je kako se Vojislav Šešelj ponaša u Haškom sudu. Bruka sebe, ali bruka i državu! Ovako je, kako saznaje "Blic", Ratko Mladić, dojučerašnji najtraženiji haški begunac, opisao lidera radikala prilikom saslušanja u beogradskom Specijalnom sudu. General Vojske RS Ratko Mladić

Ratni komandant Vojske Republike Srpske nije obrazlagao svoje loše mišljenje o lideru radikala, jer ga niko nije ni pitao za Šešelja, ali ga je čak i psovao i oslovljavao pogrdnim nazivima kao što je "kreten".

Poznato je da su u postupak, koji se protiv Šešelja vodi u Haškom tribunalu za ratne zločine, kao dokazni materijal uvršteni i dnevnici Mladića. Šešelj je pre toga u sudnici izjavljivao kako su "Mladić i Karadžić njegovi prijatelji" i govorio je da stalno komunicira sa njima preko posrednika dok su oni još bili u bekstvu.

Lider radikala se na haškom suđenju pozivao na navodne informacije "svog prijatelja Ratka Mladića" i koristio ih da opovrgne iskaz Safeta Sejdića, koji je svedočio da je 9. novembra 1993. godine, tokom napada srpskih snaga na Nišićku visoravan kod Olova, video Šešelja s Karadžićem i Mladićem.

Lider SRS tvrdio da je u kontaktu sa tada odbeglim Mladićem

Dnevnike je srpska policija otkrila 23. februara 2010. godine u kući porodice Mladić u beogradskoj ulici Blagoja Parovića.

Opširnije u štampanom izdanju.

Mladić: Vojislav Šešelj je kreten!
Blic - Pre 19 minuta
BEOGRAD - Sramota je kako se Vojislav Šešelj ponaša u Haškom sudu. Bruka sebe, ali bruka i državu! Ovako je, kako saznaje "Blic", Ratko Mladić, dojučerašnji najtraženiji haški begunac, opisao lidera radikala prilikom saslušanja u beogradskom Specijalnom sudu. General Vojske RS Ratko Mladić

Ratni komandant Vojske Republike Srpske nije obrazlagao svoje loše mišljenje o lideru radikala, jer ga niko nije ni pitao za Šešelja, ali ga je čak i psovao i oslovljavao pogrdnim nazivima kao što je "kreten".

Poznato je da su u postupak, koji se protiv Šešelja vodi u Haškom tribunalu za ratne zločine, kao dokazni materijal uvršteni i dnevnici Mladića. Šešelj je pre toga u sudnici izjavljivao kako su "Mladić i Karadžić njegovi prijatelji" i govorio je da stalno komunicira sa njima preko posrednika dok su oni još bili u bekstvu.

Lider radikala se na haškom suđenju pozivao na navodne informacije "svog prijatelja Ratka Mladića" i koristio ih da opovrgne iskaz Safeta Sejdića, koji je svedočio da je 9. novembra 1993. godine, tokom napada srpskih snaga na Nišićku visoravan kod Olova, video Šešelja s Karadžićem i Mladićem.

Lider SRS tvrdio da je u kontaktu sa tada odbeglim Mladićem

Dnevnike je srpska policija otkrila 23. februara 2010. godine u kući porodice Mladić u beogradskoj ulici Blagoja Parovića.

Opširnije u štampanom izdanju.

--------------------------
Ne mogu da verujem, ali ima istine u ovome, moguce da je RAtko obavesten KO organizuje miting pa je pozvao na obustavu, ne znam, ali, mnogo navedenog sam i ja cula dok sam pratila sudjenje, ali sam poverovala, mada da je u kontaktu sa Mladicem, nisam ni tada, mislila sam de se sprda s tuziocima, a vidi kako je Mladic pratio sudjenje!
Ima jedan tekst u Pressu (online) koji me donekle zapanjio, mada znam da su zuti, postiracu ga, samo da ga kopiram, uglavnom imam utisak da novinar (za moj ukus baljezga, iskreno) iz nekih ranijih...itd.itd, misli da je Mladic u Hagu mnogo opasniji po NAS?

СУТРА СВИ НА МИТИНГ! ДА ПОДСЕТИМ СВЕ ФОРУМАШЕ!

Велики протестни митинг Српске радикалне странке поводом срамног хапшења генерала Ратка Младића

Стоп издаји!

Срамно хапшење српског генерала Ратка Младића и његово изручење Хашком трибуналу које ће уследити, један је од најјачих удараца српским националним интересима. Испоручивање српских бораца за слободу антисрпском Хашком трибуналу представља издајнички акт.

Прозападном политиком и испуњавањем захтева Брисела и Вашингтона, режим Бориса Тадића потпуно је понизио Србију. Србија је данас под окупацијом, а нашом државом управљају Брисел и Вашингтон.

Позивамо све слободољубиве грађане да у недељу на великом протестном митингу осудимо издају и покажемо да Тадић није Србија. Да би опстала, Србија коначно мора да се отараси прозападног слугерањског режима.

Недеља, 29. мај, у 19 сати испред Дома Народне скупштин

--------------------------
Ne mogu da verujem, ali ima istine u ovome, moguce da je RAtko obavesten KO organizuje miting pa je pozvao na obustavu, ne znam, ali, mnogo navedenog sam i ja cula dok sam pratila sudjenje, ali sam poverovala, mada da je u kontaktu sa Mladicem, nisam ni tada, mislila sam de se sprda s tuziocima, a vidi kako je Mladic pratio sudjenje!
Ima jedan tekst u Pressu (online) koji me donekle zapanjio, mada znam da su zuti, postiracu ga, samo da ga kopiram, uglavnom imam utisak da novinar (za moj ukus baljezga, iskreno) iz nekih ranijih...itd.itd, misli da je Mladic u Hagu mnogo opasniji po NAS?

А и ви жутите лагано ;)

Ma znam da ce imati oni, ali uslikani u maskama bice "radikali" i "huligani".................nego odmah ga capiti i skinuti mu masku i onda ga uslikati. Dovoljno je da ih od njih 500 upecate 10-oricu, i eto ti dokaza da zuta banda provocira nerede na demonstracijama.

Хахахах ... ајде стварно прекини са давањем савета из Минхена ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back