Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.812
Spamujes temu
u skladu sa temom si
okupljate se sutra da arlaučete umesto da nešto korisno uradite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spamujes temu
u skladu sa temom si
okupljate se sutra da arlaučete umesto da nešto korisno uradite
Bitce onoliko naprednjaka, koliko je bilo radikala na stiropor mitingu...mislim da bi to bilo posteno...
Posteno!
Isla sam, nisam nikoga vabila -da se tako izrazim, nisam nikoga prozivala, nismo uspeli da izborimo prevremene izbore a mozda bismo da nas je bilo nekoliko stotina hiljada, i danima sam licno bila meta svakojakih napada, "posalica" pa i vredjanja. Ne vidim zbog cega se pozivaju naprednjaci, kad se njima niko nije pridruzio? Makar kad bi mi neko hteo da objasni, zasto prozivaju Nikolca a cute o Kostunici, pa nek mrem, ali me i ne zanima. Necu doci jer ne vidim svhu pre svega. Ispred Skupstine, kao da je Mladic u Skupstini, ne trazi se njegovo oslobadjanje (kao da bi dali) nego da dodjem sutra uvece iz Sapca da stojim ispred Skupstine i "dam podrsku"?
Cemu?
Mladicu ne mogu pomoci, ma koliko da moju podrsku ima makar toliku da zna (iako ne zna) da sam uz njega, da mrzim ovog sto ga uhapsi, da mu zelim da istraje koliko god moze, ali, sta on ima od toga licno?
Nista, njemu je sudbina zapecacena, on se sprema na put bez povratka i to zna, kao sto znaju oni koji ga tamo salju i oni koji cekaju kao hijene, i gle cuda, pravo u bivsu Slobinu celiju, ima tu simbolike, znaju oni, zna i on, znamo i mi!
Dakle, NE, a prekosutra i radim, nisam iz Beograda.
Типична жута демагогија ... Напредњаци пожутели опасно
Ionako niko i nije hteo na ulice...imaju ljudi pametnija posla...
to tamo njegovi s Pala mogu biti tako zatucani 

zaxebo se Ratkoto tamo njegovi s Pala mogu biti tako zatucani
gledao onu klinčurdiju i sve si mislim trebalo bi njihove roditelje preko kolena...sramota kako su to vaspitali decu koja mahom nisu ni rođena ili su piškila u gaće kad je dotični kasapio po Hrvatskoj i BiH
a ovih dana protestuju zbog njegova uhićenjai onda se pitamo zašto svakih 50 godina zaratimo
![]()
zaxebo se Ratkoto tamo njegovi s Pala mogu biti tako zatucani
gledao onu klinčurdiju i sve si mislim trebalo bi njihove roditelje preko kolena...sramota kako su to vaspitali decu koja mahom nisu ni rođena ili su piškila u gaće kad je dotični kasapio po Hrvatskoj i BiH
a ovih dana protestuju zbog njegova uhićenjai onda se pitamo zašto svakih 50 godina zaratimo
![]()

Pljusti kisa, verovatno ce i sutra.![]()

Nebo plače![]()

Односо издајници нам не требају на митингу
А ти немој да долазиш молим те ... Само ћеш сморити цео митинг

ma biće prenos iz haga, moći ćeš da gledaš do mile volje.
i šta imaš da čuješ od njega kad ti znaš istinu![]()
batice koji je tvoj problem, jel ti umesto glave imaš air bag..?

misliš neće ko ti sa kamenicama da obrađuje zapadne ambasade, jel?![]()
Mladić: Vojislav Šešelj je kreten!
Blic - Pre 19 minuta
BEOGRAD - Sramota je kako se Vojislav Šešelj ponaša u Haškom sudu. Bruka sebe, ali bruka i državu! Ovako je, kako saznaje "Blic", Ratko Mladić, dojučerašnji najtraženiji haški begunac, opisao lidera radikala prilikom saslušanja u beogradskom Specijalnom sudu. General Vojske RS Ratko Mladić
Ratni komandant Vojske Republike Srpske nije obrazlagao svoje loše mišljenje o lideru radikala, jer ga niko nije ni pitao za Šešelja, ali ga je čak i psovao i oslovljavao pogrdnim nazivima kao što je "kreten".
Poznato je da su u postupak, koji se protiv Šešelja vodi u Haškom tribunalu za ratne zločine, kao dokazni materijal uvršteni i dnevnici Mladića. Šešelj je pre toga u sudnici izjavljivao kako su "Mladić i Karadžić njegovi prijatelji" i govorio je da stalno komunicira sa njima preko posrednika dok su oni još bili u bekstvu.
Lider radikala se na haškom suđenju pozivao na navodne informacije "svog prijatelja Ratka Mladića" i koristio ih da opovrgne iskaz Safeta Sejdića, koji je svedočio da je 9. novembra 1993. godine, tokom napada srpskih snaga na Nišićku visoravan kod Olova, video Šešelja s Karadžićem i Mladićem.
Lider SRS tvrdio da je u kontaktu sa tada odbeglim Mladićem
Dnevnike je srpska policija otkrila 23. februara 2010. godine u kući porodice Mladić u beogradskoj ulici Blagoja Parovića.
Opširnije u štampanom izdanju.
Имаће они фотоапарате... Не брини ... и камере
![]()
--------------------------
Ne mogu da verujem, ali ima istine u ovome, moguce da je RAtko obavesten KO organizuje miting pa je pozvao na obustavu, ne znam, ali, mnogo navedenog sam i ja cula dok sam pratila sudjenje, ali sam poverovala, mada da je u kontaktu sa Mladicem, nisam ni tada, mislila sam de se sprda s tuziocima, a vidi kako je Mladic pratio sudjenje!
Ima jedan tekst u Pressu (online) koji me donekle zapanjio, mada znam da su zuti, postiracu ga, samo da ga kopiram, uglavnom imam utisak da novinar (za moj ukus baljezga, iskreno) iz nekih ranijih...itd.itd, misli da je Mladic u Hagu mnogo opasniji po NAS?
Ma znam da ce imati oni, ali uslikani u maskama bice "radikali" i "huligani".................nego odmah ga capiti i skinuti mu masku i onda ga uslikati. Dovoljno je da ih od njih 500 upecate 10-oricu, i eto ti dokaza da zuta banda provocira nerede na demonstracijama.