- Poruka
- 2.346
de si batice, ne mogu danas da te prcam, treba radim neki konsalting iebiga..
Ti uvek sebe isprcas, zato si mi zabavan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne gledajte to smece braco srbjanci morate se dekontaminirati od b92 i rts
A tvoj je vidim do Jevrope dobacio...naucio jezik, fin stan,fina plata, asimilacija na nivou...nije ni cudo sto ti je lokacija ïnternet"...
ne gledajte to smece braco srbjanci morate se dekontaminirati od b92 i rts

A tvoj je vidim do Jevrope dobacio...naucio jezik, fin stan,fina plata, asimilacija na nivou...nije ni cudo sto ti je lokacija ïnternet"...

ja gledam dnevnik jedne dame..
ja gledam dnevnik jedne dame..
na mitingu podške svako će da dobije po dršku..

Ti si damu baki video jedino na filmu ili mozda mislish da je N.Kandic , S.Licht & co. dame ???
a tis vido damu samo svoju mamu? pa neće biti dečkin..neće bit..
nego, otidider do maksija, uzmi mi jedan Ela sir nula posto masti..i kupi sebi jedan manč melou, ajde..
Ma sta te bre boli za ove patriote , tebi ce Dinkic obecati 10 000 Evra BESPLATNIH AKCIJA i ti srecan ko mali majmun![]()

a tis vido damu samo svoju mamu? pa neće biti dečkin..neće bit..
nego, otidider do maksija, uzmi mi jedan Ela sir nula posto masti..i kupi sebi jedan manč melou, ajde..

A plata mu vec skocila na 2000 eur preko noci! Gde ces bolje![]()

Ma tim zutim teletabisima je najlepshe , Tadic ih pogleda vragolasto , obeca 30 miliona radnih mesta i oni odmah pljas u ekstazu![]()
tadić hrabro ka evropi gazi..
a gde je evropa tu je i ekstazi!

У недељу ће се осјетити гњев србскога народа!Живјела побједа и национални устанак!

Cime je zasluzio od Srbije penziju? Od poreza koji ja placam?
У недељу ће се осјетити гњев србскога народа!Живјела побједа и национални устанак!