Miting DS-a na Kosavi

Зинуло им дупе. Сад се сетили КосметаСвим Србим на Космету поручујем следеће:
узмите паре и купите пола Шумадије и онако причају да сте пола Србије купили.Што неко ће да вам каже хвала што 700 година чувате славу Србину. Узми паре и овде купи што ти душа иска...

prof.Grof:
Зинуло им дупе. Сад се сетили КосметаСвим Србим на Космету поручујем следеће:
узмите паре и купите пола Шумадије и онако причају да сте пола Србије купили.Што неко ће да вам каже хвала што 700 година чувате славу Србину. Узми паре и овде купи што ти душа иска...
Pa to su radili jos pre 30 godina a i pre 10 i 15 kada su im sipusi za kucu u nekoj selendri na Kosovu davali toliko para da su mogli u Nisu ili Kraljevu da kupe i kucu i kola,pa se onda kao svi cude otkud manje od 10% Srba na Kosovu.

Korner zastavica:
Ja sam kud i kamo podrzavao tvoj anarhisticni stav. Ali ako verujes u ovo sto si napisao za SRS,pa to je kao kada bi rekao da Gebels nije bio Hitlerov saradnik.

E sad.
Pa imam zelju samo da vidim da li ce pohapsiti nekog od ovih lopova posto o tome pricaju,mada sam u sustini za smaknuce 99% trenutno aktuelnih politicara i tajkuna.

Torrente-BG:
E sad.
Pa imam zelju samo da vidim da li ce pohapsiti nekog od ovih lopova posto o tome pricaju,mada sam u sustini za smaknuce 99% trenutno aktuelnih politicara i tajkuna.
Ih bre,Torente,pa znas da vrana vrani oci ne vadi.
Pohapsice isto onako kao sto su oslobodili sve srpske zemlje,sacuvali Kosovo,podelili sebi stanove,a narodu placeve bez struje i vode i ponekom clanu SRS kioKs. :D
I Vuk prica da ce da otvori dosijee i da vrati nacionalizovanu imovinu,pa?

Back