Mit ili istina: Crnci su bolji u krevetu od belaca?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto kvalitet za muskarca ne predstavljaju njene dobre sise? .... zasto bi kod njih bilo drugacije

Kvalitet za muškarca predstavljaju sise? Ne kažem da sam gadljiv na sisu finog oblika i dimenzija, ali da mi predstavlja kvalitet - ne... Štaviše imam na umu i to da će se nekad i porađati, da će se to dodatno opustiti, tako da prevelike i ne volim, bolje da budu i broj manje nego one do pupka.

Da dodam, kako su sve ove umislile da su kravlje sise napumpane kao kod pevaljki seksi, ja sam shvatio da mi žena sa tolikim sisetinama ne može biti seksi, meni je bolja neka u elegantnoj haljini, pa, makar i da nema neke sise, nego one prebudzene.

Dobri sifoni ne moraju biti do pupka da bi bili dobri. Ali da su pozamasne bolje je.
Ne razumem, bolja ti je zenka u elegantnoj haljini a ravna ko daska, naspram ovako neke :think:

http://allhealthhub.com/wp-content/uploads/2011/10/Breast-Enlargement-Products-216x300.jpg

Od ove konkretno, bolji mi je i pomfrit u meku, ne znam samo šta će joj pogled kao da se nekome pravda, kao da se uplašila...

Volim ženstvene žene a imao sam takva iskustva da su ženstvene uglavnom bile one sa manjim grudima, takve sam i zgotivio...

Back