kolegnici navikao sam na ujede od strane zena na ovom forumu pa eto, izvinjotka ako sam te pogresno shvatio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolegnici navikao sam na ujede od strane zena na ovom forumu pa eto, izvinjotka ako sam te pogresno shvatio
Svaka prevara je izdaja. Jer izdaješ nečiji trud, nečije poverenje. nečije ulaganje osećanja u tebe. Nečiju emociju. I nečije srce. Nečije osećaje. Nečije telo. I nečiji um. SLAZEM SE U POTPUNOSTI :-)
À ne sunashce, Josh uvek se n'a zensku prevaru gleda mnogo gore nego n'a mushku koja je oduvek bila neshto shto je uobichajeno, gotovo normalno... E sad kako ti n'a nju gledash ili ja, manje je vazno...![]()
gresis draga koleginice, brakolomko.
nedorasle muskarce je sve uzgojila samohrana ili bilo koja mama i oni svi pitaju zene kad treba da se piski. muskarac zenu ne pita nizasta
Hm, sunashce kad me vec pominjesh, moram da se ukljuchim... Poshto ti pratish postove n'a ovoj temi sigurno si videla njegove komentare n'a moje postove kao i moje reakcije n'a njegovo nerazumevanje... Kad sam nakon tog videla tvoj post gde trpash mène i tebe u isti "zenski" kosh, nisam imala volje da Josh jednom dodam ono "ni ti ne razumesh o chemu pishem" pA sad moram to da uradim i pré nego se pojavi neko tréci sa Josh jednim pogreshnim tumachenjem onog shto pishem, ja bih zamolila da mi neko ovde objasni jel ja to moram ubuduce n'a forum sa prevodiocem ili shta? Mislim, ako su moji postovi toliko nejasni shto me lepo ne pitate shta znache nego ih svako tumachi kako mu padne n'apamet...![]()
Pa što se brineš uopšte? Ko lepo i pažljivo čita, može odmah u celosti da te razume. Meni je bilo uživanje čitati tvoja pojašnjenja.
Moj savet Ne slusajte besplatne savete! Mogu skupo da vas kostaju!Komplimente kad vam dele treba dobro da se zamislite sta se iza toga krije.
Moj moto Ne veruj zenama! Ne zato sto najcesce ne govore istinu vec nacesce sto ne znaju sta govore!
shug ti bre ko da si mene citao ...Nije sve tako crno ali opreza nikad dosta kad su zene u pitanju jer tu retko sta ima veze sa logikom i razumom. Muskarac ima svoje potrebe i to je priroda udesila da je sve na nasoj (muskoj) strani ukoliko smo svesni nasih mogucnosti i snage.Sve nevolje su krenule kad su zene pocele da se petljaju u stvari koje nisu njihov domen.U vremena davna tacno se znalo sta se radi sa zenom koja je prevarila svog muza ili se odala raskalasnom, zivotu.Sad su zene poput kerusa koje su pustene sa lanca.Zele da zadrze ranije privilegije u domenu zastite i postovanja a da budu savremene po pitanju trpanja na sve strane.Kad one varaju onda je to ok i to je savremeno a kad to cini muskarac e to je staromodno i to nije ok. Razlika izmedju prevarene zene i bumeranga je u tome sto bumerang ne moras da lazes da bi se vratio.Zene polude kad saznaju istinu tako da je neophodno stalno da ih obmanjujes i da ih lazes.
ne samo sto zene varaju, nego varaju vise, samo bolje lazu o tome. i ne samo to, najkonzervativnija istrazivanja pokazuju da 8-15% dece koje rode u braku nisu bioloska deca njenog muza.
tekst se dalje bavi moci zene da laze:
Mama me je uvek ucila da ne kazem sve muskarcu, kaze kler 38.
http://www.dailymail.co.uk/femail/a...gest-cheats--theyre-just-better-lying-it.html
Odakle ti to da je to mit - to se zna.