Mit broj 1, muskarci varaju a zene ne

Svaka prevara je izdaja. Jer izdaješ nečiji trud, nečije poverenje. nečije ulaganje osećanja u tebe. Nečiju emociju. I nečije srce. Nečije osećaje. Nečije telo. I nečiji um. SLAZEM SE U POTPUNOSTI :-)

Hvala ti, na lepim rečima. Drago mi je da ti se dopao način, na koji napisah to. :)

À ne sunashce, Josh uvek se n'a zensku prevaru gleda mnogo gore nego n'a mushku koja je oduvek bila neshto shto je uobichajeno, gotovo normalno... E sad kako ti n'a nju gledash ili ja, manje je vazno...:neutral:

To verujem...U mozgovima nedoraslih muškaraca, uvek se takva baljezgarija vrzma po mislima. To da; ko nas žene uopšte i pita, vala dobro kažeš. :mrgreen:

gresis draga koleginice, brakolomko.
nedorasle muskarce je sve uzgojila samohrana ili bilo koja mama i oni svi pitaju zene kad treba da se piski. muskarac zenu ne pita nizasta

Ovaj epitet si ti, poštovani kolega, uputio na krivu adresu, znaš. U životu, nisam se nikome umešala u vezu, rasturila išta ili se nametala ikome. Meni se jesu mešali, jesu. Da. Ja nikome nisam. Tako sam naučena i takva sam karakterno. Meni je u odanost u svojim vezama bila oduvek - svetinja, uvek bila i ostaje. Ako sam na išta u životu ponosna, e vala je onda na to, da nikoga varala nisam. Nisam nikada poželela išta tuđe. Znači, biraj reči i komentare, sledeći put, kad već odlučiš da repliciraš na nešto moje, da li je to jasno? Nismo mi zajedno ovce čuvali, da se ti emni obraćaš na takav volšeban i uličarski fazon. :rtfm:

Ne pričaj koješta. Ok? MiSim, kada si već rešen da diskutuješ, onda lepo preleti šta se pisalo na temi sve, a ne ad hoc, pa pisanje koječega.

Budi Bog sa nama, šta ovde sve čovek ne može da pročita... :zcepanje:

Poslednja izmena:
Hm, sunashce kad me vec pominjesh, moram da se ukljuchim... Poshto ti pratish postove n'a ovoj temi sigurno si videla njegove komentare n'a moje postove kao i moje reakcije n'a njegovo nerazumevanje... Kad sam nakon tog videla tvoj post gde trpash mène i tebe u isti "zenski" kosh, nisam imala volje da Josh jednom dodam ono "ni ti ne razumesh o chemu pishem" pA sad moram to da uradim i pré nego se pojavi neko tréci sa Josh jednim pogreshnim tumachenjem onog shto pishem, ja bih zamolila da mi neko ovde objasni jel ja to moram ubuduce n'a forum sa prevodiocem ili shta? Mislim, ako su moji postovi toliko nejasni shto me lepo ne pitate shta znache nego ih svako tumachi kako mu padne n'apamet...:neutral:

Hm, sunashce kad me vec pominjesh, moram da se ukljuchim... Poshto ti pratish postove n'a ovoj temi sigurno si videla njegove komentare n'a moje postove kao i moje reakcije n'a njegovo nerazumevanje... Kad sam nakon tog videla tvoj post gde trpash mène i tebe u isti "zenski" kosh, nisam imala volje da Josh jednom dodam ono "ni ti ne razumesh o chemu pishem" pA sad moram to da uradim i pré nego se pojavi neko tréci sa Josh jednim pogreshnim tumachenjem onog shto pishem, ja bih zamolila da mi neko ovde objasni jel ja to moram ubuduce n'a forum sa prevodiocem ili shta? Mislim, ako su moji postovi toliko nejasni shto me lepo ne pitate shta znache nego ih svako tumachi kako mu padne n'apamet...:neutral:

Pa što se brineš uopšte? Ko lepo i pažljivo čita, može odmah u celosti da te razume. Meni je bilo uživanje čitati tvoja pojašnjenja.

Nije sve tako crno ali opreza nikad dosta kad su zene u pitanju jer tu retko sta ima veze sa logikom i razumom. Muskarac ima svoje potrebe i to je priroda udesila da je sve na nasoj (muskoj) strani ukoliko smo svesni nasih mogucnosti i snage.Sve nevolje su krenule kad su zene pocele da se petljaju u stvari koje nisu njihov domen.U vremena davna tacno se znalo sta se radi sa zenom koja je prevarila svog muza ili se odala raskalasnom, zivotu.Sad su zene poput kerusa koje su pustene sa lanca.Zele da zadrze ranije privilegije u domenu zastite i postovanja a da budu savremene po pitanju trpanja na sve strane.Kad one varaju onda je to ok i to je savremeno a kad to cini muskarac e to je staromodno i to nije ok. Razlika izmedju prevarene zene i bumeranga je u tome sto bumerang ne moras da lazes da bi se vratio.Zene polude kad saznaju istinu tako da je neophodno stalno da ih obmanjujes i da ih lazes.

tvoja taktika je vrlo mudra.poznato je da feministkinje ne trpe slabunjave poslušne papučiće za koje su se u većini slučajeva udale i kojima mogu da komanduju i da teže žestokim, odlučnim i dominantnim muškarcima. ako su u tebi prepoznale ovaj drugi profil, kolega, šta da ti kažem, nayebao si:lol:

Nije sve tako crno ali opreza nikad dosta kad su zene u pitanju jer tu retko sta ima veze sa logikom i razumom. Muskarac ima svoje potrebe i to je priroda udesila da je sve na nasoj (muskoj) strani ukoliko smo svesni nasih mogucnosti i snage.Sve nevolje su krenule kad su zene pocele da se petljaju u stvari koje nisu njihov domen.U vremena davna tacno se znalo sta se radi sa zenom koja je prevarila svog muza ili se odala raskalasnom, zivotu.Sad su zene poput kerusa koje su pustene sa lanca.Zele da zadrze ranije privilegije u domenu zastite i postovanja a da budu savremene po pitanju trpanja na sve strane.Kad one varaju onda je to ok i to je savremeno a kad to cini muskarac e to je staromodno i to nije ok. Razlika izmedju prevarene zene i bumeranga je u tome sto bumerang ne moras da lazes da bi se vratio.Zene polude kad saznaju istinu tako da je neophodno stalno da ih obmanjujes i da ih lazes.
shug ti bre ko da si mene citao ...
http://forum.krstarica.com/showthre...IBE-ILI-ZENE?p=2110105&viewfull=1#post2110105

Ocajnici padaju sve nize pa kad izvise za snosku onda pokusavaju da se poltronisanjem ogrebu kod famfulja ali ne znaju da drolje takve likove preziru.Trpaju se iskljucivo sa jakim muskarcima koji ih tretirajau adekvatno to jest onako kako zasluzuju.Kukaju na njih i zale se ali uvek pod njih lezu.Tesitelji uvek izvise ma kako
da nisko padnu uvek ispushe.

Back