Misteriozna smrt mlade i lepe hrvatske političarke...

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Uzrok smrti 33-godišnje Martine Duras Pauletić, članice Istarskog demokratskog sabora (IDS) čije je beživotno telo pronađeno 10. juna u stanu u Puli, još nije poznat, a tragična smrt u istarskim kuloarima poprima razmere trilera, piše hrvatski "Jutarnji list".
Ljubavni trougao, droga, razvod, očajni roditelji, ugledni političari, sve su to elementi koji podgrevaju priču, a u isto vreme osobe koje su bile najbliže Martini i verovatno znaju ili bar slute što se tog kobnog dana u podstanarskom stanu dogodilo, ćute. Barem za sada, piše "Jutarnji list".

Damir Kajin, potpredsednik IDS-a, javno je u intervjuu za Dnevnik 3 HRT-a zatražio da se slučaj istraži i istina objavi radi mira porodice, stanovnika Pule, ali i IDS-a na čemu insistira i njihovo članstvo.

254716_duras-02-fb_ff.jpg
O celom slučaju, iako mu je Marina Duras bila najbliža saradnica, još se nije oglasio ni pulski gradonačelnik Boris Miletić, a upravo se njegovo ime spominje u raznim kombinacijama, čak da je kobnog dana bio u njenom podstanarskom stanu.

Bliski gradonačelnikovi krugovi odbacuju te insinuacije, a Miletić nema ništa protiv testiranja na droge kako bi se zaustavile neutemeljene optužbe. Iz pulske gradske uprave takođe demantuju da je stan u kojem se dogodila tragedija bio gradski.

Prema navodima upućenih, Martina je uselila u podstanarski stan par dana pre tragedije. Bila je, kažu, nesretna i zato je pre nekoliko meseci podniela zahtev za razvod.

- Iako mi je šef policije rekao da je istragom utvrđeno kako u pozadini te tragedije nije bilo droge, a ni nasilja, za zatvaranje slučaja čekaju se još nalazi toksikološkog veštačenja. Verujem da će istina izići na videlo jer se za taj slučaj zainteresovao i državni vrh. Nazvao me i otac te devojke, koji je očajan i treba ga razumeti. On želi da što pre čuje punu istinu - kaže Kajin.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/33019...liticarke-vrh-njene-stranke-na-testu-za-drogu

И онда нека неко каже да само у Србији убијају политичаре?

onaj muzicar iz atomskog sklonista se bavio politikom par godina, a onda je napustio politiku

kad su ga pitali izmedju ostalog je odgovorio `bavljenje politikom je opasno po zivot`

os je bio po liticar u istri
Бављење политиком је свуда опасно,зато што политичаре прати лоповлук и криминал.Изгледа да политичари само у Србији живе к'о диносауруси.

Ne Misoni, ovi u Srbiji nisu dinosaurisi.
Oni su kameleoni. Ima ih dosta koji su u vlasti
bez obzira ko je na vlasti.
Znaš sa strane se bolje vidi.
Meni simpatične, nove "Dveri" su bezočno pokrali.
Gde to kutije zaokruženih listića nisu dokaz za ponavljanje izbora.
Pošto sam u CG znam: Pred same izbore masovno su brisani sa spiskova srbi, crnogorci, makedonci, nebitno,
koji su imali pravo glasa. Ovo znam za ljude za Kosova.
To je stvarno država Stradija,

Poslednja izmena:
Dođe mi muka kad vidim kako se mladi spremaju da budu političari, nikako da nestane taj sloj...

Bolje da je bila "politicarka", pa kroz svoje "politicke" vestine naplacivala svoj rad, red i disciplinu nego da je bila radodajka za novce za ulicne sinovce. Spoj lepote i fuzbalja. Pameti i para. Sta recimo fali jednoj Natasi Mi(n)chich? Lepo zena unovcila mladost i lepotu za potencijalan "ministarski" resor, Ili Nives Celzius, potencijalnoj pevacici, a stvarnoj "sviracici"?

Nije bio Mio Amore bash u pitanju, nego Mars Nemili, ali "pamet i lepota" i ne mogu da biraju, sto se Srbije i Hrvatske tice. Ali fuzbaljeri i politicari mogu, sto da ne? :heart:

Back