Misteriozna lica u rusevinama WTC

HAhahahhahahaha... :)

ovo je spam!!! Bar se tako vrednuje kada to rade oni koji ne misle kao Sal, Vragana, Mala Cobnica, Svabov i ostali koji su bog i batina na ovom pdf. Videcemo sada da li ce se ovo vrednovati kao spam, i da li ce Sal dobiti negativan poen, kao sto dobijaju oni koji isto napisu a nisu na strani konvencionalne iluminatske nauke koja laze da je covek nastao od majmuna.

ovo je spam!!! Bar se tako vrednuje kada to rade oni koji ne misle kao Sal, Vragana, Mala Cobnica, Svabov i ostali koji su bog i batina na ovom pdf. Videcemo sada da li ce se ovo vrednovati kao spam, i da li ce Sal dobiti negativan poen, kao sto dobijaju oni koji isto napisu a nisu na strani konvencionalne iluminatske nauke koja laze da je covek nastao od majmuna.

pa sad...nije on krvi sto mu je smijesno tj. sto jest smijesno...
mislim, evo dodacu i ja jedno;
hahahhaha...mozda ce to malo...razjasniti stvari...:)

zar se dobivaju negativni poeni i kad se neko smeje, onako bas od srca:sad2:

AAAAAHAHAHHAHAHHAHAH....joooj, puce mi stomak...HAhahhahahahhahaha....
Sve mi suze niz ledja idu od smeha.

E ako ja dobijem negativan poJen sto se nasmejah bas onako shabacki na pdf-u zabava, i to postu u kom se veli da su mene genetski nadrndali da budem zao, onda neka daju i tri...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
AAHahahahahahhahahahahh..... :):):):)

ROFL:)

Mala Cobnica je identifikovana i klasifikovana kao reptiloidni agent koji se filtrirao u nasu VIP lozu cirkusa Colorado.

Ufatili smo je za gushu, istukli, meso ispekli i pojeli, a od koze su zene napravile cipele.
I mene se setile, pa mi reptiloidno oko stavise na celo, tako da imam trece oko...bas smo se smejali kao ludi, uz rostilj....

Elem, i prava Milica Cobanica je bila tu, i verujte da je izradila jako lepu tasnicu od reptilio- koze...:)

Molim vas, nastavite....da ne spamujemo temu, sad kada smo resili ovaj mali "incident" u 007 maniru.... :)

Vidim Sal i kompanija uvek skrecu temu u pogresan smer i pocnu da pricaju kao po obicaju gluposti!Ovo pricam jer niko nije odgovorio na moj post(kao sto po obicaju rade navedeni na pocetku) u kome sam jasno rekao da su zgrade WTC 1,2 i 3 kao i napad na Pentagon iscenirani teroristicki napadi i za to postoje neoborivi dokazi a njih mozete naci svuda a ja vam preporucujem da pogledate dokumentarac "911 Eyewitness Hoboken TV" koji ce vam pokazati sta se u stvari desilo 11. septembra 2001. godine i ubedice i najvece protivnike zavera sta je prava istina!
Bas u tom dokumentarcu covek lepo kaze da nas je istorija naucila da oni to ne rade ponekad vec stalno a da samo ponekad budu uhvaceni!
Jer je ovaj napad imao neverovatno vaznu ulogu za veliku vecinu dogadjaja koji su sledili posle njega i zbog kojih je poginulo na hiljade nevinih ljudi i to samo da bi se povecala necija moc a smanjila sloboda obicnim ljudima kao sto smo mi!

Poslednja izmena:
Vidim Sal i kompanija uvek skrecu temu u pogresan smer i pocnu da pricaju kao po obicaju gluposti!Ovo pricam jer niko nije odgovorio na moj post(kao sto po obicaju rade navedeni na pocetku) u kome sam jasno rekao da su zgrade WTC 1,2 i 3 kao i napad na Pentagon iscenirani teroristicki napadi i za to postoje neoborivi dokazi a njih mozete naci svuda a ja vam preporucujem da pogledate dokumentarac "911 Eyewitness Hoboken TV" koji ce vam pokazati sta se u stvari desilo 11. septembra 2001. godine i ubedice i najvece protivnike zavera sta je prava istina!
Bas u tom dokumentarcu covek lepo kaze da nas je istorija naucila da oni to ne rade ponekad vec stalno a da samo ponekad budu uhvaceni!
Jer je ovaj napad imao neverovatno vaznu ulogu za veliku vecinu dogadjaja koji su sledili posle njega i zbog kojih je poginulo na hiljade nevinih ljudi i to samo da bi se povecala necija moc a smanjila sloboda obicnim ljudima kao sto smo mi!

Hahahahahahahah... :)
Pa naravno...
Zaista mislis da ce ti neko nesto pametno napisati na tvoje "face u dimu" ?? :)

Ili tebe u stvari boli sto nece niko da se igra s tobom?
:):)

Hahahahahahahah...
Pa naravno...
Zaista mislis da ce ti neko nesto pametno napisati na tvoje "face u dimu" ??

Ili tebe u stvari boli sto nece niko da se igra s tobom?

Ma ono sam napisao zato sto obicno neko od vas napise neki odgovor na moj post, nisam ni mislio da ce iko napisati nesto pametno ipak "lica u rusevinama" :think::P

A i sad gledam tvoje postove i kad razmislm mogao bi to sve da sklopis u knjigu koliko imas nekih izvala!:per:

Poslednja izmena:

Back