Мистериозна девојчица из ромског насеља

Moja bivsa cura je bila poluciganka. Plave oci i plava kosa... Mater joj je Ciganka a caca Srbin. Dva brata i sestra isto plavi i svjetlo smedji. A ni mater im nije tamnoputa... nego svjetla (svjetlija od mnogije Srba :mrgreen:), kafena kosa ali ima u crtama lica da je Ciganka.
Moja bivsa cura isto niko ne bi reka da ima ciganske krvi, ako ne znas, ali ako znas, more se viditi nesto u licu, u crtama lica.

Hehe, dok sam dangubio na Šumarskom svi smo balafili na milf Suzi iz menze.:D Ličila je na Suzi Mančić ( iz boljih dana) a bila je navodno Ciganka.

Albino ima crvene oci, "prozirnu" kožu i crte u skladu sa karakteristikama rase.
Ona devojčica ima klasične arijevske crte, kao klinci sa KindeLade :mrgreen:

Šveđanka, Norveža, Dankinja..nešto sa krajnjeg severa, ne verujem ni da je Švapče.
Tako je ovo dete je ve drugo samo ne Albino. Prelepa devojcica, ali nikako i tzv. Bela Ciganka.

Баш као што је Лички гусар лепо описао да онај ко зна може препознати беле Цигане, тако је и BGHighlander објаснио да је лако препознати аријевске црте лица.

То што је неки Циганин бељи од неког Србина, да не спомињем Грке и медитеранце, не значи да има црте лица једног динарца и осталих расних типова наше расе.

Moja bivsa cura je bila poluciganka. Plave oci i plava kosa... Mater joj je Ciganka a caca Srbin. Dva brata i sestra isto plavi i svjetlo smedji. A ni mater im nije tamnoputa... nego svjetla (svjetlija od mnogije Srba :mrgreen:), kafena kosa ali ima u crtama lica da je Ciganka.
Moja bivsa cura isto niko ne bi reka da ima ciganske krvi, ako ne znas, ali ako znas, more se viditi nesto u licu, u crtama lica.

Срам те било.

- - - - - - - - - -

Hehe, dok sam dangubio na Šumarskom svi smo balafili na milf Suzi iz menze.:D Ličila je na Suzi Mančić ( iz boljih dana) a bila je navodno Ciganka.

И тебе.

- - - - - - - - - -

Ne,mislim da je dete albino ili ima neku mesavinu gena , mozda je neko od babe ili dede bili beli.

I sad kao ovaj par ispalo ukrali nekom dete a vi ne kapirate da upravo drzava krade njima dete.

:rotf:

Добар си. А и та трава је добра, вероватно.

Баш као што је Лички гусар лепо описао да онај ко зна може препознати беле Цигане, тако је и BGHighlander објаснио да је лако препознати аријевске црте лица.

То што је неки Циганин бељи од неког Србина, да не спомињем Грке и медитеранце, не значи да има црте лица једног динарца и осталих расних типова наше расе.
ЦигаЊи пре свега немају висину, тј веома су малобројни високи цигаЊи.

Ne,mislim da je dete albino ili ima neku mesavinu gena , mozda je neko od babe ili dede bili beli.

I sad kao ovaj par ispalo ukrali nekom dete a vi ne kapirate da upravo drzava krade njima dete.

Pročitaj šta piše u uvodnom postu. Odradili su dnk analizu.

A i da nisu, dete, očigledno, nije albino ciganče jer nema te karakteristične crte lica.

Pročitaj šta piše u uvodnom postu. Odradili su dnk analizu.

A i da nisu, dete, očigledno, nije albino ciganče jer nema te karakteristične crte lica.

Sad sam procitao, tamo pise ako je verovati novinarima da su uradili dnk na roditelje ali policija nije uradili taj dnk test da vide da nije devojcica albino, odnosno da nema taj poremecaj koze.

Oni ko u nasoj zemlji, sve rade birokratski i povrsno, to da je engleska to bi se odmah utvrdilo, kako su ovom britanskom paru stvari jasne.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/68904/Crni-roditelji-a-belo-dete
Kako njima nije dosla policija i oduzela dete samo zato sto je belo a oni crni.

da nije kasandra jbt :huh:

- - - - - - - - - -

Sad sam procitao, tamo pise ako je verovati novinarima da su uradili dnk na roditelje ali policija nije uradili taj dnk test da vide da nije devojcica albino, odnosno da nema taj poremecaj koze.

Oni ko u nasoj zemlji, sve rade birokratski i povrsno, to da je engleska to bi se odmah utvrdilo, kako su ovom britanskom paru stvari jasne.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/68904/Crni-roditelji-a-belo-dete

ne bi ni ovde dosla policija da nisu sumnjali u kriminalne aktivnosti, a dete im ne bi oduzeli da su imali dokaze da je dete njihovo.

Срам те било.
Добре де, па није човек оженио ту гараву, само се играо мало рупице боце. :D Јака ствар.
Међутим није расизам када кажемо да са њима се не треба мешати. Ево примера за који ја знам. Србин ожени белу циганку, мало ко је приметио да је циганка, док нису видели њењу мајку која је оригинал циганка, види се из авиона.
И наравно свадба на којој сам присуствовао је прављена за његову родбину и пријатеље и робину њеног оца који је Србин, где је била само његова црна ташта, а остатак црне родбине је прослављала скромно неки други дан, на неком другом месту. Први пут на некој свадби да није било сликања, да случајно неко не услика младину мајку и тако срамота буде овековечена на слици.

Zato što je to dete albino, a ova devojčica nije. Je l' nas zajebaješ ili stvarno tako slabo kapiraš?

verovatno zato sto albino nema veze sa mozgom kada je u pitanju dnk analiza i zato sto su imali totalno razlicitu pricu odakle to dete tu. msm dal si procitao tekst ili nisi?

Jbte, DNK albino test:zcepanje:
Albino postoji i kod zivotinja, ima belih slonova, majmuna, ali kako da DNK test doaze i pokaze da je neko albino?

Back