Misterije novčanice od 1 dolara

Mozda zbog toga sto je osnovni uslov za prijem u masoneriju da se veruje u Boga. Ali ne strogo u ovog hriscanskog, vec u bilo kojeg. Tako mason moze da postane i onaj ko veruje u Alaha ili u Visnu, Jahvea, Zevsa itd. Masonsko ucenje kaze da postoji jedan Bog za sve ljude na planeti, bez obzira kako ga oni zvali. Masoni ga cesto nazivaju Veliki arhitekta, neko ko je stvorio univerzum i odredio poredak stvari u njemu. Zato nije cudo sto Vasington obiluje paganskim simbolima i skulpturama grckih i drugih bozanstava. Medjutim, to nema veze sa izvornim Hriscanstvom, Islamom ili bilo kojom drugom religijom. Isto tako, iako ogroman broj masona na nizim stepenima veruje u svoje izabrano bozanstvo, samo oni koji se probiju do visih nivoa budu upuceni u vrhovne tajne. Samo se njima otkriva sta je prava svrha svih tih rituala i paganskih simbola. A i bilo bi malo neprakticno da svi oni, a ima ih na milione, otvoreno obozavaju Lucifera. Zamisli kralja Aleksandra Karadjordjevica ili Ivu Andrica kako suruju sa necastivim.

Ti si jedan andjeo :cmok:
macko, karadjordjevic je bio mason. a sto se tice ostalog, samo napominjem da i nasa crkva nema mnogo veze sa izvornim nacelima hriscanstva, nazalost. :(

ps ti si jedno srculence :heart:

Jes bio, al je pokušao da se iščlani.

Naša crkva zna znanje.

http://2.***************/_Dey_2lnpa3U/S8mxWlEYt_I/AAAAAAAANcU/h7wL2xWHnXI/s1600/mv1zjo.jpg

Svevidece-Oko-motiv-sa-Atosa.jpg

saborna-crkva-ikonostasiconostasis-a21270553.jpg

macko, karadjordjevic je bio mason. a sto se tice ostalog, samo napominjem da i nasa crkva nema mnogo veze sa izvornim nacelima hriscanstva, nazalost. :(

ps ti si jedno srculence :heart:

Da, pa i ja kazem da je bio mason, kao i mnoge druge znamenite licnosti koje uglavnom nisu svesne prave prirode masonerije. Istina se uvek krije od vecine i rezervisana je za elitu.

Crkva se bitno razlikuje od izvornog Hristovog ucenja, ali sve dok propoveda veru u Njega, ljubav medju ljudima, solidarnost i saosecanje, meni je prihvatljiva i ne moze da se dovodi u istu ravan sa nekim ko Lucifera naziva pravim Bogom, tajno se udruzuje (zbog cega pitam se), tripuje da poseduje nekakva znanja koja poticu jos sa Atlantide a mora da ih skriva od obicnog naroda itd.

Da, pa i ja kazem da je bio mason, kao i mnoge druge znamenite licnosti koje uglavnom nisu svesne prave prirode masonerije. Istina se uvek krije od vecine i rezervisana je za elitu.

Crkva se bitno razlikuje od izvornog Hristovog ucenja, ali sve dok propoveda veru u Njega, ljubav medju ljudima, solidarnost i saosecanje, meni je prihvatljiva i ne moze da se dovodi u istu ravan sa nekim ko Lucifera naziva pravim Bogom, tajno se udruzuje (zbog cega pitam se), tripuje da poseduje nekakva znanja koja poticu jos sa Atlantide a mora da ih skriva od obicnog naroda itd.

znas kako, ne mozemo da znamo da oni lucifera izjednacavaju sa bogom. isto tako, nemamo ni mnogo uvida u crkvu i desavanja u vrhu. msm, ne mozemo nesto da tvrdimo kao sigurno ako se sa time nismo sreli. ;)

@Samcro....pogresno si objasnio,ona zadnja slika...ona sa zmijskom,tj gusterskom kozom zelene boje,gde si izvukao rogove...nije tacna,naime,mozes izrezbariti iz onih oblika bilo sta
Zapravo,tajna koja se krije u tom cosku novcanice,otkriva se tek,kada se drugi deo novcanice preklopi paralelno sa njim...dva slova O cine oci,a broj 1 preklopljen cini nos,koza okolo je zelena i ocigledno reptilska...tada ces otkriti cija je novcanica zapravo
Eto,i to ti je jos jedan mit,koji okruzuje dolare,ne samo dzavolcici vec i gustercici:):):)
Proguglaj i vidi na Youtube...ja odavde nemogu,ali ti verovatno mozes postaviti,sta se sve dobija od USD kada se ispreklapa novcanica...pored tih simbola koji su jasni,prikazani jasno na novcanici,ima i mnogo drugih koji se mogu videti tek preklapanjem delova novcanice

Molim vas ljudi da se malo trgnete iz tog vaseg ludila, malo pre sam skeniranjem teksta videla da je neko spomenuo Lucifera :roll:
pre nekoliko godina sam negde tako gledala forum, ne znam tacno koji je bio u pitanju i bili su neki silni linkovi na youtube-u, i ja sam neke kliknula, isao je neki jeziv zvuk u nekom od otvorenih tabova, pogledala sam sta je to i vrlo brzo sam posto sam dovoljno skilled na temu komunikacije, pa i manipulacije shvatila da me "zrace" i nisam prosto mogla da verujem kakve su slike sastavili i koji su to likovi i iskljucila sam zvuk i dalje sam se osecala ozracenom i nikako toga nisam mogla da se otarasim, kao da su me ulepili :( i onako malo je sve krenulo na bolje kada sam se zbog i dalje delimicno prisutne izbacenosti iz ravnoteze imala sam udes u saobracaju i ode 1000 evra! na popravke
Uf, ne samo da sam se odlucila da vise nikad necu da gledam vase jbene satanisticke linkove, nego sam i ozbiljno naljutila muza koga je inace nerviralo sve to...

@Samcro....pogresno si objasnio,ona zadnja slika...ona sa zmijskom,tj gusterskom kozom zelene boje,gde si izvukao rogove...nije tacna,naime,mozes izrezbariti iz onih oblika bilo sta
Zapravo,tajna koja se krije u tom cosku novcanice,otkriva se tek,kada se drugi deo novcanice preklopi paralelno sa njim...dva slova O cine oci,a broj 1 preklopljen cini nos,koza okolo je zelena i ocigledno reptilska...tada ces otkriti cija je novcanica zapravo
Eto,i to ti je jos jedan mit,koji okruzuje dolare,ne samo dzavolcici vec i gustercici:):):)
Proguglaj i vidi na Youtube...ja odavde nemogu,ali ti verovatno mozes postaviti,sta se sve dobija od USD kada se ispreklapa novcanica...pored tih simbola koji su jasni,prikazani jasno na novcanici,ima i mnogo drugih koji se mogu videti tek preklapanjem delova novcanice

Druze, pre ce biti da si ti pogresno procitao post. Ja nisam izvlacio niti rezbario nikakve rogove, celu teoriju je izneo covek koji se pojavljuje u tom filmu kao sagovornik. Eto, zato sam rekao da je bolje pogledati filmove pre ukljucivanja u diskusiju.

Gusteri me ne interesuju.

Druze, pre ce biti da si ti pogresno procitao post. Ja nisam izvlacio niti rezbario nikakve rogove, celu teoriju je izneo covek koji se pojavljuje u tom filmu kao sagovornik. Eto, zato sam rekao da je bolje pogledati filmove pre ukljucivanja u diskusiju.

Gusteri me ne interesuju.

ja ti ozbiljno kazem,i naravno da nisam mislio da si ti to uvideo,te rogove mislim,a u gustere licno neverujem,ali to sa dva o i 1 kad se preklope krajevi,bs na tom mestu,dobije e zaista nesto kao mix zabe i ribe...sa gudstersskom kozom...postoje snimci na youtube,kako vec rekoh

http://4.***************/-Ntz0B8K8A-E/TfWoWX3qjDI/AAAAAAAAACU/Yoelpt1RkH0/s200/IMG_1663%255B1%255D.JPG

http://4.***************/-rwzPpJa9YIk/TfW0RQvN7xI/AAAAAAAAACY/hkEAHI5FEWU/s200/IMG_1665%255B1%255D.JPG

http://1.***************/-ztACRsXn1Sw/TfW15kKGyCI/AAAAAAAAACc/HN7YnP3Kv2U/s200/IMG_1668%255B1%255D.JPG

http://2.***************/-7ADd-f7eSvY/TfW5H1WsVlI/AAAAAAAAACg/HsOQN_7KB24/s200/IMG_1670%255B1%255D.JPG

Back