Misterija dvorca Glamis

Malo pretrage na internetu i mogu se naci sve legende o ovom starom dvorcu .
Ta tajna prostorija je nastala kada su valjda neprijatelji te porodice koja drzi dvorac , zatrazili pomoc od njih , da ih sakriju . I sakrili su ih u jednu sobu i zabetonirali vrata :lol:
Pomrli su od gladi .
A legende kazu da se kod svake generacija rodi dete vampir pa ga posalju u tu sobu , neki duhovi tuda tumaraju itd.
Uglavnom stara predanja iskoristavaju zbog profita ... nista novo .

Malo pretrage na internetu i mogu se naci sve legende o ovom starom dvorcu .
Ta tajna prostorija je nastala kada su valjda neprijatelji te porodice koja drzi dvorac , zatrazili pomoc od njih , da ih sakriju . I sakrili su ih u jednu sobu i zabetonirali vrata :lol:
Pomrli su od gladi .
A legende kazu da se kod svake generacija rodi dete vampir pa ga posalju u tu sobu , neki duhovi tuda tumaraju itd.
Uglavnom stara predanja iskoristavaju zbog profita ... nista novo .

Englezi, gori su od Jevreja, trebao sam da znam da tu nema nista.

Ako vec nije dozvoljeno proveriti sta je u tim sobama, onda ce sve i ostati samo na tim legendama. Ali cisto sumnjam da se to nekad nece saznati, mada ne znam sta bi to toliko tajnovito trebalo biti tu. I sta ako su te sobe tu samo bas zato da bi privukle paznju zbog njihove "tajnovitosti"?

Ako vec nije dozvoljeno proveriti sta je u tim sobama, onda ce sve i ostati samo na tim legendama. Ali cisto sumnjam da se to nekad nece saznati, mada ne znam sta bi to toliko tajnovito trebalo biti tu. I sta ako su te sobe tu samo bas zato da bi privukle paznju zbog njihove "tajnovitosti"?

To bi imalo smisla da se na njima zaradjuje neka kinta, ali taj zamak je zatvoren za javnost, moze se uci samo uz posebnu dozvolu njihove kraljevske akademije.

Back