Mister"zigolo"!!!

Valja štedeti i za to po stare dane...ma najlakše je kada pošteno platiš i pošteno ti se posao završi...mislim uopšteno ne samo na temu...

Moj neki drug bi se slozio s tobom! Sto je sigurno, sigurno je! Recimo, ja sam jednom puko gotovo 25 evra i nije mi dala. Jos sam izgubio dan slobodnog vremena. Mada nekad i ove prodavacice ljubavi znaju biti skupe. Recimo, u Sarajevu je pola sata oko 50 evra! Pa ljeb te j**o, necu guziti Anu Ivanovic!

Moj neki drug bi se slozio s tobom! Sto je sigurno, sigurno je! Recimo, ja sam jednom puko gotovo 25 evra i nije mi dala. Jos sam izgubio dan slobodnog vremena. Mada nekad i ove prodavacice ljubavi znaju biti skupe. Recimo, u Sarajevu je pola sata oko 50 evra! Pa ljeb te j**o, necu guziti Anu Ivanovic!

Jooj crni ti, ja se kao nešto šalila....:eek:

najjaci lik je Pera Ložač iz Banje Koviljače :D... zanimanje ložač kotlova ! rekreativno žigolo

prica deviznim babama price i lepo ih servisira :D
jednom prilikom mu prilazi drugar dok se trudio oko neke "franak bake" i javi mu se sa gore pomenutim nadimkom. bakuta sva zblanuta a zasto Ložač kad Pera mrtav ladan pa ja se tako prezivam mon chery :lol:

ma neka radi ko sta voli...

....Posao,kao bilo koji drugi?Perverzija i blud?:think::think:
U banjama,odmaralistima....usamljene dame za dobru lovu opserviraju izuzetno ljbazni i "pazljivi"muskarci.:cool:
Da li to treba da bude sramota,ili je to ono u fazonu"snasao se covek da dobro zaradi":think:

Za ženu koja se "snašla" na taj način se upotrebljava izraz prostitutka, ili narodski k*rva.
Asocijacija na tu reč je vrlo negativna, te ne vidim razlog zašto bi se za žigoloa bilo šta dobro reklo.

Po banjama i odmaralištima, ne koristi se izraz žigolo, već maser koji pruža usluge erotične masaže.

Ovo ko malo dete kad se raspravlja:mrgreen:
Čovek se možda opijanio pa je od posla možda i bilo nešto al se don't remember...

A, ti bi progovorio i na guzu u slučaju da ne može drugačije...pošto je "poslovan" nam čovek nagovestio da ...da umalo da ugovori posao...normalno je valjda da zaključim da nije i da se pitam što nije...a ne da se ne seća...a ti to tumačiš naopako...

Back