MISS SCG....

Lejdi Di:
skroz je vise glupo to ona je lepa ona je ruzna...kako kome, nema tu objektivne istine, po meni ovogodisnje missice su bile zgodne, u faci su bzvz i sve su se nesto mrstile, a ovu koja je pobedila sam primeila tek kad je usla u prve 3...i ona je kao i prosla miss neka bogata iz kanade il australije zaboravila sam...mislim ti izbori su vise stvar politike i para, pa tek onda lepote.

Joj. Sta je tu zgodno? To je odvratno. Sve su nekako skapane, osusene...

slazelm se da Ana Milic ima lika na Cecu,a za ovaj komentar "a la Karleusa" mogu reci da je ova devojka za Jelenu izmislila svet...
ima li neko koju sliku od milice nastic i nade milinic??????

vozdra

@Fizicar
vidish ja sam pokushala da napishem ono shto sam sigurna da i ti znash O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI, zato kad sam napisala da su missice zgodne sam napisala i 2 kljucne reci - PO MENI, kapish? moje mishljenje je da su zgodne. tvoje misljenje je da su osusene, i to je ok. nema potrebe da me citiras jer nema tu ko je u pravu a ko nije!

Lejdi Di:
@Fizicar
vidish ja sam pokushala da napishem ono shto sam sigurna da i ti znash O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI, zato kad sam napisala da su missice zgodne sam napisala i 2 kljucne reci - PO MENI, kapish? moje mishljenje je da su zgodne. tvoje misljenje je da su osusene, i to je ok. nema potrebe da me citiras jer nema tu ko je u pravu a ko nije!

:)
Ja se slazem sa tobom :)
Nego kad ce slika?

Jaoooooo, ja nisam gledala izbor za mis. Uh, sto ste bre postavili ove slike?! Da plasite ljude! Evo sad ceo dan ima da budem pod stresom. E a prosle godine mis Nisa bila moja drugarica iz odeljenja. Iskreno, cura je slatka al je zato nevidjeno gloooopa. Jednom se na casu zvakala zvaku pa je razvlacila sakama i ustima, pa se sva ulepila i izlazila da se pere, al jadna nije mogla da otvori vrata pa joj profesorka otvorila. I sve vreme umirala od smeha. Jadno...

Back