Masno-TkivoInViVo
Primećen član
- Poruka
- 554
A šta ti voliš? Šta mu ti pružaš? koliko vidim on plaća a ponekad ti, verovatno ti treba sponzor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čitaš lepo, baš suprotnoA šta ti voliš? Šta mu ti pružaš? koliko vidim on plaća a ponekad ti, verovatno ti treba sponzor.
pa vidiš da se kocka i koristi te, ko još kome pozajmljuje pare danas za kockanjeK
Ne čitaš lepo, baš suprotno
pozajmljivala sam novac koji znam da nikada neće vratiti,jer sam primetila da je često u nekim finansijskim problemima. Takodje sam u poslednje vreme dosta toga kupovala kada izadjemo. Taman posla da prebacujem,želela sam..ali samo moram da kažem zbog takvih kao što si ti!
Tako da,zapitaj se malo šta pričaš!!!
Jel pije puno alkohola?kocka li se?ima li neku alimentaciju?Ćao svima,
potrebno mi je vaše mišljenje i iskustvo.
U vezi sam skoro 6 meseci i sve u svemu nam je lepo, zbližili smo se i zavolela sam ga. On mi generalno poklanja pažnju stvarno,za sada je super prema meni, ali što se tiče poklona i znakova pažnje ,skoro da ih i nema. Nisam osoba koja traži skupe stvari, zaista sam skromna i podrazumeva mi se neka sitnica tu i tamo. Na primer, za rođendan na početku veze nisam dobila ništa. Za ovih 5 ipo meseci, osim jedne bombonjere, običnog buketa i po koju ružu na samom početku, ništa posebno. Nekad mi donese kinder jaje ili čokoladicu, i to je to.
Znam da materijalno nije najbitnije, ali se nekad zapitam da li je to normalno. On ima 33 godine i radi državni posao, ja imam 25. Znam i da je imao nekih finansijskih problema, sama sam mu ponudila da mu pomognem i pozajmila sam mu dva puta po 100e, jer nisam mogla da ga gledam tužnog i u problemima. Rekla sam mu da se ne brine, da vrati kad bude mogao. Inače kada izađemo npr u kafić, uglavnom on plati račun, ali i ja često platim, kao i kad idemo u market,nekada ja,nekad on.
Znam da mnogi sad misle da treba sa njim da razgovaram, i to stoji, ali mene baš zanima da li neko ima slična iskustva i šta vi iskreno mislite o ovoj situaciji.
Hvala unapred na odgovorima
Ne voli da pije, ne izlazi često,više voli sa mnom da provede ceo vikend.Jel pije puno alkohola?kocka li se?ima li neku alimentaciju?
Mislim da bi trebali otvoreno da popricate o finansijskim temama zarad toga ako planirate zajednicku buducnost,zivot je skup a i deca kad dodju na svet kostaju bas pa bi vec je vreme da popricate jer ako mu jos sad dajes sta ce biti kasnije.Ne voli da pije, ne izlazi često,više voli sa mnom da provede ceo vikend.
Nema,slobodan je dečko
Pročitajte lepo post.
Dobar savet.me vezuj se mnogo, jednom nogom da si uvek van veze. Meni ovo smrdi. Pozajmis mu 100 eura a znas da nikada nece vratiti. pa 100 eura nije nikakva ozbiljna cifra da ne moze da je vrati. a zasto zajmi od tebe e ne od roditelja ? mozda ne sme jer oni znaju o cemu se radi?
Ćao svima,
U vezi sam skoro 6 meseci i sve u svemu nam je lepo, zbližili smo se i zavolela sam ga. On mi generalno poklanja pažnju stvarno,za sada je super prema meni, ali što se tiče poklona i znakova pažnje ,skoro da ih i nema. Nisam osoba koja traži skupe stvari, zaista sam skromna i podrazumeva mi se neka sitnica tu i tamo. Na primer, za rođendan na početku veze nisam dobila ništa. Za ovih 5 ipo meseci, osim jedne bombonjere, običnog buketa i po koju ružu na samom početku, ništa posebno. Nekad mi donese kinder jaje ili čokoladicu, i to je to.
Znam da materijalno nije najbitnije, ali se nekad zapitam da li je to normalno. On ima 33 godine i radi državni posao, ja imam 25. Znam i da je imao nekih finansijskih problema, sama sam mu ponudila da mu pomognem i pozajmila sam mu dva puta po 100e, jer nisam mogla da ga gledam tužnog i u problemima. Rekla sam mu da se ne brine, da vrati kad bude mogao. Inače kada izađemo npr u kafić, uglavnom on plati račun, ali i ja često platim, kao i kad idemo u market,nekada ja,nekad on.
Znam da mnogi sad misle da treba sa njim da razgovaram, i to stoji, ali mene baš zanima da li neko ima slična iskustva i šta vi iskreno mislite o ovoj situaciji.
on tebi kinder jajeĆao svima,
Napisala sam da sam mu davala 2x po 100e
Znaci 200e
Tako to počinje.Nije mi direktno tražio,pričao mi je i ja nisam mogla tako da ga gledam pa sam se sama ponudila.
Zato se i osećam bzvz..on tebi kinder jaje
ti njemu dvesta evra
jooj
Verujem ti.Zato se i osećam bzvz..
Necu vise nikada da mu pozzajmljujem ,htela sam da ispadnem čovek i pomognem,rekla sam da vrati kad bude mogao,nisam mu dala rok. Obično ljudi koji su u vezi ne smatraju ni da moraju da vrate taj novac posle.Verujem ti.
Budi malo opreznija nije problem novac koji si mu dala
već njegove navike zbog kojih je verovatno upao u dugove.
Ako sa 33 godina ne ume da upravlja svojim finansijama ne znam kada će naučiti.
Stariji je od tebe prilično možda veruje da nećeš razumeti razmere njegovog nesnalaženja sa novcem
U svakom sličaju misli da si naivna.
Time što si nudila zajam bez povratka to si mu i potvrdila.
Jesi joj pripremio kinder jaje?Daj i meni 50 eu ako imas viska![]()
Dupla jos sa povecu igračkicuJesi joj pripremio kinder jaje?
Anjaa, samo razgovor, mislim da je najbolje uvek sve sto ti smeta ili ne prija odmah izneti, pa kud puklo da puklo, u suprotnom se gomila i raste, pa cesto od komarca ispadne slon.
Ljudi se cesto svesno ili nesvesno boje da iznesu sta osecaju da se toboze druga strana ne bi naljutila, ili uvredila, da se nebi nasli u neprijatnoj situaciji itd. Po meni je to pogresno, ko ce se naljutiti nek se naljuti, ako sa partnerom moram da pazim sta cu pricati, onda i nismo jedno za drugo.
Ja zaista ne razumem o cemu ti govorisDupla jos sa povecu igračkicu
![]()
Pa da, deluje da se po prvi put nasla u takvoj situaciji pa ne zna sta da radi, al mlada je naucice. A on stariji lisac, al opet kazem samo prica, ako nema smisla dalje, svako svoim putemMi se zezamo al savrseno je razumem..jbg ima razloga da počne da razmislja dublje o toj vezi.