Misljenje o Sbb

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Monopolisti.

Kad im se cefne mogu biti odlicni, al posto su monopolisti moze im se da zaebavaju.

Meni npr. su u pocetku dok su jos bili mali dolazili za par sati na poziv, prosle godine su dosli posle par dana da provere signal.

Na pocetku meseca sam im se zalio da ne radi modem a oni su me ubedjivali da je problem moja mrezna kartica i odbili da dodju, kad sam kupio novu a problem ostao onda su se jedva dovukli posle 3 dana i mojih poziva svaki dan da promene modem.

Nema provajdera u Srbiji na kog se neko neće žaliti... SBB je, rekao bih, među boljima.
Imam njihovu optiku u firmi već 10 godina (praktično otkad je imaju u ponudi), i za sve ovo vreme bili su 99,9999% pouzdani. Kada se sve sabere, za sve to vreme, možda je bilo sat prekida.

Kakvi su drugi, oni su zlatni.
Moj drugar je direktor za jedan grad i kad on kaze ako negde ne valja udrite i zalite se visoj instanci, znaci zalite se visima.Tako ustvari govori svako ko zna i zeli da radi posao kako treba.
Jedini nacin da osetite neku firmu je da date sansu dobrima u firmi da ih primete.
Orion npr je tipicno crnogorska taja maja bole me jaja firma.

Firma Orion je nama svojevremeno slala ponudu, sa listom referenci za koju sam odmah otkrio da je lažna... šta očekuješ od firme koja te laže za reference? Pri tom su imali odličnu cenu, ali to je toliko glupav potez da staviš da si provajder firmama kojima nisi provajder, kao da je to nemoguće proveriti... od tada sa njima nisam imao posla.

SBB je najkompletniji i najozbiljniji provajder na prostoru Srbije a i šire. Da li se zna desiti neki problem? Pa zna. Ali ipak ova sličica ispod teksta govori najviše.

3699391758.png

Ja iskreno nisam. Brzina interneta varira izmedju 40mb i 0.5mb i to raste i pada u sekundi. Nista takva brzina ne znaci ukoliko imate sekunde kad nista ne mozete da obavite. Kablovska je takodje za zamerke, koci, par sekundi nema prijema...

Back