Mišljenje o Radetu Šerbedžiji

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
E gledam tako neke komentare
Ljudi se prepiru, je li on Srbin, je li Hrvat i tako dalje...
Mlađi sam od vas sa foruma pa ne znam čitavu njegovu istoriju ni muziku..
Kakvo je vaše mišljenje o njemu vidim mnogi ga svojataju a drugi ga se odriču...
Je li Srbin, Hrvat, Jugosloven, drugosrbijanac?

Ти, очигледно не разликујеш националну приопадност од карактера одрђене личности.
Национална припадност нема везе са тиме ко се и како понаша у животу!
Objasni mi jer ne znam
Ne kapiram sta je covjek
Interesuje me misljenjene o njemu od pravog Srbina ne drugosrbijanaca

Kakvo je vaše mišljenje o njemu vidim mnogi ga svojataju a drugi ga se odriču...
Ovo nije tema za politiku.
Tako je, nista lose o tome ali nije za politiku.

Hahahaha pa je li on Srbin?
Nesto tipa kao Canak?
Није, Чанак је досљедан у својој србофобији и купи се за 500 евра (Дртико "четник" тврди). Овај из наслова се окреће како вјетар пуше/дува. Нит смрди, нит мирише. Године '91 збрисао из Загреба у Београд (од усташа), па одатле у Чемерику, да би се вратио након Туђманове смрти. Раде "мој Загреб, мој Београд, моје Сарајево...", није одбио Брионе и глуматање на њима. Сад се хвалише пријатељством са Крлежом, шеширом који му је овај поклонио. За мој појам љигавац.

nije bitno koje je nacionalnosti. Kao glumac, pevac.........ne vredi ni 10 para. Pretpostavljam da je imao debelu politicku pozadinu kada je katapultiran u jugoslovensku kinematografiju ..........po istom sistemu kao Emir Kusturica, jedan od najlosijih kinematografa na balkanu svih vremena.
To sto su obojica "priznati" u svetu .............pa i Bajden je najbolji amerikanac koji predvodi americku naciju.................posledice unipolarnog sveta.

Back