N
neukrotiva
Gost
da cujemo vase misljenje o neukrotivim devojkama,
da li su one cool?
bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzooooooooooooo odgovorite!!!
da li su one cool?
bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzooooooooooooo odgovorite!!!

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
posle prve noci s tobom bila bih meka?????Francuz:Ahh posle prve noci bila bi meka ko paucina i pitala bi se dali je to bio san ili java.
Ako ne verujes proveri !!! :wink:
Posle prvog susreta bilabi krotka ko jagnjeneukrotiva:da cujemo vase misljenje o neukrotivim devojkama,
da li su one cool?
bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzooooooooooooo odgovorite!!!![]()
Zauzetaje trazi KAZANOVUFrancuz:Di si neukrotiva dali te neko vec smirio , ja obozavam takve ali tebe nema.![]()
E mnogoje bolje da ga ne sretne jer joj vise nikad nebi palo na um dase sexaFrancuz:Ma ona je videla onu temu o 17 puta za redom i sada se sva slomi da pronadje tog tipa da bi je on ukrotio. :wink:
nema te junacine koji bi me ukrotio pa cak i posle prvog susretaKAZANOVA:Posle prvog susreta bilabi krotka ko jagnjeneukrotiva:da cujemo vase misljenje o neukrotivim devojkama,
da li su one cool?
ne treba niko da me smiri priroda mi je takva!Francuz:Di si neukrotiva dali te neko vec smirio , ja obozavam takve ali tebe nema.![]()
Da li ti teba neko, ko ce da divlja s tobom...?neukrotiva:ne treba niko da me smiri priroda mi je takva!Francuz:Di si neukrotiva dali te neko vec smirio , ja obozavam takve ali tebe nema.![]()
to mi je potrebno!treba mi jos neko ko je neukrotivGazdarica:Da li ti teba neko, ko ce da divlja s tobom...?neukrotiva:ne treba niko da me smiri priroda mi je takva!Francuz:Di si neukrotiva dali te neko vec smirio , ja obozavam takve ali tebe nema.![]()
Ili...?
problem je u njenim glavama jer misle da su neke ribeneukrotiva:da cujemo vase misljenje o neukrotivim devojkama,
da li su one cool?
neukrotiva:to mi je potrebno!treba mi jos neko ko je neukrotivGazdarica:Da li ti teba neko, ko ce da divlja s tobom...?neukrotiva:ne treba niko da me smiri priroda mi je takva!Francuz:Di si neukrotiva dali te neko vec smirio , ja obozavam takve ali tebe nema.![]()
Ili...?
ha ha ha !mica ???he he heMica Sklek:Neukrotiva dopusti da te Mica savije,spavaces do podne kao nikad ranije!
KAZANOVA:Posle prvog susreta bilabi krotka ko jagnje