Mislite li da zena koji bi platila za seks moze biti normalana?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nesto mi je tesko da poverujem da bi zena platila za seks.
Majka priroda je udesila da muskarci jure zene, tj. svi muzjaci zivotinjskih vrsta, i nisam nikada video da zenke jure muzjaka za seks. Da mu skrenu paznju, ponasanjem i sl. ali da se nadmecu nesto oko jednog muzjaka, nikada.
Sto se placanja tice, misljenja sam da skoro svaka zena moze naci nekog za seks, jednostavno, zensko medjunozje ima ogromnu potraznju medju muskom populacijom, muskarci teze dolaze do seksa, tako da i lakse pristaju na besplatni seks sa nekom zenom.
Zena ako moze da iskljuci svoje samopostovanje i da potpuno snizi kriterijume, moze naci nekog za seks kako god. Ovo naravno ne moze da funkcionise za 100% zena, i lupam sada, neka zena koja ima problem sa gojaznoscu i 130kg verovatno ce teze naci nekog u klubu za seks nego ove prosecne devojke, koje i mogu da budu i ruznjikave i glupe, i ovakve i onakve.

Jedini slucaj kada bi zena platila za seks je ako hoce nesto posebno, ultra perverzno, ili ako zaista, zaista ne moze da nadje nesto za vece, mada mislim da je broj takvih zena daleko manji nego muskaraca, sve zbog onog prirodnog zakona ponude i potraznje.

koja filmcina
AmericanGigolo_BEN_1400x2100.jpg

Zaista ne vidim zasto bi se nesto sto prija, nesto sto moze da donese do zadovoljenje zelja, potreba, relaksacije, a pri tom objektivno ne steti nikom smatralo, zasto bi se smatralo za nenormalno. Ne znam, mozda ja nisam bas u winklu:mrgreen:(nek je i tako), al po mom misljenju, sasvim je ok, razumljivo da i muskarci i zene na ovaj nacin nadju mogucnost za uzivanje u seksu, i zadovoljenje seksualnih potreba. Ako vec nisu u mogucnosti na 'klasican' 'normalan' nacin. Mislim, zaista ne vidim zasto bi recimo zena koja nema partnera, ili koja recimo iz ovih ili onih razloga nije u mogucnosti da nadje partnera, ili je objektivno je svesna situacije da recimo ne moz ni najprosecnijeg partnera da zainteresuje, zasto bi dodatno sebe kaznjavala na taj nacin da joj bude uskraceno pravo i mogucnost(odnosno da zbog nekakvih tabua sebe onemoguci) da bar seksualno zadvoljenje potrazi tako sto ce platiti za seks. Isto vazi i za muskarce koji su u takvoj situaciji. Seksualni zivot je vazna stavka u mentalnoj stabilnosti i mentalnom zdravlju ljudi, kao i zelja da se ljudi osete pozeljnim od strane suprotnog pola, da zadovolje seksualne porive.

Ljudi cesto u svojoj podsvesti cesto sami klasifikuju, odredjuju 'normalno i nenormalno', pa to onda prerasta u nekakve raznorazne obicajne norme, tabu teme. Pa zatim i sebe i druge, jedni druge pritiskaju raznim tabuima. A zapravo su upravo te razne tabu kocnice(u stilu ovo je ok a ovo nije ok, ovo je normalno a ovo nije normalno, ovo je moralno a ovo nije moralno itd) onemogucuju ljudima da se po nekim zivotnim pitanjima opuste, da se otpuste i da zive srecnije i zadovoljnije. Pri tom opet kazem, ne ugrozavajuci objektivno nikog.

Poslednja izmena:

Back