Мислите ли да се случајно певају Косовске песме на протесту који је поводом ограничења кретања?

Ја сам онима који су гласали за Милошевића деведесетих рекао да ће они рушити тог истог а не ја.Тада што нисам био у СПС нисам могао да се запослим у државну фирму.
Никада нећу заборавити никада.А против Вучића овде пишем од првог дана када је постао председник.Дакле?
Vecina nas ovde koji pisu nisu nikada ni pokusavali da se uclanjuju u SPS u nadi da bi
dobili posao u nekakvoj "drzavnoj" firmi, uglavnom smo isli u skole pa smo se snalazili ko je kako umeo, ali bez
SPS-a.

Баш је лепо кад лепе девојке у лепом амбијенту певају лепе косовске песме.
Meni je najsladje kucence koje bi da skoci u kadu ( Pomeraner), a ekstra je i WC solja pored koje
pevaju. Ambijent je stvarno u stilu Radovana treceg, onako endemsko srpski.

Баш је лепо кад лепе девојке у лепом амбијенту певају лепе косовске песме.
Праатиш ли Дуалипу на Истаграму као Ана Ивановић?

Meni je najsladje kucence koje bi da skoci u kadu ( Pomeraner), a ekstra je i WC solja pored koje
pevaju. Ambijent je stvarno u stilu Radovana treceg, onako endemsko srpski.
Види се да долазиш у Србију као туристи једном годишње.

АУТОРСКА
Ово питање важи за све оне Србе који никада нису дигли глас када је било ограничења кретања почев од окупације Косова и Метохије.
Моје лично мишљење о томе је да они Срби којима је на крају памети седиште и колевка Српског православља нису једноставно сазрели да схвате да се увек за слободу кретања мора борити и изборити и да нам нико то неће поклонити.
Певање старих Косовских песми на протестима говори да је сваком народу па и Стрбима потребан индентитет и корен да би имао снагу да се бори и избори за своја права.И историја показује да се сопствена историја мора поштовати па чак и физички бранити од свих других глобалиста, религија и секти која су се окомили на православље.Зар сада није дошло то време?
Упозорење нечистим силама да се не играју са добрим људима.

Па пошто је за тебе као и саме шиптаре Косово и Метохија муслиманска територија онда ме не чуди твој безобразлук и издаја.

Šta se toliko upinješ sa ovim DrugoSrbijancima.??

Sve je to poluraspalo, nesposobno i iskvareno.

Vecina nas ovde koji pisu nisu nikada ni pokusavali da se uclanjuju u SPS u nadi da bi
dobili posao u nekakvoj "drzavnoj" firmi, uglavnom smo isli u skole pa smo se snalazili ko je kako umeo, ali bez
SPS-a.
To nije tacno....
Ako opet primenimo pravilo standarda i generalno , onda SVI ovde su pokusali da se na neki nacin nadju na liniji dobrog zaposljavanja i dobrih poslova...

Zaeban je taj princip generalnog...mnogo zeban, ali tacan..
Tu otpadnu izuzeci a pobedi Srpstvo , makar i kroz ubijanje komsijine porodice sa sve spaljivanjem...ili na neki drugi nacin, vise Srpski , npr tipovanjem, to je bas ono Srpski nacin...

Tako sam ja generalno , zato sto sam ili ako se predstavim kao Srbin.....
-lopov
-lazljivac
-licemer
-prodao bi se za dinar
-emotivno razmisljam
-bahat i lukav ali nikako inteligentan
-hrabar i junak kad se vratim iz vojske a tamo ni blato na cizmama

Medjutim, ako pazljivije koristim reci onda sam ono sto svi Srbi tvrde za sebe
-posten
-uvek samo istina
-za cast dajem glavu
-cast se ne prodaje
-uvek razuman, vaspitan , odgovoran
-pristojan i skroman
-dobar vojnik i patriota

Samo kazem, zaebite tu vasu Srpsko , Veliko Srpsku ili Veliko kosovsku mitomaniju.
Jer ja u realu kad hocu bilo sta gradjansko i za sve ljude isto da sprovedem, to su muke, svi na noz i ne mozes jednog da nadjes da je posten...jednog... a ne njih 1000

Pobeda seljastva je donela ozbiljan, ogroman jajarizam, koji je u seljackom mentalitetu slabo vidljiv ali uvek prisutan, kome treba da se uvucem...

Sad ti je usred BG , seljackog osvojenog, 90% jajarisanja, a 10% je uvlacenje sa nivoom, znaci iskaz za potencijalno uvlacenje, i deo tima, prodaja duse Djavolu
Ali u zbiru to je 100% , principi , postoje , ali pored...kao rezerva za hobi, kad se zavrsi posao i uzmu pare...a cak ni tada, dok se ne urede svi komsijski odnosi i ko kome dodje visi a ko nizi..

Srbi su zbog svojih osobina izuzetno lose komsije drugim narodima...bas ono izuzetno lose...
Srbi to ne vide, kad ih pitas.
Znaci i sada, kad obilazim Srbe u mesovitim podrucjima, nista oni ne vide koliko prave faulova, tj njihovi su faulovi deo paketa moras da nas priznajes i postujes kao Srbe...
Hajde...
Totalno nakaradne ideje o drustvenim odnosima imaju samo zbog tendencije jednoumlja i dugogodisnje male inteligencije i negativne selekcije...
Vrlo lose drustveno vaspitanje je kod Srba....

Npr roditelji uce pogrsno decu , pokazi se junakom, a ne da se izgradjuje svaki potez, ovako se ogole oni koji su posteniji i vrede i kasnije se izdaju i eliminisu , po potrebi.
Cuti i smrdi nije dzaba najomiljenija poslovica Srba...

Poslednja izmena:
Tako je, nego ti da se potrudis da ne dolazis nijednom, samo ce ti se smeje svet.
Ti si mentalno jos u vreme Rankovica.
Е када бих знала Српска -странкињо какав ја углед имам где год се појавим од Краљева до Бајине Баште а и у Београд сам пукла би као презрео дулек од љубоморе.

Е када бих знала какав ја углед имам где год се појавим од Краљева до Бајине Баште а и у Београд сам пукла би од њубоморе.
Dobro je sto ne znam.,

To sad se ne racuna, to su vanredni uslovi, to je izbeglica na svojem...uzasno teski uslovi..
Ako se uopste uzimaju neki brojevi , to treba gledati kao potencijalni broj stanovnika na kosovu , znaci npr trecina ili polovina otislih plus ovo sto je ostalo, ako ima pritisaka ili cak i vise ako nema...

Back