Мислите ли да се случајно певају Косовске песме на протесту који је поводом ограничења кретања?

nesko101

Elita
Poruka
20.856
АУТОРСКА
Ово питање важи за све оне Србе који никада нису дигли глас када је било ограничења кретања почев од окупације Косова и Метохије.
Моје лично мишљење о томе је да они Срби којима је на крају памети седиште и колевка Српског православља нису једноставно сазрели да схвате да се увек за слободу кретања мора борити и изборити и да нам нико то неће поклонити.
Певање старих Косовских песми на протестима говори да је сваком народу па и Стрбима потребан индентитет и корен да би имао снагу да се бори и избори за своја права.И историја показује да се сопствена историја мора поштовати па чак и физички бранити од свих других глобалиста, религија и секти која су се окомили на православље.Зар сада није дошло то време?

АУТОРСКА
Ово питање важи за све оне Србе који никада нису дигли глас када је било ограничења кретања почев од окупације Косова и Метохије.
Моје лично мишљење о томе је да они Срби којима је на крају памети седиште и колевка Српског православља нису једноставно сазрели да схвате да се увек за слободу кретања мора борити и изборити и да нам нико то неће поклонити.
Певање старих Косовских песми на протестима говори да је сваком народу па и Стрбима потребан индентитет и корен да би имао снагу да се бори и избори за своја права.И историја показује да се сопствена историја мора поштовати па чак и физички бранити од свих других глобалиста, религија и секти која су се окомили на православље.Зар сада није дошло то време?
Aj nek prvo dignu standard na 1000 evra mesetchno, pa onda da ratujemo za 2k$$$ mesetchno :P
Kad je trbuh pun, lakshe se razmishlja!

Aj nek prvo dignu standard na 1000 evra mesetchno, pa onda da ratujemo za 2k$$$ mesetchno :P
Kad je trbuh pun, lakshe se razmishlja!
Па да питали нас 14-те,41-ве,99-те па ће и сада када ти одговара да ратујеш.

Па да питали те 14-те,41-ве,99-те па ће и сада када ти одговара да ратујеш.
E tchuj, ja bi ratovao iz patrotizma, ali ja PRVI, da vitchem JUNACI ZA MNOM. Akko nemam muda
za tako neshto onda bih tjutao :)

E tchuj, ja bi ratovao iz patrotizma, ali ja PRVI, da vitchem JUNACI ZA MNOM. Akko nemam muda
za tako neshto onda bih tjutao :)
Ако чекаш да те неко поведе у бој као Лазар на Косово поље нећеш дочекати па да живиш још сто година.

Ако чекаш да те неко поведе у бој као Лазар на Косово поље нећеш дочекати па да живиш још сто година.
Mislim da je vreme za pametniju politiku, nije problem ratovati, problem je umiostiviti neprijatelja :P

Mislim da je vreme za pametniju politiku, nije problem ratovati, problem je umiostiviti neprijatelja:P
Мислиш умилостивити?
Видим ја да ти шиптара никада ниси озбиљно упознао.

Мислиш умилостивити?
Видим ја да ти шиптара никада ниси озбиљно упознао.
Pa nisi ni ti, ne znas shiFtarski jezik, ne razumes sta i kako ljudi govore.

Pa nisi ni ti, ne znas shiFtarski jezik, ne razumes sta i kako ljudi govore.
Сви старији шиптари са мном причају Српски а када будем морао шиптарски селим се у Краљево и то у центар града чека ме стан.

Сви старији шиптари са мном причају Српски а када будем морао шиптарски селим се у Краљево и то у центар града чека ме стан.
Kazu da vas najvise ima u Beogradu , ne znam zasto ali vecina sa Kosova je pobegla u BG ... znaju gde je dobro i sigurno.

Zasto se u Srbiji samo forsira prica oko severa Kosova ?
Srbi koji zive juzno od Ibra nisu Srbi ?
Срби који причају шиптарски за мене лично више нису Срби.Ја од таквих бежим као ђаво од крста.

Па да питали нас 14-те,41-ве,99-те па ће и сада када ти одговара да ратујеш.
Pa dobro 41-e smo mogli da ne ratujemo ali nas komunisti nalozise na bolje rat nego pakt. A da nije degenerik Milosevis vladao 90-ih ne bi bilo ni te 99-e

Pa znamo da te ceka stan svi ste se tamo obezbedili mozda neki manji procenat nesrecnika nije ali velika vecina vec ima rezervnu obezbedjenu varijantu.

A , tako znaci, 90% stanovnika jedne drzave mora da uci jezik koji ti razumes?:zcepanje:

A , tako znaci, 90% stanovnika jedne drzave mora da uci jezik koji ti razumes?:zcepanje:
Па пошто је за тебе као и саме шиптаре Косово и Метохија муслиманска територија онда ме не чуди твој безобразлук и издаја.

Imao sam ja gazdaricu koja je koristila dupli kljuc da mi krade stvari iz stana.
Ali je majka poznatog fudbalera , vrlo poznatog , iz Partizana.

Puna stajga prostitutki koje nose krst i slike svetaca.

Zakljucak, ako joj sin poznat, i ona ima dva stana, ne krade od podstanara....
Ili Bog je svuda, i prema svima milostiv pa i prema prostitutkama kad sire ljubav ili sta vec sire...

Срби који причају шиптарски за мене лично више нису Срби.Ја од таквих бежим као ђаво од крста.
Da ti to tako mislis , rat je upravo i nastao zbog nerazumevanja.
Sasvim je normalno da on tebe razume i ti njega a zivite zajedno tu u istoj pokrajini.

Па пошто је за тебе као и саме шиптаре Косово и Метохија муслиманска територија онда ме не чуди твој безобразлук и издаја.
Shiptari ( tvoji kosovski) kao ni Albanci jako malo veze imaju sa muslimanima, ja nisam bezobrazna
nego mi je uvek bilo cudno da jedna manjina ocekuje da velika vecina njih pozdravlja i ulaguje im
se na srpskom.

Imao sam ja gazdaricu koja je koristila dupli kljuc da mi krade stvari iz stana.
Ali je majka poznatog fudbalera , vrlo poznatog , iz Partizana.

Puna stajga prostitutki koje nose krst i slike svetaca.

Zakljucak, ako joj sin poznat, i ona ima dva stana, ne krade od podstanara....
Ili Bog je svuda, i prema svima milostiv pa i prema prostitutkama kad sire ljubav ili sta vec sire...
Лично искуство не можеш приказати као нешто што је генерално стандард.

Back