Misliš da hoće a ispadneš manijak

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Da li vam se desi da pogrešno protumačite signale i mislite da hoće seks a ispalite se totalno?

1703620982202.png

Eo ti i primer. Klub, 4, pola 5 , radni dan, nema nikog. Cica, plava kratka kosa u brusu i šorciću se vata za šipku i krene da meša. Ispred ogledalo. Gleda ona, gledam ja, svima fino, ide neka elektronika živa. Ona vrv najedena neke hemije, ja lenjir. :lol: Šta ima da napadam, dovoljno što mi meša ispred nosa pred odlazak gajbi.

Samo prava stvar koju osetis. Cudo je hemija. Prvo se spojite na umnom nivou. Kapiranje, poverenje i kada te preplavi taj namagnetisan osecaj, ne mozes da izbacis tu stranu iz glave. Koliko god da pokusavas samo jos vise budes namagnetaisan/a ka tom osecaju. I kad je u blizini onda te iskre u stomaku, koza sva treperi. I tada shvatis da je to to, da i druga strana to isto oseca i odlepite. Upijas ti osobu, sale ti se dopadaju, kako prica, postupci, sve nekako bude tako jasno-cisto. To cak i nije toliko oko samog seksualnog cina, kolilo je ta sira energija i potreba da se spojite. Napokonu je taj siri kontekst bitan, jer onda i seks bude ludilo.

Back