MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam ti ipak mislis da ja kriva sam za sve ............a neznas,
kb3bcy.jpg

‎"Čuda počinju da se dešavaju kada počnete da pridajete onoliko energije
vašim snovima, koliko pridajete energije vašim strahovima."

Ričard Vilkins

Da bi mogli da kažemo da poznajemo okean, moramo da zaronimo u najveće dubine i predano istražujemo samo dno, a ne da se na njegovoj površini udobno ljuljuškamo u čamcu, jer znanje je procenjivanje stvari putem njegovog potpunog sagledavanja...Aleksandar Veliki.

Pakao nastaje onog dana kada nam Bog podari jasnu viziju svega sto smo mogli postici,svih darova koje smo protracili,svega onog sto smo mogli uraditi a nismo.Po meni koncept pakla izrazen je u jednoj reci PREKASNO
Moneti

"Voleti, to znači zaboraviti svet, proticanje vremena, bol koji nam zadaje postojanje.
To znači zaboraviti sebe zarad nečeg drugog.
To znači otkriti istinu s one strane privida i izabrati ono trajno umesto prolaznog."

Žan d Ormeson

" Васиона чува речи дуже но људи књиге. Шта год, сине, кажеш људима или животињама или огњу или цвећу, знај да је чула Васиона, да је чула и унела у свој незаборав. Ваздух је "вечити" календар Васионе; шта год глас упише у ваздуху, Васиона чита и цени. Нека ти је, сине, сваки глас који пустиш на језик, леп и хармоничан, да се не би стидео, када га чујеш поново у присуству анђела и арханђела..."
Владика Николај - "Речи о свечовеку"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back