Neponovljiva Gracija
Domaćin
- Poruka
- 4.330
Prema Bogu ne idemo hodajući, nego ljubeći.
Sv. Augustin
Sv. Augustin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mesto za komentare vec za misli mislilaca, ali, nesto mi je u ovoj misli naopakoDavanje ljubavi je najviši izraz moći: u samom aktu davanja ja doživljavam svoju čvrstinu, svoje bogatstvo, svoju snagu.
Fromm
Ne mislis li da je davanje ljubavi mocno?Ja mislim da je mocnije nego primati je.Veruj mi,ne moze to svako...retki su ljudi koji mogu darovati ljubav,a okolina ih obicno smatra slabicima...isto tako bogati smo onoliko koliko volimo,ljubav nam daje snagu i cvrstinunije mesto za komentare vec za misli mislilaca, ali, nesto mi je u ovoj misli naopako
inace, Fromm je cenjen i ja sam ga nekada cenila al, ipak mi se cini da je malo zastranio
da li je los prevod ili nesto drugo, ne znam, al
davanje ljubavi, moc i ljubav, akt davanja ljubavi, dozivljavanje svoje cvrstine, bogatstava i snage?

- Brod je u luci na sigurnom. Ali brodovi nisu građeni u tu svrhu.-

Muskarci vole sve zene,a ni za jednu se ne vezuju.
Perl Bak
Covek postaje najblizi sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra.
Heraklit

Postoji samo jedna prava tragedija u zivotu zene - cinjenica da je njena prava ljubav uvek njena proslost i da je njen muz, neumitno, njena buducnost.O ženi....Ni sasvim ista, ni sasvim drugačija! (Flora Groult)
Ljubav je kao riba: Ako je stara odvratna je. (Plaut)Ljubav je kao fudbalska lopta - svi je jure da je stignu,a kada je stignu-sutnu je!!!Ljubav je kao riba: Ako je stara odvratna je. (Plaut)