- Poruka
- 397.454
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..tako sam ja onomad u doba kovida, dok sam se kretao služb. vozilom pustim maglovitim ulicama grada u kasnim noćnim satima sa ausvajzom koji je odobravao kretanje u to doba, uredno pripremljenim (sa potpisom i pečatom) na suvozačevom mjestu za brz uvid ukoliko bih bio zasutavljen od strane organa za održavanje javnog reda i mira, elem uvidim ljudsku priliku kako leži na sred pješačkog prelaza.. sumnjivo mi, ali odlučim da stanem, da provjerim o čemu se radi. Skontam relativno poznatog lokalnog narkomana alkosa manijaka, ima običaj da ulazi s nožićem u radnje, najčešce u drogerije i iznosi stvari.. šta radiš tu kažem, počne on da mrmlja i da psuje, držim distancu, znam da ima u najmanju ruku nož ili nešto sl. ali imam i ja nešto, da ne spominjem šta.. skontam da glumi žrtvu, a traži zrtvu tu na prelazu jer je policijski čas slabo ko prodje, misli da ću da odem i ne pomjera se, samo mrmlja nešto.. kontam nahvataće nekog pa odlučim da pozovem plavce oni ga znaju dobro, medjutim vidim automobil ide ka nama i staje, a reko ne sad, prvo će pomisliti da sam ga ja zgazio pošto ovaj ne mrda dole.. izlazi žena, u panici, jao šta je bilo i tačno to misli što sam posmislio da će da misli, a reko evo belaja gde sad baš ti da naidješ i samo da ne pridje mu blizu, pošto onda moram i ja da reagujem ako je uhvati eto i mene u problemu.. vičem ne prilazi to je narkoman pravi se da mu treba pomoć.. naravno ne vjeruje mi i krene da prilazi, pomislim jao glupače.. opet čuje ona i mene pa drži malu distancu ali prilazi ipak polako.. skoči on u trenu i umalo je ne uhvati za nogu, vrisnu ženska i trk u kola, paljba gas.. zovem policiju, dolaze, pljune on jednog policajca koji mu je prišao, mlatili su ga 10-15min bez prestanka, u medjuvremenu dajem izjavu i podatke, odvedu ga u nepoznatom pravcu.. end of the story.Proverite koliko ste dobra osoba.Pomozite nekome ko ne može da vam uzvrati.
To više nije moderno, Budo. Sad u oni koji ometaju naš napredak izazovi pomoćuAko ne možeš da nađeš dobrog saputnika da ideš sa njim, idi sam, poput slona koji luta džunglom.
Bolje je biti sam nego biti sa onima koji ometaju tvoj napredak.
Buda