Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.264
Da bi stigao prvo moras poci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Erotizam, pošast svih društava u raspadanju, jest napad na instinkt i organizovana impotencija. Ne možemo razmišljati o podvizima koji se ostvaruju bez razmišljanja, a da se ne izložimo opasnosti. Orgazam nije nikad bio filozofski događaj.
Emil Sioran
Zašto neuračunljivosti, mislim da je ovo što je rekao prilično tačno.Zato što nam toliko dobro funkcioniše nagonska seksualnost, zato je i dalje na nivou divljaštva.
Ako mi je i bio potreban poslednji dokaz Sioranove neuračunljivosti, ovo je to.
Da, baš vidimo kako seksualnost ostavljena na nivou primitivnog nagona odlično funkcioniše.Zašto neuračunljivosti, mislim da je ovo što je rekao prilično tačno.
Mislim da si pogrešno razumela šta on kaže, ili prosto tumačiš onako kako ti odgovara.Da, baš vidimo kako seksualnost ostavljena na nivou primitivnog nagona odlično funkcioniše.
Nisam, rekao je da erotizam ubija nagon, instinkt, i zato o njoj nikad ne treba razmišljati i filozofirati.Mislim da si pogrešno razumela šta on kaže, ili prosto tumačiš onako kako ti odgovara.
Nikako se ne slažem s tim. Ne može se od seksualnosti praviti filozofski događaj.Nisam, rekao je da erotizam ubija nagon, instinkt, i zato o njoj nikad ne treba razmišljati i filozofirati.
Ja kažem da seksualnost bazirana isključivo na primitivnom nagonu ne funkcioniše. I baš zato treba razmišljati, filozofirati i težiti uzvišenoj seksualnosti.
Može.Nikako se ne slažem s tim. Ne može se od seksualnosti praviti filozofski događaj.
Možda ;(Toliko ti nedostaje Sousuke, pa si počela kao on?