gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
Zanima me koji se sve misici ukljucuju pri voznji bicikle i u kojoj meri? Bilo bi lepo ako bi ste imali da prikazete i u slikama. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokretna teretana kao s jos zove,nogu,trbusni misici,zadnjice,misici ruku,grudi...
ja vozim sedmicno bar 4-5 h
Zanima me koji se sve misici ukljucuju pri voznji bicikle i u kojoj meri? Bilo bi lepo ako bi ste imali da prikazete i u slikama. Hvala
samo nohe i to nikakve rezultate neces da vidis.....i mozda smrsas kilo 2 i to jeto.......od misica se oprosti,nije bicikla za gradjenje i jacanjemisica vec je to kardio sprava za skidanje sala...
ZAPRAVO BICIKLA JE NAJBOLJA KADA UGRADIS NA NJU TJ ZALEMIS ODN ZAVARIS ONU KORPU PA ONDAODES SA NJOM NA PIJAC I NAPUNIS KORPU SA NAMIRNICAMA......
ETO ZA TO SLUZI BICIKLA - DA SE PREVOZI VOCE I POVRCE SA PIJACE A NE ZA HIPERTROFIJU MISICA.....PUSTI TI OVE KLINCE I REKREATIVCE STO IMAJU 55 KILA SA SVE KREVET STO LUPAJU........ONI OD BICIKLE NIKAD NISTA TEZE NISU NI PODIGLI HAHAHAH
Ako imas obican bajs, dakle sa, da tako kazem rekreativnim pedalama, angazuje glutealni deo, gornji deo zadnje loze, dakleM pripoji uz zadnjicu, prednja loza buta kompletna (ali intenzivnije inferiorni deo, odnosno blizi kolenu), i listovi...
Ako imas profi bajs, slicna je prica samo sto sada padel i "guras i vuces" (dakle nije kao kod obicnih bicikli da samo guras) pa noge kompletnije rade, odnosno radi kopmletna zadnja loza, kompletnja prednja loza, pored lista, angazuje se i prednja loza potkolenice.
A reci jel isto bolje od bajsa za kondiciju i srce?mnogo si mi ti pametan![]()
A reci jel isto bolje od bajsa za kondiciju i srce?mnogo si mi ti pametan![]()
Nista ja nisam rekao da se on nabilduje kao Svarceneger,jednostavno ako hoces da ti sto vise misica rade onda bicikla nije za to...Ti je smejurija......Isto kao da igras sah......Teretana je za aktivaciju sto veci broj misica tacnije bukvalno svih misica....E sad sto vecina vas misli da je gym=Svarceneger=steroidi - vas problem sto ste neobrazovani u tom pogledu......
I teretanom se moze radtiti i definicija i tonus i sve zivo sto postoji.....
Trcanje.Potpisujem.Potpisuju svi!Osim tebe!
Ima 1000 stvari koje su bolje ili pak iste ili se ne moze reci da je bicikla bolja jer nema nikakvih dokaza jer vezbe ko vezbe.....
Fora kod bicikle je samo jedan jedini vid vezbanja i to je to a kod ostalih rekvizita/vezbi moze se praviti milion vrsti treninga.......
p.s.Pa pametniji sam od tebe to je sigurno.....Ah da mi je tvoj mozak i tvoje smesno telo na biciklici bar jedan dan da se malo odmorim i psihicki i fizicki![]()
oprosti druze... ali glupan kada shvati da je gulpan, vise nije glupan![]()
Sad pominjes trcanje kad ti se svi smeju..ovde ga nisi pominjao gde se kunes u bilderanu![]()