andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X2 sam koristio 2 godine, cak i za cs i isao po turnirima sa njim..pre par meseci sam uzeo X7 za 1400din..probao sam i mx i roccata i ikaria, ali iskreno najlepse mi lezi X7. Tako da moras sam da vidis sta ti "lezi" a sta ne
Ha! Poruke: 2.222
Ma uzmi mu misa,tastatura ne znaci mnogo u igricama,mis igra najvecu ulogu...preko 20e za tastaturu je bacanje para.
Ti si navikao na dobre tastature,pa ti se sad cini da su one bolje...reci mi koliko iskoriscavas napredne funkcije od te G19 sto sada koristis....Gejmerske tastature jesu malo brze,tu nema rasprave,ali nisu toliko brze da bih dao 100e za tastaturu.
Mislim ti koristis G19 koja kosta 100+e i mx revolution koji kosta 70e,gde je tu logika...pitaj bilo kog igraca CS-a,i 90% posto njih ce ti reci da je mis mnogo vazniji od tastature.
Btw...G15 sam bio probao jos odavno,malo nakon sto je izasla...i G19 sam bio koristio jedno 15 dana kod drugara,koji je isto u fazonu najskuplje-najbolje i nisam odusevljen sa G19...ne nudi ona nista vise od duplo jeftinijih gejmerskih tastatura.
Jedino sto bih uzeo od malo boljih tastatura su Logitech Wave-zbog njene ergonomije i Razer Arctosu.
Kupi mu ovoHtela bih dragom da kupim kompjuterskog misha za igrice ...pa me interesuje koliko para je realno dati za to...najvise igra dotu (ako nesto znaci) i naravno, preporuka nekog modela
zafaljivam =)