Mis sa kablom ili Bezicni mis

Koristio sam obe vrste i mogu da kazem da mi je bolji wireless ... Pre sam izbegavao jer sam cuo da prekida signal i secka ( sto bi bilo posebno lose za online gaming ), ali se ispostavilo da su te price gluposti... Mozda nekad davno davno u istoriji... :D

Evo imam neko vreme neki Microsoft mouse 3500 wireless, oko 30$ je i radi odlicno ima jak signal i stabilan... Takodje baterija je izdrzljiva, duracell. Tako da uzmi slobodno. Da nesto nije dobro, znao bih sigurno, posto sam manje-vise cesto online na multiplayer i ovako raspicim nesto "privatno" :D

Ja sam isto 3 godine koristio Genius od 300 kinti dok nisam skoro kupio ovo....nije svejedno :mrgreen:
cyborg-rat-3---std.jpg

Haha :D Ja sam konacno preso' na wireless :D Mada retko da imas da kupis mis sa klablom, uglavnom su wireless, mozda odnos 80:20% ...

Па тако је код Озија, док код нас... Без кабла ништа, углавном. :)
Имао сам ја и неки као магнетни (платио сам га баш доста) али цркао је сирот након 5 дана. :kafa:

Pozdrav, zanima me da li je bolji mis sa kablom ili bezicni za gaming i zbog cega? :)

Ništa gore nego kad se iznerviraš dok igraš igru a miš krene da ti secka . . . Ako hoćeš da sačuvaš živce, uzmi neki sa kablom. Plus ćeš jeftinije proći jer je em u startu jeftiniji, em ne moraš da menjaš baterije. Uostalom, pored toliko kablova koji vire iz PC-ja, šta je jedan manje ili više?

Back