Mis Rusije pricala o bedi u Rusiji !

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ruska kandidatkinja za izbor "Mis Zemlje 2012" Natalija Pereverzeva (24) izazvala je nezadovoljstvo u svojoj zemlji koju je nazvala "prosjakom" i "svojom jadnom dugopatećom zemljom, koju su nemilosrdno raskidali na komade pohlepni, nepošteni, nereligiozni ljudi".

natalia_pereverzeva.n_223288312.jpg

Pereverzeva je istakla da je Rusija "velika arterija, iz koje odabrana nekolicina istače njeno bogatstvo".

Ona je odgovore davala na standardna pitanja, koja se postavljaju svakoj od kandidatkinja za "Mis Zemlje", zašto je ponosna na svoju zemlju i šta može da reklamira.

Međunarodno takmičenje "Mis Zemlje" održava se godišnje i bavi se promocijom ekološke svesti. Ove godine takmičenje se održava na Filipinima.

Pereverzeva je počela sa hvalom svoje zemlje, govoreći da je "ljubazna krava sa veoma velikim očima, smešnim rogovima i koja uvek preživa i daje preslatko mleko."

Međutim, ubrzo je odstupila od svoje poruke rečima: "Moja Rusija je prosjak. Moja Rusija ne može da pomogne starijim i siročadi. Iz nje, koja krvari, kao sa broda koji tone, odlaze inženjeri, lekari, profesori jer nemaju od čega da žive. Moja Rusija, to je beskonačan rat na Kavkazu."

Njena izjava, koja je objavljena na internet stranici izbora za "Mis Zemlja 2012. godine, izazvala je buru negodovanja u Rusiji.

Ruski dnevnik "Komsomolskaja pravda" u naslovu pita: "Da li je naša kandidatkinja za Mis Zemlje 2012. kritikovala Rusiju ili govori istinu?"

http://www.trojka.rs/beli-svet/43542-mis-rusije-umesto-o-glupostima-pricala-o-bedi.html

Riba je u pravu. ***** besplatno grajanje kad ti u toplom krče creva. A FORUMSKI RUSOFILI SE UHVATILI KOMUNALIJA KO PENZIONER ŠALTERA.

gledaj ovaj snimak jedne ulice u Rusiji. Pa zatim premotaj na 3:18 i pogledaj kakva vozila voze . tri puta bolja nego mi u Srbiji.

Ovoj tupavoj misici je neko sa zapada platio da oljaga Rusiju.

Svakako da u Rusiji stvari nisu sve sjajne ali se danas u Rusiji zivi 1000 puta bolje nego 90tih.

Ruska kandidatkinja za izbor "Mis Zemlje 2012" Natalija Pereverzeva (24) izazvala je nezadovoljstvo u svojoj zemlji koju je nazvala "prosjakom" i "svojom jadnom dugopatećom zemljom, koju su nemilosrdno raskidali na komade pohlepni, nepošteni, nereligiozni ljudi".

Prvo, ne mogu da odolim, Perverzna.... :lol:

Otkad ti iznosis misljenje verujucih ljudi kao validno. :mrgreen:

natalia_pereverzeva.n_223288312.jpg

Pereverzeva je istakla da je Rusija "velika arterija, iz koje odabrana nekolicina istače njeno bogatstvo".

Samo se pitam... Pitam se, pitam... Da li bi Lepoj Boroj, Suhoj Tihoj, kada bi se dohvatili ove Perverzne Lepotice, da se ne bi skidali sa nje kao deca sa tresnje... Bezobzira na njeno politicko Nezadovoljstvo i Oprecne njima politicke stavove! :mrgreen:

_nobody_

Samo se pitam... Pitam se, pitam... Da li bi Lepoj Boroj, Suhoj Tihoj, kada bi se dohvatili ove Perverzne Lepotice, da se ne bi skidali sa nje kao deca sa tresnje... Bezobzira na njeno politicko Nezadovoljstvo i Oprecne njima politicke stavove! :mrgreen:

_nobody_

Ruskinje i Srpkinje su najlepse zene na svetu to je cinjenica.

Nigde procentualno nema vise lepih zena nego kod Srba i Rusa.

A najruznije su Svabice i Engleskinje.

Ono sto je ona rekla je istina, ali to isto je mogla da kaze i Amerikanka za minimum 100 miliona amerikanaca (latinosa i crnaca), a o fukari u EU da ne pricam ....
Njena poruka je bila politicka, ali ne mora znaciti da je bila i maliciozna, mozda je samo htela da skrene paznju na domace lopove "tajkune" koji iznose rusko bogatstvo i seljace se po Londonu i juznoj Francuskoj.

p.s. za izgled 5+

Imaju cehinje :D

Dobre su manje vise sve istocnoevropljanke (mislim % u odnosu na druge)....to SAMO Srbi i Rusi :roll:

najvise skotova procentualno imaju englezi i nemci .

al ipak su ubedljivo najruznije zene procentualno u americi i kanadi jer tamo su ne samo ruzne nego i uzasno debele

u Americi je preko 35% stanovnistva uzasno debelo.

sve je to posledica jeftine genetski modifikovane hrane.

Samo da dodam pre par dana mi se vratio prijatelj iz Moskve i doneo slike , pa tamo mozes da vidis najskuplja kola na svetu, Bugati , mecke, dzipove , Ferarije i ostalo sto je kod nas nezamislivo, a toliko je sve skupo sto znaci da imaju para a sirotinje ima svuda po svetu koliko god hoces.

Back