Mirror's Edge

Ja sam je juce jutros nabavio, odigrao prve 3 misije, igra je odlicno optimizovana osim jedne stvari.. 1280x1024,aa4x,highest fps je zakucan na 62, vsynce iskljucen xD

Btw pekmez je isto kao i za gta4..posle trece misije igra pocne da laga i ne mozes da skaces..ceka se pravi pekmez.

# Sredjeno i to

Poslednja izmena:
Konacno i ja da probam ovo cudo :)
Mogu samo da kazem da ide u mojih Top 10 igrica koje sam igrao :D
Grafika je prelepa (igram na max, 1680x1050), jos nisam poceo da prelazim, samo sam malo video pocetak, ali igracu je sutra ceo dan. :)
Cak sam ukljucio alarm na fonu da me probudi u 08:00 da bih poceo da igram xD

Odusevices se. :)
Ja sam presao prve 2 misije, verovatno ce sledece biti jos bolje.
Mislim da je ovo jedna od najboljih igara koje je EA ikad napravio....
Ne bi me cudilo da izbace Mirrors Edge 2 :)

Predjoh je i ja...
Veoma je kratka, ali zato mnogo dobra. Imao sam par zapucavanja gde ne znam sta da radim, ali sve je 100% linearno. Ima i MAMARA! Klati time je osecaj samo takav! xD

Sve u svemu, igra mi je usla u Top 10. Grafika, skroz nov gameplay, ideja, izvodjenje, dizajn nivoa...
Nastavicu je igrati i uvezbavati se do savrsenstva. Steta sto ne mozemo da se takmicimo na netu...bilo bi to do jaja otpadanje...

Sutra ceo dan - Silent Hill - Homecoming.

Poslednja izmena:
Predjoh je i ja...
Veoma je kratka, ali zato mnogo dobra. Imao sam par zapucavanja gde ne znam sta da radim, ali sve je 100% linearno. Ima i MAMARA! Klati time je osecaj samo takav! xD

Sve u svemu, igra mi je usla u Top 10. Grafika, skroz nov gameplay, ideja, izvodjenje, dizajn nivoa...
Nastavicu je igrati i uvezbavati se do savrsenstva. Steta sto ne mozemo da se takmicimo na netu...bilo bi to do jaja otpadanje...

Sutra ceo dan - Silent Hill - Homecoming.

Kakav je sh ? U odnosu na prethodne delove ? Vredi li da se igra ?

alo ljudi imam mirror's edge za komp i fenomenalna je igra!111111111 ali imam problem ne znam da predjem misiju kad ne mogu da trcim a treba da stignem do nekog marketa i nemoguce je jer ne mogu da trcim ako neko moze da mi kaze kako mogu da predjem!!!???? hvala unapred!!!!!!!!!!!!!!z:cry:

Back