Mirror tema B92: Poziv na akciju ! - BIRO

BobCocks

Zainteresovan član
Poruka
126
Ova teme je pokrenuta, kao odgovor na već pomenutu temu na na Forumu B92. Pošto je moja poruka brisana nepunih sat vremena po postovanju, a kako taj čin smatram izrazom lošeg vaspitanja B92 moderatora, koji nisu brisali ni mnogo drastičnije poruke, koristim pravo na izražavanje svog mišljenja na ovaj način. Ako B92 moderatori, misle da brisanjem poruka, na internet forumu, mogu da utiču na oblikovanje javnog mnjenja, onda je vreme da vlasnik sajta potraži druge moderatore, jer ovaj čin govori da oni uopšte ne shvataju kao internet funkcioniše.

Ovo je link pomenute teme: http://forum.b92.net/index.php?showtopic=27890

Post koji je brisan sledi u nastavku.

"Češe se onaj koga svrbi"
Narodna poslovica

Zahvaljujem se unapred moderatorima Krstaricinog foruma Politike i cenim njihov doprinos u širenju internet slobode govora.

Е мој ти ја... када бисмо ишли са "мироровањем" могли бисмо до прекостура. Ако модовима не смета тема нека, само нека се остане на једној теми...
Иначе, ја сам лично "миророван"... У некој мојој форумској историји почео сам заступањем неког "средњег пута" (мада од њега до данас нисам одустао). Прозивао сам радикале и још неке који не мисле понекад логично колико и чедоиде... Онда случајно кликнух на форум Б92. И кад сам видео количину антисрпске мржње и непопустљивости према другачијем мишљењу имам само једну мету од тада - чедоиде и уопште "другу Србију". Онда су ме тамо бановали, и то је у основи добро. Јер нисам ни могао добити битку против толико њих. Крупан залогај. Али никад им нећу заборавити то што су ми одузимали радну књижицу, бичевали ме до смрти и терали у руднике соли... Врле демократе са Б92. :roll:

И кад сам видео количину антисрпске мржње и непопустљивости према другачијем мишљењу имам само једну мету од тада - чедоиде и уопште "другу Србију".

Bice od tebe dobar SPSovac.
Ponosni gledalac dnevnika 2 i igrac kola na uscu kad budete slavili pedesetogodisnjicu samoubistva Milosevica.

Inace akcija ima svoje dobre ali i lose strane.
Dobre su da se otkrije sustina crkvenih lazi a losa je uhodjenje ljudi.

А шта су могле друго да смисле јадне "балонџије" него да према узору на своје "јуначке" претке (који су јахали свештенике, убијали их по црквама, улазили у храмове на коњима, чупали свештеницима браде а затим их стрељали, организовали "сахрану бога" ) покушају да учине сличну ствар...

... И то ће тако трајати све док их неко не буде залепио шаком по лабрњи...они лепим не умеју да се смире... 8-)

eremita:
А шта су могле друго да смисле јадне "балонџије" него да према узору на своје "јуначке" претке (који су јахали свештенике, убијали их по црквама, улазили у храмове на коњима, чупали свештеницима браде а затим их стрељали, организовали "сахрану бога" ) покушају да учине сличну ствар...

... И то ће тако трајати све док их неко не буде залепио шаком по лабрњи...они лепим не умеју да се смире... 8-)

ukazan1tb.gif
"Мисирац, испрати господу..."

Back