varsamelon
Primećen član
- Poruka
- 674
Kaže: "A zašto su išli naši pregovarači 8 runda u Brisel da pregovaraju i na kraju rekli da im ništa nije ponuđeno? Zašto su išli tamo? Da gledaju u noge g-đice Ešton?" 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voditeljka me nervira. Imam osjećaj da ga uopšte ne sluša, nego samo lupa pitanja. Taman kada ovaj kaže nešto zanimljivo, ona lupi k'o Maksim na neku drugu temu!![]()
Lazanski zna mnogo iz samog vrha vojske, ovo za masine je totalno u pravu.
Jok, ti se razumiješ.
Pa kad nisam bio u Kini... da mi oni objašnjavaju šta imaju...
Da, tebi bi sigurno rekli.
ne razumem za one masine za busenje nije valjda da samo nemacka ima te masine?
ne razumem za one masine za busenje nije valjda da samo nemacka ima te masine?
Imaju i Francuzi, Ameri, Rusi, pa Kinezi ali je to daleko slabijeg kvaliteta...
Zbog toga je isao Vucic u posetu Nemackoj i dobio korpu.![]()
Ma Vučič u Njemačku ide po direktive. Što se mašina tiče on smatra kao i Tadić da Srbija nikada više neće ratovati, pa čak i kao nas napadnu, tako da o mašinama te vrste Vučić i ne razmišlja.![]()
a bosanska televizija...
Ali najzanimljivija mi je i raduje me njegova tvrdnja (a i sam je rekao da je prvi put sada izgovara) da je Vojska Srbije bila decidno protiv potpisivanja Briselskog sporazuma, ali da to nije smjelo da ide u javnost.
Ma Vučič u Njemačku ide po direktive. Što se mašina tiče on smatra kao i Tadić da Srbija nikada više neće ratovati, pa čak i kao nas napadnu, tako da o mašinama te vrste Vučić i ne razmišlja.![]()
Po onome do sada, rekao bih da ne smatra.
Interesantno je da je od medija sakriveno da smo modernizovali PVO sisteme kub i neva, ako se ne varam svi su modernizovani...