Мирослав Алексић: Да ли је Миленијум тим купио ИМТ да сруши фабрику и гради станове?

Posto ne postoji slobodno trziste i ne slusa se struka nego vodja tako i prolazimo...
Npr ako su resili da tu budu stanovi onda lepo dopusti investitorima da ih prave a ne da namestas , lazes i rezervises za podobne.
Ima BG milion problema a sve manje i zelenila , ovi ludaci seku ubrzano svako stablo koje im zasmeta ili ne ...
Npr izgradis parkove , neki stambeni blok , vrtic , skolu ... toga fali ...
Ali kazi jasno sta radis i planiras a ne da lazes i muljas ... to naravno od nazadnjaka ne mozes da ocekujes , to je ipak previse.

Хаха, па нису ваљда мислили да су конкурентни у некој машинској индустрији. Да су конкурентни, не би цвилели већ Х број година за некакве испомоћи, доприносе, опраштања дугова и сл. Цвиле и данас.

Ти људи су непотребни
. Те фабрике се више никад неће отворити. Од тог посла нема ништа.

Боље да ту подигну станове, ако неко стварно хоће да живи на некој хиперзагађеној парцели у Раковици.
Vazno da si ti potreban.

@ tema

Ja se pitam, i da je ovo tacno, za koga toliki stanovi kad smo nacija koja se smanjuje?

Mislim da je poenta da nikome u Srbiji ili izuzetno malobrojnoj manjini nije vazno da li se posluje posteno.
To znaci da ima malo vise onih kojima nekad zasmeta, znaci vise od 10 ljudi, kad neko capne veliko parce kao mali Makis ili Vucic Beograd na Vodi, ali u sustini samo do 10 ljudi ima protiv nepostenog poslovanja a i toliko ljudi shvata znacaj nepostenog poslovanja na npr obrazovanje nekog deteta u 7om razredu osnovne skole u Aleksandrovcu Zupskom.

Zato se niko ne tangira zbog jos jedne napola mutljavine.
Ne da su svi cinicno osvetoljubivi , nije, ali i ono malo sto nisu , ne mogu protiv mehanizma lopovska vlast, podrivacki narod, lopovski jataci vlasti u narodu i gomila dadaista sa seljackim poreklom

Nekad mozes sam, a nekad ne mozes sam , a sve sto se hoce posteno i po nekim korektnim i postenim koracima , to moras iskljucivo sam u Srbiji...
Nijedna institucija ti nece pomoci da ista odradis posteno , cak i kad im je u opisu posla asistencija u tome...
Sa druge strane izuzetno lepo ce te pomoci ako radis normalno neposteno , a trazice ti deo ako radis neuobicajeno neposteno..

Vazno da si ti potreban.

@ tema

Ja se pitam, i da je ovo tacno, za koga toliki stanovi kad smo nacija koja se smanjuje?
Stanovi se grade jer postoji velika potreba za novim stanovima za kupovanje...
To znaci postoji lovatorsko trziste koje moze da kupi novogradnju i proda je kao nov stan...
A i mimo tog trzista , npr gledano samo socijalni stanovi, dakle siva cena, postoji velika potreba za stanovima, jer se jos od 1985 nije normalno okucivalo mlado stanovnistvo, tj nije bilo normalno da mlad radan i sposoban covek moze da kaze, mlada dodji da zivis sa mnom i da te ozenim.
Sad je 40 godina vise...koliko se tu nakupilo neresenog stambenog pitanja...
Moze se ici na ruku stanodavcima i reci , ovi sto nisu dobili ili kupili stanove u ovom periodu su nesposobni...
Svako sposoban je mogao da zaradi na neku muljacinu bar jedno 100 000e , jednom stavis glavu u torbu za nesto kriminalno , ali nisu hteli...tako im i treba.

Back