Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Nije tačno.
Vi se bavite fenomenima koji ne postoje.
Biti sluga Bogu je, ponavljam, moja čast.
U mojoj porodici nema mesta da se neko levi bavi mojim pravima. U mojoj porodici si niko i ništa, shvati, to je moje carstvo kojem nemaš pristup.
U mojoj porodici nećeš zavoditi prava, u mojoj porodici će moje pravo biti pravo Boga ili nikoga.
Ako mi se ćefnulo da slušam dr. Petrovića-pa neće biti sile da m spreči.
Ako sam rešila da puštam ludilo-pa, platiću, i u procesu plaćanja ću shvatiti da to nije za moju decu.
Onda trpite da vas muževi biju i ubijaju.

Moj život ne da ne možete da diktirate, ne možete da diktirate ni živote moje dece sutra.
Živite u fantazijama, niko me ne bije niti ubija.
Očekujete da vidite i čujete najgore, ali iz ovih redova možete samo najbolje da čujete.
Meni vi niste jasni-kako ste se održali ovako dugo bez Boga???
Vas mora da je Bog voleo više nego mene...
ali eto, vi ste takvi.

Moj život ne da ne možete da diktirate, ne možete da diktirate ni živote moje dece sutra.
Živite u fantazijama, niko me ne bije niti ubija.
Očekujete da vidite i čujete najgore, ali iz ovih redova možete samo najbolje da čujete.
Meni vi niste jasni-kako ste se održali ovako dugo bez Boga???
Vas mora da je Bog voleo više nego mene...
ali eto, vi ste takvi.

Bog je jevrejska izmišljotina i njihova prevara gde su se oni istripovali da su njegov izabrani narod.
Ja ne diktiram tvoj život već tvojim životom diktira jedna jako glupa religija koja ti zabranjuje da uživaš u životu i da slaviš svoj rođendan. Ti si lajkovala moj komentar gde sam ja napisao ovo:

"Po toj religiji tvoje je samo da budeš sluga Bogu i muškracu. Da nemaš nikava svoja prava niti lične želje. Možeš samo da ćutiš i da izbacuješ čopor dece i onda si dobra. Sve dok radiš nešto drugo ti si qurva, kamenjarka i slično. "

Dakle, ti jesi ono što sam ja rekao da si sado-mazo. Tebi je sasvim u redu da si nečiji sluga i da nemaš nikakva svoje prava niti želje. Ako ti je to u redu to je onda tvoj izbor. Samo nemojte drugima da ga namećete.

Dobra vest jeste da je Miroljubov YouTube kanal na crnoj listi YouTube, jer vi kada otkucate Miroljub Petrović dobićete samo ime njegovog YouTube kanala, ali ne i sve video snimke osim jednog ili dva. To znači da je njegov YouTube lanal na crrnoj listi i da će u skorijoj budućnosti biti ugašen. Naravno YouTube pravila su jasna po nekim pitanjima. Ukoliko širite mržnju knanal će vam biti obrisan, a svi znamo da Miroljub Petrović ne samo da šiti mržnju nego da poziva i na ubistvo određenih grupa ljudi što je kažnjivo po pravilima YouTube.

Interesantno je da nijedan Miroljubac nije uspešno demantovao činjenice koje sam izneo o Miroljubu. Svaki njihov odgovor bio je tipa ti to nisi dobro video, ti to nisi dobro razumeo, to nije istina i slično.Izgleda da su Miroljubci stvarno intelektualno nesposobni za diskusiju.

Овај смрад Мирољуб Петровић (извињавам се пристојним људима због термина сакривеног у спојлеру али тип јесте смрад пар екселанс) је на питање о Благоју Јововићу;
Искорстио како би истресао поганлук и изрекао бројне гадости, гдје од ограниченог дјела у видеу каже "свако подсјећање на Јасеновац и НДХ је слика велике српске срамоте као што је бомбардовање НАТО савеза српска срамота.....".
Овај тип који је сваког Србина који је нешто постигао покушао оклеветати и укаљати, тип који је изнио бројне гадости на рачун било којег српског патријарха укључујући и патријарха Павла, или владике, тип који глорифукује Мила и Милов режим, тип који налази оправдања злочиначком режиму у ендехазији, сада је у поганлуку отишао корак даље, пребацио се на мод и таласну дужину неоусташке пропаганде гдје такође за Јасеновац оптужују Србе, додуше овај тип то ради "изокола", правдајући то својим уврнутим поимањем ствари како би се свело све на "пусти будалу", али за*еби то "пусти будалу", будала која је у стању такве гадости излајати није више будала него поган лик који то циљано а вмогуће и по наруџби ради.

Право питање је. Ко даје толики медијски простор, па и на режимским електронским медијима у Србији овом поганом лику? И важније питање које слиједи. Зашто то раде и дозвољавању типу да афирмише своје изопачене ставове?

Овај смрад Мирољуб Петровић (извињавам се пристојним људима због термина сакривеног у спојлеру али тип јесте смрад пар екселанс) је на питање о Благоју Јововићу;
Искорстио како би истресао поганлук и изрекао бројне гадости, гдје од ограниченог дјела у видеу каже "свако подсјећање на Јасеновац и НДХ је слика велике српске срамоте као што је бомбардовање НАТО савеза српска срамота.....".
Овај тип који је сваког Србина који је нешто постигао покушао оклеветати и укаљати, тип који је изнио бројне гадости на рачун било којег српског патријарха укључујући и патријарха Павла, или владике, тип који глорифукује Мила и Милов режим, тип који налази оправдања злочиначком режиму у ендехазији, сада је у поганлуку отишао корак даље, пребацио се на мод и таласну дужину неоусташке пропаганде гдје такође за Јасеновац оптужују Србе, додуше овај тип то ради "изокола", правдајући то својим уврнутим поимањем ствари како би се свело све на "пусти будалу", али за*еби то "пусти будалу", будала која је у стању такве гадости излајати није више будала него поган лик који то циљано а вмогуће и по наруџби ради.

Право питање је. Ко даје толики медијски простор, па и на режимским електронским медијима у Србији овом поганом лику? И важније питање које слиједи. Зашто то раде и дозвољавању типу да афирмише своје изопачене ставове?
Jutjub emisija i gostovanje na hepiju jednom u dva meseca je za tebe medijski prostor?

Ja zapravo imam pozitivno mišljenje o Miroljubu, ne delim njegove stavove ali je čovek zauzeo jednu potpuno autonomnu životnu poziciju i toga se slepo drži. Lično mi je drago ako pritom uzima keš od budala, i sam bih to radio da mogu, s tim što bi me mrzelo da ulažem toliki rad u edukovanje ljudi, knjige, seminare, čuda, da se cimam toliko da bih održao fasadu koju plasiram. I ne bih mogao da odem na selo nikako. On je Pavlu Simoviću i Zdravku Vučiniću omogućio da udju u Milov krug ljudi, da se domognu keša. Medjutim oni su debili pa su krenuli da ga raskrinkavaju i traže neku apsolutno čistu protestantsku opciju. A pritom žive u nekim rupama seoskim u Crnoj Gori, da su iole pametni mogli su da se povežu sa Miroljubom, iskoriste ga i dodju u Srbiju da šire posao i uzimaju pare.

Zar vi ne shvatate da je Miroljub Petrović sada postao deo anti-srpskog projekta? Da iza njega stoje oni koji žele srpskom narodu zlo! Miroljub Petrović im je idealna varijanta kako da unesreće Srbiju za sva vremena.Zamislite samo taj stepen religijskog totalitarizma koji bi vladao Srbijom? Crkvena inkvizicija bi bila mala beba.

Да је овај тип преварант и шарлатан који врти своју уврнуту и будаласту мантру, па ако које наивчине обрлати њему добро, не би био проблем, ни први ни задњи који је такав, хохштаплера ће бити увијек.

Међутим, тај наводни религиозни фанатизам и уврнута мантра коју врти су овој протуви само параван, како би у својим умовањима о свему и свачему сваког Србина који је нешто постигао олајао, покушао укаљати, сваку врлину или достигнуће људи изложио порузи, како би све што је афирмативно за Србе или позитивне процесе попут величанствених литија у Црној Гори покушао опоганити, обесмислити, на другој страни вјероватно за мало кеша глорификује Мила и Милов режим, правда покушај отимачине имовине СПЦ (по обрасцу "који клинац се буне Срби у Црној Гори"), једном исквареном логиком покушава амнестирати усташки режим у ендехазији и врхунац су изнесене гадости у горњем клипу на рачун мученика који пострадаше у ендехазији.

Свако има право избора, бити вјерујући човјек или не и како ће вјеру практиковати, по којим ће начелима живјети, међутим ово је битанга (међу првима га је рочитао Јован Деретић, :ok: за Деретића) која на плашту свог уврнутог поимања вјере све што је вриједно, сваку врлину настоји опоганити и укаљати, тип који је у стању изрећи (и баш ме брига којом болесном логиком ће то објашњавати) гадости попут да је "свако подсјећање на Јасеновац и НДХ слика велике српске срамоте и да је бомбардовање НАТО савеза српска срамота", је битанга пар екселанс.

Да је овај тип преварант и шарлатан који врти своју уврнуту и будаласту мантру, па ако које наивчине обрлати њему добро, не би био проблем, ни први ни задњи који је такав, хохштаплера ће бити увијек.

Међутим, тај наводни религиозни фанатизам и уврнута мантра коју врти су овој протуви само параван, како би у својим умовањима о свему и свачему сваког Србина који је нешто постигао олајао, покушао укаљати, сваку врлину или достигнуће људи изложио порузи, како би све што је афирмативно за Србе или позитивне процесе попут величанствених литија у Црној Гори покушао опоганити, обесмислити, на другој страни вјероватно за мало кеша глорификује Мила и Милов режим, правда покушај отимачине имовине СПЦ (по обрасцу "који клинац се буне Срби у Црној Гори"), једном исквареном логиком покушава амнестирати усташки режим у ендехазији и врхунац су изнесене гадости у горњем клипу на рачун мученика који пострадаше у ендехазији.

Свако има право избора, бити вјерујући човјек или не и како ће вјеру практиковати, по којим ће начелима живјети, међутим ово је битанга (међу првима га је рочитао Јован Деретић, :ok: за Деретића) која на плашту свог уврнутог поимања вјере све што је вриједно, сваку врлину настоји опоганити и укаљати, тип који је у стању изрећи (и баш ме брига којом болесном логиком ће то објашњавати) гадости попут да је "свако подсјећање на Јасеновац и НДХ слика велике српске срамоте и да је бомбардовање НАТО савеза српска срамота", је битанга пар екселанс.

Ovo je vrh Miroljubovih gadosti!

Ljubi Šiptarsku zastavu i još je naziva srpskom.

Back