Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

InternetExplorer

Domaćin
Poruka
3.623
Autorska tema. (sta god to znacilo)

Izvinjavam se ako ne smemo da analiziramo javne licnosti. Ali njega ima na teoriji zavere, na religiji. A mozda bi naj adekvatnije bilo da se nadje i ovde.

Miroljuba ima svuda. Dosta toga odaje o sebi kroz intervjue i kroz one svoje video zapise.

Zanima me kako bi ste okarakterisali njegov profil. Je li on sam veruje u to sto prica ili samo troluje narod okolo. Kakav je to profil licnosti u stanju da napravi sopstvenu sektu. Da li se uklapa u profile licnosti ostalih vodja kojekakvih kultova. I na kraju da li je taj njegov kult destruktivan, konstruktivan ili jednostavno smesan.

?

Ja licno mislim da je opasna trolcina ali da ga ne treba zanemariti i shvatitli olako.

Njegovo ponasanje i kad pogledas vise klipova je dovoljan dokaz ako ukljucis logiku, a i zivi u mom delu srbije plus i prica je stigla od njegovih poznanika da uopste nista ne postuje od toga sta prica...Provaljen je, prodaje maglu, naucio zanat iz amerike pa to pretocio na srpski nacin...Samo pogled i mimiku i face ti govorri da nije normalan...

Njegovo ponasanje i kad pogledas vise klipova je dovoljan dokaz ako ukljucis logiku, a i zivi u mom delu srbije plus i prica je stigla od njegovih poznanika da uopste nista ne postuje od toga sta prica...Provaljen je, prodaje maglu, naucio zanat iz amerike pa to pretocio na srpski nacin...Samo pogled i mimiku i face ti govorri da nije normalan...
stvarno ne treba komentarisati ovo

stvarno ne treba komentarisati ovo
haha kakav argument :dash:

enivej dobra tema, i mene zanima to isto i godinama nisam sigurat :think: msm da je pola-pola,vrv i jeste nekakav kurččev ''hrišćanin'' i loži se na sweto pistmo, ali mu ga i daje malo po gasu i preteruje i trola sa kao teokratijom, dušanovim carstvom itd, kako bi bio u centru pažnje jer zna da će se moroni, pre svega maloletni, naložiti, kad je vido kako mu je uspo onaj pod bač mato klip, još je ekstremniji posto jer je vido šta prolazi.
al svakako je presmešan i presladak i normalnim i pametnim ljudima nemože nikako biti ni kostruktivan ni destruktivan no ga samo posmatraju kao klovna i smeju mu se, što je i njegova poenta i jedini racionalan pristup njemu

enivej dobra tema, i mene zanima to isto i godinama nisam sigurat :think: msm da je pola-pola,vrv i jeste nekakav kurččev ''hrišćanin'' i loži se na sweto pistmo, ali mu ga i daje malo po gasu i preteruje i trola sa kao teokratijom, dušanovim carstvom itd, kako bi bio u centru pažnje jer zna da će se moroni, pre svega maloletni, naložiti, kad je vido kako mu je uspo onaj pod bač mato klip, još je ekstremniji posto jer je vido šta prolazi.
al svakako je presmešan i presladak i normalnim i pametnim ljudima nemože nikako biti ni kostruktivan ni destruktivan no ga samo posmatraju kao klovna i smeju mu se, što je i njegova poenta i jedini racionalan pristup njemu
sine ti si maloletan cim provodis vreme trolujuci s nepoznatim ljudima preko interneta

Ma posmatras ga kao klovna dok te mlad majmun ne saceka na ulici sto si reko da je njegov idol smesan.
A i kaki je to hriscanin kad ga se crkva odrice. Nista mi tu nije jasno.

sine ti si maloletan cim provodis vreme trolujuci s nepoznatim ljudima preko interneta
nisam, imam 15 godinica
i ne trolujem šta lupaš

Ma posmatras ga kao klovna dok te mlad majmun ne saceka na ulici sto si reko da je njegov idol smesan.
A i kaki je to hriscanin kad ga se crkva odrice. Nista mi tu nije jasno.
pa pravi, jedino to su PRAVI, istinski hrišćani, jer hrist nije imo nikake veze s nikakvom crkvom i sličnim sektama

siptari su potpuno razliciti, sitniji su, nizi i tamni a faca im nije ni blizu miroljuba, sergej je od svega ovoga bar malo sitniji ali je i dalje daleko od siptara

нисам рекао да су шиптари него шиптароиди....мало је правих шиптара - већина су арбанашени словени (Срби), грци и турци

Ovaj pridošli prorok je tvrdio i da su homoseksualci bolesni i da bi morali ili da se izleče ili da idu pod mač. Pozivao je i da se Žene u crnom uhapse zbog "satanizma" i kamenuju. Dalje je predlagao da ih spalimo, jer se satanisti ne sahranjuju. Sreća pa se u 21. veku ljudi više ne spaljuju živi, u šta Petrović očigledno nije upućen.

Svojevremeno je izjavljivao i da je smrt troje učesnika rijalitija "Veliki brat" zapravo - odgovor na molitve. Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović poginuli su 29. decembra 2007. u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac-Šabac, a emitovanje rijalitija je prekinuto.

Onog dana kad je, navodno verujući da zaista ne treba da pije lekove, niti da ide na preglede, a naročito da ne sme slušati doktore, jedan muškarac preminuo od tumora na mozgu. Kako sestra preminulog kaže, njega je svojim tinkturama, šetnjama i molitvama lečio Miroljub Petrović.

Hapsiti.

Izvor: https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...cu-i-smrt-3-ljudi-nazvao-odgovorom-na-molitve

Ja mislim da taj Miroljub vuce neke traume iz detinjstva i rane mladosti... Verovatno su ga roditelji i vrsnjaci maltretirali.. Dovoljno je inteligentan da sklopi pricu na koju ce rulja da mu aplaudira ali s druge strane nema bas neki zavidan nivo harizme i neke spontanosti, valjda se to zove emocionalna inteligencija, nzm.. Mislim da je asocijalan i pomalo autistican.. I sve vise je takvih koji ne umeju da se ponasaju u javnom prostoru, medju politicarima, glumcima, na estradi, itd..

Mislim da ljudi precenjuju sebe, realno nemaju moc da animiraju okolo, a late se takvog posla..
Na Miroljuba se vecinom pale od 7 do 27, mada je epicentar medju tinejdzerima... On im je nesto ko Baka Prase, samo za malo starije..
Pa onda dodje ovaj od 13,14 i kaze slusaj kide, lozis se na tog praseta jer si demonizovan, idi sadi paprike, radi nesto korisno, itd..

Iako je imao mnogo mračnih bisera, izjava koja ga je proslavila je ’’Ideš pod mač bato’’. Dakle, smrtna kazna pozivom na broj 555-333 koju na licu mesta izvršavaju ’’dežurne sudije’’ za sve one čije ponašanje nije društveno pihvatljivo a koje Petrović naziva satanistima – dileri droge, depresivci, članovi nevladinih organizacija, pripadnici LGBTQ populacije, nevernici, politički nepodobni, itd.

Zašto ovaj čovek nije u zatvoru?

Back