Sasha Smirnoff
Ističe se
- Poruka
- 2.045
Нисам много корио безбожнике, побогу...''Ko uči podsmevača, prima sramotu; i ko kori bezbožnika, prima rug.''

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам много корио безбожнике, побогу...''Ko uči podsmevača, prima sramotu; i ko kori bezbožnika, prima rug.''
Рече мушко чије име је Даца.Ajde bre pali. Pazi zove se Loki Macak i on ce da ovde vodi teoloske rasprave. Pazi ovo Sasa "Smirnoff", "Loki Macak", "Neca Smeca".. Sta je ovo, Cirkus Medrano?
Mladi gospodine,ja ateista tebi koji očigledno ne znaš ni u šta veruješ komotno bih mogao da predajem veronauku s obzirom da jesam čitao Bibliju od korice do korice više puta a još sam i odrastao u pravoslavnoj porodici.Ajde bre pali. Pazi zove se Loki Macak i on ce da ovde vodi teoloske rasprave. Pazi ovo Sasa "Smirnoff", "Loki Macak", "Neca Smeca".. Sta je ovo, Cirkus Medrano?
Nema na čemu, veselite se, dragi!Нисам много корио безбожнике, побогу...До душе... подсмеваче, оне који исмевају Христову веру изврћући њена учења - јесам учио да то не раде. Крив сам! Али, хвала вам на овој бризи и за моју част.
![]()
Мислим да је у овој дискусији сасвим јасно ко поруке Светог писма, заправо, није разумео.Pročitati nije isto što i razumeti...
Mnogi smo je pročitali više puta pa ništa nismo naučili.
I knjige koje su pisane za zabavu nose neku pouku
Ili je pismo krivo, ili je kriv čitalac.
Učimo iz primera, nemojmo biti gori od tog primera ukoliko smatramo da je neispravan, budimo bolji!Мислим да је у велој овој дискусији сасвим јасно ко поруке Светог писма, заправо, није разумео.
Јер, ако неко те поруке мира тумачи тако што позива људе да вређају друге, објављује да Библија подржава каменовање и сечење глава - тај је опасно погрешио или напросто намерно шити дезинформацију.
Тачно, напросто је страшно видети колико тобожњи верници, следбеници Мирољуба Петровича, са невероватном и необјашњивом мржњом кидишу на људе који покушавају аргументовано да представе свој став.Učimo iz primera, nemojmo biti gori od tog primera ukoliko smatramo da je neispravan, budimo bolji!
Samo na ovoj temi koliko je vređanja, izražavanja mržnje i kamenovanja-sve to pišu prsti velikih vernika i poznavalaca Božije Reči!
Ko je u pravu-ko nije, možda to i nije na nama da prosuđujemo.
Možda je dovoljno da vodimo računa da budemo lično na tom pravom putu, a kako će onaj neko tamo... pa... ako ni posle čitanja Božije Reči ne zna, ko zna, možda je to za tu osobu pravi pravcat put.
Jesam li vas ja napadala?Тачно, напросто је страшно видети колико тобожњи верници, следбеници Мирољуба Петровича, са невероватном и необјашњивом мржњом кидишу на људе који покушавају аргументовано да представе свој став.
Čekaj,zar ti ne vidiš da svi koji usvajaju Miroljubove stavove se ponašaju jako agresivno i samo pjuju kada im neko iznese argument?Jesam li vas ja napadala?
Ako jesam, evo, izvinite!
Ne zanima me ko vas je drugi napadao, sa moje strane imate izvinjenje od srca, nadam se da ćete uvažiti.
Drago mi je Indigo da se ne bavis mrznjom tako ni jaNe pada mi na pamet da se bavim mržnjom, ako je izgledalo kao da nameravam, mora biti da je igra reči kriva, nikome se ne mešam u to šta i kako misli, i evo, javno se izvinjavam @aeternum jer sam u trenutku slabosti na ovoj temi mislila da je pametno da komentarišem ko je i kakva je, te da li ima mane i vrline.
Uglavnom se ne bavim trećim licima kada nisu prisutna, ali očito da se nekad i to desi.
Sramota me je.
Elem, nevezano za to, kako dragi dr. Miroljub parafrazira Božije Slovo:
''Ko uči podsmevača, prima sramotu; i ko kori bezbožnika, prima rug.''
Ne zabrinjava me više ništa, ne mogu reći da sam srećna jer će neko reći da je zahvaljujući dr. Miroljubu otkrio svoju mračnu stranu, ne mogu da se radujem kad vidim koliko se to što dr. kaže tumači iz neke bedne perspektive.Čekaj,zar ti ne vidiš da svi koji usvajaju Miroljubove stavove se ponašaju jako agresivno i samo pjuju kada im neko iznese argument?
Ne zabrinjava te to?
Ti ne znas ni da pises a ni da govoris, pola slova masas.. Ajde prvo to nauci pa mi se javi za dalje.Mladi gospodine,ja ateista tebi koji očigledno ne znaš ni u šta veruješ komotno bih mogao da predajem veronauku s obzirom da jesam čitao Bibliju od korice do korice više puta a još sam i odrastao u pravoslavnoj porodici.
A to što sad dramiš,to je klasična dedinjasta reakcija.Postavio sam ti pitanje na koje ako iskreno kažeš da nisi čitao Bibliju svi ćemo videti da nemaš pojma u šta uopšte misliš da veruješ...I to ti je strašno jer bi hteo da zvučiš pametno.
Prosto rečeno,koliko god imaš godina,definitivno si dete u glavi.
Nisam primetio da se ovde na kirstarici još neko buni da me ne razume zbog disleksije...Znaš,to što ja ponekad pomešam koje slovo ne znači mnogo,s obzirom da se lepo vidi da imam dobro razumevanje o tome o čemu pišemTi ne znas ni da pises a ni da govoris, pola slova masas.. Ajde prvo to nauci pa mi se javi za dalje.![]()
Hejteri su nemilosrdi..Cekaj, napisali ste 100 strana o Miroljubu za dva meseca?
Pa i ja ga poznajem, i to sto ti pises druze moj nema veze sa mozgom. Nek izadje taj kome je Miroljub unistio zivot, nek da neke dokaze? Ovako moze svako pisati. Kome je Miroljub uzeo pare? Miroljub je pozitivno uticao na hiljade ljudi, i promenio im zivot na bolje.Poznajem Miroljuba lično, ne naročito dobro, nismo se mnogo družili, ali jako dugo sam ga pratio, još od 2008-e, pa znam mnogo stvari o njemu, i već sam opširno pisao o tome ovde na forumu, mrzi me sad da ponavljam. Uglavnom malo je reći da je nedosledan i prevrtljiv u svojim uverenjima, a lično znam za sijaset ljudi čije je živote uništio i pare uzeo pod maskom svojih religijskih saveta.
Ipak, najjače od svega mi je njegova starija ćerka A. koja živi u BG-u, kuburi sa kilogramima jer se ne skida sa hamburgera i Mekdonaldsa i koja na svom fejsbuk profilu kači našminane slike iz fensi restorana i mikseve tehno i haus muzike i lajkuje mape noćnog života u BeograduKlasična splavaruša i kamenjarka kako bi on to rekao, ne zarezuje ga uopšte i samo mu pare uzima, ali dobro tu i mogu da je shvatim, jedino me nervira što njen tatica uništava mladim muškarcima živote i pravi od njih asocijalne retarde dok ćera splavari i uživa u socijalizaciji i klabingu
![]()
A ti si onaj sto zna i Dr Jovanu Stojkovic uzivo, pa si kao isao sa njom u srednju skolu. Pa je i ona najgora. Pa si igrao malo basket sa Vucicem, mada ti se i on nesto nije svideo. Cudo nevidjeno, zna sve dobre i moralne ljude, a pljuje po njima bez srama.Uništio ga je mnogima, postojala je čak čitava tema Mač i carstvo Miroljuba Petrovića još iz 2008. koju su pokrenuli njegovi bivši saradnici Pavle Simović i Zdravko Vučinić gde su se masovno javljali bivši saradnici koje je ponižavao, psovao, uništio im život, uzimao novac za 'projekte" itd. Izmedju ostalog i Nikola Šavija kog je Miroljub ostavilo na cedilu tokom mitinga podrške Ratku Mladiću, pa je ovaj zaglavio zatvor a Miroljub se mrtav hladan izvukao i još ga sprdao zbog toga kasnije. Naravno on napada Simovića i Zdravka jer je samo on u pravu, a niko drugi nije. Ima još mnogo primera ali to ne mogu ovako preko interneta.
Nego evo šta je Miroljubova starija ćerka (99-o godište) lajkovala na fejsbuku, BigPizza, Exit Klub, Ženski donji veš prodaja, MakeUp, Nightlife Beograd, Mape noćnog života u Beogradu, Adriana Lima, Džastin Biber i Exit festival, izmedju ostalog. Sve pršti od zdrave hrane, uzdržavanja od noćnog života, morala i života u prirodi, nema šta. Baš sjajan primer moralne devojke koja ima preko dvesta fotografija na fejsbuku, a naslovna joj je iz noćnog izlaska sa sve šminkom i fensi pozerajem. Sakrio sam joj ime zbog privatnosti, ali ovo (i naročito njena figura koja premašuje sto kila jer je redovna u Mekdonaldsu) su upozorenje mladim momcima i devojkama da ne traće život na nekakav asketizam i seoski život dok Miroljubova ćerka uživa u klabingu i razvratu trošeći tudj novac dat za projekte i institute.
P.S. Ko veruje da je ova nevina treba odmah da se upuca sačmarom u glavu
Pogledajte prilog 748688
A ti si onaj sto zna i Dr Jovanu Stojkovic uzivo, pa si kao isao sa njom u srednju skolu. Pa je i ona najgora. Pa si igrao malo basket sa Vucicem, mada ti se i on nesto nije svideo. Cudo nevidjeno, zna sve dobre i moralne ljude, a pljuje po njima bez srama.
To sto je Miroljub prekinuo kontakt sa nekim saradnicima je do njih, jer su ga oni izdali. Miroljub nikoga nije prevario za pare, nikoga nije terao da bilo sta kupi, ni nista. A ova slika koju ti postavljas nema veze sa zivotom, ko zna koga si ti nasao i ko je to. Tebe opsedaju demoni da blatis sve postene ljude.
Nikad mucniji klip nisam pogledao na jutubu.. Ovo je tuga
Ovo je baš zanimljivo...mada me ne iznenađuje mnogoIpak, najjače od svega mi je njegova starija ćerka A. koja živi u BG-u, kuburi sa kilogramima jer se ne skida sa hamburgera i Mekdonaldsa i koja na svom fejsbuk profilu kači našminane slike iz fensi restorana i mikseve tehno i haus muzike i lajkuje mape noćnog života u BeograduKlasična splavaruša i kamenjarka kako bi on to rekao, ne zarezuje ga uopšte i samo mu pare uzima, ali dobro tu i mogu da je shvatim, jedino me nervira što njen tatica uništava mladim muškarcima živote i pravi od njih asocijalne retarde dok ćera splavari i uživa u socijalizaciji i klabingu
![]()
U knjizi Moral i Dogma Alberta Pajka vodje masona pise lepo da je njihov Bog Lucifer Svetlonosa, to jest Sotona.
Jako mučan klip. Lovačke priče za malu decu, okolišanje, zamuckivanje i neprijatnost. A stariju ćerku ne sme ni da spomene, napisao sam gore zašto.