Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Reagujte, braćo, što ste tako odvratni! -ne samo Infinity, mislim... dajte reakciju pa makar bilo koju, to je stimulativno.
Niko tebe, @Mr.Infinity nije nameravao da vređa, dr. Petrović te nije imao u vidu ni najmanje, , ne razumem šta te toliko vređa...
Stičem utisak da te najviše vređa to što dr. Petrović veruje u nešto u šta ti nećeš.

Nisam govori o Miroljubu Petroviću mene on ne vređa. Govorio sam o Jevrejima i njihovim stavovima o nama ne jevrejima.

U ovom slučaju Jevreji su najveći prevaranti na svetu. Isus Hrist je samo jedna od njihovih najveštijih prevara ikada izvedena.
Znate kako... vernik je po dužnosti prvo vernik, pa tek onda radnik ili bilo šta treće.

To što vi niste vernik, ne menja ništa, izvolite, budite nevernik sve dok to tako zainaćeni možete.
Niti ja mogu vas da uverim da postoji Bog, niti vi mene da On ne postoji.
Bićemo neko vreme kao oni jarci koji se na pola mosta sreću i nikako da odluče koji će proći dalje, ali atmosfera je već drugačija ako oboje prihvatimo da postoje ljudi kao vi-i ljudi kao ja.

Znate kako... vernik je po dužnosti prvo vernik, pa tek onda radnik ili bilo šta treće.

To što vi niste vernik, ne menja ništa, izvolite, budite nevernik sve dok to tako zainaćeni možete.
Niti ja mogu vas da uverim da postoji Bog, niti vi mene da On ne postoji.
Bićemo neko vreme kao oni jarci koji se na pola mosta sreću i nikako da odluče koji će proći dalje, ali atmosfera je već drugačija ako oboje prihvatimo da postoje ljudi kao vi-i ljudi kao ja.

Ovo je bilo nešto najpametnije što si do sada rekla.

Prvo ja ne jurim devojke drugo ne gledam tvoje savete pa ne znam sta si rekao i trece ne odgovaram na gluposti doticnog jer ko sta radi samo me citira i lupeta, tebi ne odgovara religija jer bi da budes nemoralan ja se s tim ne slazem al to ima logike a ovo sto on prica ne bi ni dete od 10 godina izgovorilo
Теби не одговара дискусија јер си за исту интелектуално способан као и за проналажење животне сапутнице.

Чист је парадокс доћи на форум - да би се избегавала дискусија. А то много говори о личности корисника.

Теби не одговара дискусија јер си за исту интелектуално способан као и за проналажење животне сапутнице.

Чист је парадокс доћи на форум - да би се избегавала дискусија. А то много говори о личности корисника.
Rece mi smirnof koji misli da za 10 hiljada moze da se kupi nov audi
I ne izbegavam ja diskusiju nego tebe i lokija

Rece mi smirnof koji misli da za 10 hiljada moze da se kupi nov audi
А најјаче је што сам нагласио да је у питању полован Ауди, али... ти мораш за нешто да се ухватиш, да на теми о психоанализи као аргумент употребиш познавање цена аутомобила и слично, јер, напросто - без тих измишљотина не можеш да поведеш расправу.

Напросто, то је Пецони - мало зна, а много прича.
А мото под којим он учествује у расправама је:
"Беганова мајка не плаче."

Diskusija je jedno, prepucavanje i vređanje međusobno je drugo.
Želim da @Peconi ne dolazi u iskušenje da bilo koga vređa na dalje ma i kad ga uvrede.
Prosto-onaj koji mnogo ima-mora više i da da-tri-čuje-razume...
Imati veru je prednost- mi koji je imamo moramo da odražavamo Boga.
Kakav je taj Bog? Je l' to neko ko se ruga, podsmeva, poziva na sebe izdizanje nad drugima?

Želim da @Peconi ne dolazi u iskušenje da bilo koga vređa na dalje ma i kad ga uvrede.
Kakav je taj Bog? Je l' to neko ko se ruga, podsmeva, poziva na sebe izdizanje nad drugima?
Да не мислиш да је прекомерно помињање његова имена на теми о Мирољуби исто што и прекршити заповест "Не узимају узалуд име Господа Бога свога"*

Nisam ga uvredio jedino sto sam mu rekao da lupeta al diskutabilno je da li je to uvreda
Rekao sam mu jednom da je to poslednji put da mu objasnjavam zasto to sto prica nema veze s vezom a evo on i dalje nastavlja po starom, al sad vise nece dobiti

To se zove konverzacija. I to je veština. To ne može svako. Konverzacija je nešto što se uči godinama. Čak se ija mali milion puta i dan danas izblamiram u konverzaciji. Ali to je proces.

To se zove konverzacija. I to je veština. To ne može svako. Konverzacija je nešto što se uči godinama. Čak se ija mali milion puta i dan danas izblamiram u konverzaciji. Ali to je proces.
Видиш да је Пецоније "вештина комуникације" пропорционална његовој способности да 100 метара претрчи за мање од 10 секунди.
Зато и мора да ставља брдо људи на игнорисање, јер не зна шта да напише, нема интелектуалне могућности које су предуслов за дебатовање.

Код њега се све своди на "ниси у праву";"објаснио сам ти". Све у свему... ниво... не, није ни ниво петогодишњег детета.

од њега се све своди на "ниси у праву";"објаснио сам ти". Све у свему... ниво... не, није ни ниво петогодишњег детета.
Volela bih da ne postoji ovo degradiranje, malo previše tražim. Meni ste trenutno svi dragi, ali ako jedni na druge kidišete kao krvoločne zveri-pa ne znam, ne dopada mi se to.
Na ovoj temi je @Peconi123 bio uvek prijateljski nastrojen prema ljudima prema kojima vi inače ne biste bili prijatelji.

Volela bih da ne postoji ovo degradiranje, malo previše tražim. Meni ste trenutno svi dragi, ali ako jedni na druge kidišete kao krvoločne zveri-pa ne znam, ne dopada mi se to.
Na ovoj temi je @Peconi123 bio uvek prijateljski nastrojen prema ljudima prema kojima vi inače ne biste bili prijatelji.
a ovo sto on prica ne bi ni dete od 10 godina izgovorilo
Да... ;)

Jer nikad nisi želeo da čuješ to što bi ti Bog, a i jeste ti govorio.
Ispravljati se, dovoditi se u red, srediti nešto, srediti sebe...
Bog je nečujan za ljude koji ništa u sebi i oko sebe neće na bolje da promene.

Jedno vreme sam i ja umislio da razgovaram sa Bogom dok nisam uvideo da je to samo moja mašta. Nema ništa od toga dok mi Bog ne pozvoni na vrata i dokaže se sa svojim moćima.

I pošto Pragmatikos kasni sa informacijama, poručila bih dr. Petroviću da ne pravi snimke u kojima leškari za svoje lične snimke na svom kanalu ,onako bezbrižno kreira poruku sa nekog jastuka-krajnje je ogavno, ustanite, uspravite se... Ako ste rešili da pošaljete neku poruku, nemojte da ste u ležećem stavu, baš je bezveze!
Mislim, cenim, ali i dalje je fuj, bljak, užas! :azdaja:

Jedno vreme sam i ja umislio da razgovaram sa Bogom dok nisam uvideo da je to samo moja mašta.
Vi ste uvideli da je to vaša mašta i razgovor sa samim sobom, cool, ali mnogi od nas su čitali Sveto Pismo i prema tom pismu uviđali u čemu je stvar.

Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.

И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносуштног Оцу, кроз кога је све постало;

Који је ради нас људи и ради нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;

И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;

И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;

И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;

И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.

И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке.

У једну, свету, саборну и апостолску Цркву.

Исповедам једно крштење за опроштење грехова.

Чекам васкрсење мртвих.

И живот будућег века. Амин.

I pošto Pragmatikos kasni sa informacijama, poručila bih dr. Petroviću da ne pravi snimke u kojima leškari za svoje lične snimke na svom kanalu ,onako bezbrižno kreira poruku sa nekog jastuka-krajnje je ogavno, ustanite, uspravite se... Ako ste rešili da pošaljete neku poruku, nemojte da ste u ležećem stavu, baš je bezveze!
Mislim, cenim, ali i dalje je fuj, bljak, užas! :azdaja:

I mogao bi da proradi na kvalitetu svojih videa. Ruka mu se jako trese dok snima, a na nekim snimcima se jedva čuje.

Inače odoh ja na spavanje i svima vama želim laku noć i lepe snove!

Vi ste uvideli da je to vaša mašta i razgovor sa samim sobom, cool, ali mnogi od nas su čitali Sveto Pismo i prema tom pismu uviđali u čemu je stvar.

Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.

И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносуштног Оцу, кроз кога је све постало;

Који је ради нас људи и ради нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;

И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;

И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;

И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;

И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.

И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке.

У једну, свету, саборну и апостолску Цркву.

Исповедам једно крштење за опроштење грехова.

Чекам васкрсење мртвих.

И живот будућег века. Амин.
Smešno je da budeš hrišćanka kada hrišćanstvo ponižava vas žene.

Back