- Poruka
- 6.173
koje su stavri zbog kojih se osećate kao muško
a ne kao *****
ili kao žena
izostavite .I.
a ne kao *****
ili kao žena
izostavite .I.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta?Dobra tema.
To sto ima samo par odgovora,
govori nesto o muskarcima na ovom forumu![]()
el vidis u kojoj ste zabludi,net vam pomutio mozak i pos se cudite kad padne napusavanje a samo tako se neko moze izdvojiti i biti primecen,toe postalo dokazivanje muskosti a ne cvece i bombonjera kuc kuc tuc![]()
Dobra tema.
To sto ima samo par odgovora,
govori nesto o muskarcima na ovom forumu![]()
Cvece,bombonjere moze svako....
bolje ce da odradi ta zamena sijalice, ili osiguraca itd.
Ni to ne zna svako.... od muskaraca![]()
kako si bre tako plitka ko potok...
pa nece niko da se javlja jer je gej pokrenuo temu , ali ko sto vidis dobro je: niko mu ne preti niko ne pljuje ,samo ga iskljucimo ko u stvarnom zivotu...
- - - - - - - - - -
a sto se trudis da budes veca polovnjaca od ovih poloovnjaca?
zato sto se ne ponasate kao pravi muskarci.... mlakonje,dakle khm....^^
a deder objasni nam kako si ti to zamislila u tvojoj maloj glavici kako se to ponasaju pravi muskarci ?![]()
Da bi to objasnila prvo bi morala da ima priliku da istog i upozna.E sad to otvara drugi aspekt price jer da bi imala priliku da upozna pravog muskarca mora da bude dostojna i zasluzna da je isti takav uopste uzme u razmatranje sto je nemoguca misija jer iz njenih postova se vidi kojoj kategoriji pripada.
Pa imaju barem neki odgovor na pitanje postavljeno u temi.....
:
Pa nisam ti ja kriv sto ti se decko nije javljao jer je bio u svaleraciji i sto je smislio neku foru da se opravda. I mislim da sam ti bas odgovorio na temu![]()
Ja sam muškarac 2.0, kreiran da činim bez ulaganja, jeftin i zamenjiv.