miriše na testosteron

Dobra tema.
To sto ima samo par odgovora,
govori nesto o muskarcima na ovom forumu :aha:

kako si bre tako plitka ko potok...
pa nece niko da se javlja jer je gej pokrenuo temu , ali ko sto vidis dobro je: niko mu ne preti niko ne pljuje ,samo ga iskljucimo ko u stvarnom zivotu...

- - - - - - - - - -

Cvece,bombonjere moze svako....
bolje ce da odradi ta zamena sijalice, ili osiguraca itd.

Ni to ne zna svako.... od muskaraca :zelenko3:

a sto se trudis da budes veca polovnjaca od ovih poloovnjaca?

Da bi to objasnila prvo bi morala da ima priliku da istog i upozna.E sad to otvara drugi aspekt price jer da bi imala priliku da upozna pravog muskarca mora da bude dostojna i zasluzna da je isti takav uopste uzme u razmatranje sto je nemoguca misija jer iz njenih postova se vidi kojoj kategoriji pripada.

a deder objasni nam kako si ti to zamislila u tvojoj maloj glavici kako se to ponasaju pravi muskarci ? :sanke::zblesav:

Pa imaju barem neki odgovor na pitanje postavljeno u temi.....

- - - - - - - - - -

Da bi to objasnila prvo bi morala da ima priliku da istog i upozna.E sad to otvara drugi aspekt price jer da bi imala priliku da upozna pravog muskarca mora da bude dostojna i zasluzna da je isti takav uopste uzme u razmatranje sto je nemoguca misija jer iz njenih postova se vidi kojoj kategoriji pripada.

No comment. :lol:

Sastavis sam namestaj, ne ugaonu garnituru bas, ali ormare, plakare, kuhinju.

Zamenis sam ulje, filter za ulje i filter za vazduh.

Nasrafis slavinu sa sve kucinom.

Znas da koristis ubodnu testeru busilice i da zavaris ogradu. To i jos svasta sto se tice majstorstva.

Ostalo, bas ti i ne smeta prasina na policama, kamenac u kadi, budja u coskovima :)

Realno gledano nema baš mnogo pokazatelja koji mi govore da bi trebalo da se osećam muškarcem. Zapravo jedino po čemu još prepoznajem da me drugi smatraju muškarcem su očekivanja koja imaju od mene. Nekako su mi od svega muškog preostale samo dužnosti i obaveze.

OK, možda malo preterujem, jer ako niko, od pojedinaca do institucija, ne misli da je u bilo kakvoj obavezi prema meni - to takođe ukazuje na činjenicu da me smatraju za pravu muškarčinu, samoodrživog i kadrog da podmiri druge.
To je, verujem, veće priznanje nego sva ona prava, poštovanje, uvažavanje i titranje koje su naši razmaženi đedovi dobijali kao satisfakciju. Ja sam muškarac 2.0, kreiran da činim bez ulaganja, jeftin i zamenjiv.

Back