miris znoja sa dupeta

Da jedan muškarac u punoj snazi, obdaren i vitalan, posveti svu svoju pažnju zarađivanju novca ili jednoj političkoj partiji, danas svakom izgleda, ne samo moguće, nego i ispravno... Ali ni u snu niko ne pomišlja da sve svoje umeće i snagu pokloni OVIM dvema guzama!?

Možda ipak... da budem sporedan faktor njihovog zadovoljstva?

da nisi ti u nekom korpusu specijalnih jedinica ili u prevodu u nekoj skoli za specijalce......sto secaju glavom i zagledaju se u neku tacku pa im cure bale iz usta?

cisto da te pitam izokola.....

a forumase bih pitao: -dal je ovaj covek lud ili je looood?

srbinXP:
Kada se vojnik u vojsci propudi u noci i osjeti miris guzinog znoja,pomisli da je to od neke zenske a u stvari on se cesao nocu,hahaha
Sta imate da kazete na ovo :)
Ja mislim da treba ukinuti vojsku,kao i studiranje i posao daleko od zenske voljene,da se ovakve stvari ne bi desavale :)

brate mozda je tebe neko u vojsci naguzio pa necesh da priznash :lol: :lol: :lol:

Enfroz2891.:
........
Pa nisam mirisao tudje analne otvore,mozda i greshim moram da se ogradim,ne pali me to,al ti ako mislish da nisam u pravu probaj pa nam javi:D
A i niqad nisam imao klistir.:?

E ovako......Dupe svakome ne smrdi stalno....Tj. dupe smrdi povremeno,tj. samo u nekim situacijama.Recimo kada prdne onda je normalno da malo smrdne,ili kada kaki:lol: .

Back