Мирис жене?

Седео ја са шуром за шанком једном и пили пиво, причали о женама...
...Једног тренутка, он ме пита:''Брате, ти се десило некад да риба смрди после секса?
''Како мислиш риба, пићка, или жена?'', питам га.
Он образложи:''Ма, жена. С једном се виђам већ неколико пута и гадно сам се истриповао; После секса риба толико почне да смрди, као на зној, али другачије. Морамо одмах да отворимо прозор, као да проветримо. Ја се правим блесав, као не осећам, ни она ништа не каже, не пита, али видим да јој мало непријатно... Шта мислиш, јел то нормално? Се десило теби то некад?'' Ја сам само слушао и чудио се.:eek:

Сва ова питања из приче отварам и за драге форумаше (пардон, и форумашице!).
Шта имате да кажете?

d0pe mora da mirisi na g0zicu a ne na kolonsku vodicu...po srpski receno...koliko para toliko muzike.

nadji izdavaca ,pred tobom je karijera....

Hvala, moram da priznam da sam imao viziju "pravog muskarca" , koju sam doduse pozajmio od jednog eksperta za muski pol, a koji se bavio definisanjem istog...
Samo mi k'o na K jos uvek nije jasno sta znaci "kompatibilnost" koja se prilicno cesto spominje. :dontunderstand: Ko nju definise znace zasto jedni drugima ponekad smrdimo, otkrice i kada, u kom trenutku, prelazimo iz mirisljave u smrdljivu fazu, sklon sam misljenju da se to ne desava naglo, ali me iskustva demantuju...

Back